Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lütfen sorularima cevap verin ! (2 Kullanıcı)

dryy

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam Kardesim

Cani gönülden Allahdan esinin saliha,farkina varan,bilincli ve seni Allah rizasi icin seven,destek eden birisi olmasina dilerim insallah.

Sana tavsiyem:sabah ve aksam yatakda

1 defa Fatiha suresi
1 defa ihlas suresi
1 defa nas ve felak suresi
1 defa Subhaneke
1 defa Ayetel Kürsi
3 defa “Bismillahillezi lâ yedurru maasmihi şeyün fil erdi velâ fissemâi ve hüvessemiulalim”
3 defa Estağfirullah el azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etûbu ileyh.

Dualardan ve ibadetlerden ayri ilk firsatta umreye gitmene tavsiye ederim.

Cünki o rahmet dolu topraga ilk adim attiginda yapilan dualar kabul oluyormus(cami Hocasi söyledi bana) ve Zemzem suyu ne niyetle icersen o niyetin gerceklesiyormus.Orada huzuru,enerjiyi,aradigin herseyi bulursun.

Seneye bende niyetlendim insallah.

Insallah aldigin tedavilerden Allah sana sifa verir ve evlendiginde huzur dolu hayat bahs eder.

Selam ve dua ile

güzel dualarin icin verdigin o güzel tavsiyeler icin allah razi olsun kardesim...

söyledigin dualari artik hep okuyacagim.. o en son yazdgin 2 duayi bilmedigim icin önce yazarak okudam ezberleyene kadar bir sorun olmaz umarim?

ümreye gitmek bende cok istiyorum... ama malesef maddi durumlar el vermiyor herzaman.. insallah allahim bana ve müstakbel esime nasip eder... allah herkese nasip etsin...

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Cani gönülden Amin.

Umreye gitmeye sen ictenlikle niyet et,Allah olmayacak seyleri oldurandir.Insallah bu yolda sana kapisina acar.Ver her zaman aklinda bulundur bu niyeti.

Dualara gelince,bende mesele Ayetel Kürsiyi bilmezdim.Namazdan sonra Kitabi elime alarak okurdum,simdi ise ezbere biliyorum Allaha cok sükür.

Bu dualarin neden önemli oldugunu ögrenmeye calis ve bilerek ictenlikle okumaya calis.

Önemli olan istek ve ihlasli bir sekilde uygulamaya gecmek.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt