aynurbursa
Kayıtlı Kullanıcı
Anne ve babamın arası yıllardır düzelmiyor yardımcı olursanız 70.000 tevhidle allahtan yardım istiyorum başka ne yapabilirim nasıl dua edebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim allah şimdiden hepimizden razı olsun
))
Selam Aleyküm canım Allah annem babanıza hidayet nasip etsin dirlik düzen geçmim sevgi muhabbet versin Rabbim.Okumuş olduğum ....... tevhidi sana hediye ediyorum canım Allah kabul etsin.
Allah yar ve yardımcınız olsun Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
selam aleyküm canım allah annem babanıza hidayet nasip etsin dirlik düzen geçmim sevgi muhabbet versin rabbim.okumuş olduğum 1000 tevhidi sana hediye ediyorum canım allah kabul etsin.
Allah yar ve yardımcınız olsun allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin rabbim.selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Selamün Aleyküm.
Sevgili leyla kardeşimizin bu güzel duasına amin demek düşer bize.
Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun. bende
500 adet okuyacağım Rabbimiz kabul ve vesile kılar inşallah
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR BUNLAR ALLAH DUALARIMIZI EKSİK ETMESİN İNŞALLAH (AMİN)