günahkar25
Kayıtlı Kullanıcı
bütün mümin kardeşlerime iyi geceler Allah'ın selamı üzerinize olsun. Benim çok ama çok büyük bir sıkıntım var. bu konuda bana teselli verecek ya da uyarıda bulunacak birisini arıyorum. sıkntım,göz zinası ile ilgili. her seferinde "Bir daha bakmayacağım, bu sefer son" "Allahım beni affet bu sefer tevbe ettim" diyorum. özellikle haftada 2 3 defa müstehcen sitelere girip istimna yapıyorum.ve her seferinde kendimden tiksiniyorum ve Allah'a tövbe ediyorum ama herhalde şeytanın vesvesi olacak "Ne yüzle tövbe ediyorum, her seferinde- haşa- Allah'Imı kandırıyorsun" diyorum kendi kendime. İnsanın şehevi dduygularını bastırması için Hz. Peygamberin Oruç tutmamızı tavsiye etiiğini biliyorum ama onu da yapamıyorum çalıştığım için. Bazen kendi kendime bir ceza da veresim geliyor bu yaptıklarım için ama o zaman da kendi kendime "Allah akıl vermiş doğru kullan" diyorum. LÜTFEN BU KONUDA BANA YARDIMCI OLUN!!!!!!!!!!!!!!HER SEFERİNDE PİŞMAN OLUYORUM AMA YİNE DE OLMUYOR GÜNAHA GİRİYORUM. RABBİM AFFETSİN CÜMLEMİZİ. AMİN