Ve aleykum selam Kardesim
Cani gönülden Allahdan esinin saliha,farkina varan,bilincli ve seni Allah rizasi icin seven,destek eden birisi olmasina dilerim insallah.
Sana tavsiyem:sabah ve aksam yatakda
1 defa Fatiha suresi
1 defa ihlas suresi
1 defa nas ve felak suresi
1 defa Subhaneke
1 defa Ayetel Kürsi
3 defa “Bismillahillezi lâ yedurru maasmihi şeyün fil erdi velâ fissemâi ve hüvessemiulalim”
3 defa Estağfirullah el azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etûbu ileyh.
Dualardan ve ibadetlerden ayri ilk firsatta umreye gitmene tavsiye ederim.
Cünki o rahmet dolu topraga ilk adim attiginda yapilan dualar kabul oluyormus(cami Hocasi söyledi bana) ve Zemzem suyu ne niyetle icersen o niyetin gerceklesiyormus.Orada huzuru,enerjiyi,aradigin herseyi bulursun.
Seneye bende niyetlendim insallah.
Insallah aldigin tedavilerden Allah sana sifa verir ve evlendiginde huzur dolu hayat bahs eder.
Selam ve dua ile
güzel dualarin icin verdigin o güzel tavsiyeler icin allah razi olsun kardesim...
söyledigin dualari artik hep okuyacagim.. o en son yazdgin 2 duayi bilmedigim icin önce yazarak okudam ezberleyene kadar bir sorun olmaz umarim?
ümreye gitmek bende cok istiyorum... ama malesef maddi durumlar el vermiyor herzaman.. insallah allahim bana ve müstakbel esime nasip eder... allah herkese nasip etsin...