Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

lütfen soruma cevap verebilirmisiniz? (1 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben bir dua duydum 40 gün boyunca aralıksız günde 1000 defa "estağfirullahelazim" ve 1000 defa "allahümme salli ala muhammedün ve sellim"...duasını yaparsak duanın bittiği gün dileğimiz kabul oluyormuş..bunu nerden duydum hatırlamıyorum buarada..şimdi benim size sorum bu duayı duyan ve yapan varmı,bu duların manasını yazabilirmisiniz? ve bayanların özel hallerinde bu duaya devam etmesinde sakınca varmı?

lütfen acil cevap ekliyorum allah razı olsun cümlenizden

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim.
şunu söylemek isterim ki yazdığın ilk dua yani estağfirullah el Azim istiğfar duasıdır. Yani Azim olan Allahtan istiğfar istiyorsun günahlarının bağışlanmasını istiyorsun demek. Peygamber Efendimiz aasm her gün 70 kere okurmuş. O sav bile 70 kere okuyorsa bizim ne kadar okumamaz gerektiğini ben düşünemiyorum. diğerine gelince o da salavat ki Peygamber Efendimiz sav e salatü selam göndermek kadar güzel birşey yok.. en sevgiliye selamlarını gönderiyorsun. ama gün ve sayıyla ilgili birşey duymadım ilk defa senden duyuyorum. ama dileğin olacağı için okumaktansa Occ nin rızasını kazanmak için okuyabilirsin. zaten senden razı olursa hakkında hayırlı olanları verecektir.
Allah a emanet ol kardeşim
selamunaleykum

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim.
şunu söylemek isterim ki yazdığın ilk dua yani estağfirullah el Azim istiğfar duasıdır. Yani Azim olan Allahtan istiğfar istiyorsun günahlarının bağışlanmasını istiyorsun demek. Peygamber Efendimiz aasm her gün 70 kere okurmuş. O sav bile 70 kere okuyorsa bizim ne kadar okumamaz gerektiğini ben düşünemiyorum. diğerine gelince o da salavat ki Peygamber Efendimiz sav e salatü selam göndermek kadar güzel birşey yok.. en sevgiliye selamlarını gönderiyorsun. ama gün ve sayıyla ilgili birşey duymadım ilk defa senden duyuyorum. ama dileğin olacağı için okumaktansa Occ nin rızasını kazanmak için okuyabilirsin. zaten senden razı olursa hakkında hayırlı olanları verecektir.
Allah a emanet ol kardeşim
selamunaleykum

saol kardeşim çok saol
allah rızasını kazanmak içinde elimden geleni yapıyorum tabi ama makbul dular da çok ilgimi çekiyor ve çok okuyorum sonuçta budualarda bizim için değilmi?
selam ve dua ile...

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
bu okunan duaların bir zararı yok zaten.. sürekli oku inş..
Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eyleyecektir olmadığında da üzülme çünkü senin için hayırlı değildir.ya da bir bildiği vardır.
hayırlı akşamlar kardeşim..

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eyleyecektir olmadığında da üzülme çünkü senin için hayırlı değildir.ya da bir bildiği vardır.

inş.
evet biliorum rabbim hakkımda hayırlısını versin diye
saol kardeş ilgilendiğin için

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar başka duyan ve yapan varmı bu duayı

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bayanlar özel hallerinde bu tesbihi çekebilirmi lütfen yardım edin

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. kardeşim uzun süredir seni forumda göremeyip merak etmiştim.
İnşallah iyisindir.

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. kardeşim uzun süredir seni forumda göremeyip merak etmiştim.
İnşallah iyisindir.

elhamdülillah kardeşim iyiyim. çalışıyorum iş yerindeki internet ağı bu tür siteleri daha doğrusu forumları engelliyor giremiyorum o yüzden.. sen de iyisin inşallah? yazılarından iyi olduğun anlaşılıyor inşallah daha da iyi olursun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt