Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

LÜTFEN CEVAP VERMEYIN!!! SEYTANI SEVINDIRMEYIN (1 Kullanıcı)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
NE OLUR ONA PRIM VERMEYELIM DOSTLAR
HOSUNA GIDENI YAPIYOR VE SEVINDIRIYORUZ
BIRAKIN YOKMUS GIBI DAVRANIN
CILGINA DÖNECEKTIR BEN HAYATIMI MAHVEDEN 2 KISIYE BÖYLE DAVRANDIM BIRI 5 DIGERI 7 YIL SONRA KENDI VICDANLARI TARAFINDAN.
ÖZÜR DILEDILER HEMDE AGLAMAKTAN KONUSAMIYORDU BI TANESI
(ELTIM VE KAYINVALIDEM)

SABIR YA SABIR

SUMRU

Yasaklı Kullanıcı
RE: LÜTFEN CEVAP VERMEYIN!!! SEYTANI SEVINDIRMEYIN

EVET HAKLISINIZ AMA BU FORMADA BİŞEY YAZALIMMI ONUDA YAZARMISINIZ A.E.O

NUHALI06

Kayıtlı Kullanıcı

SEVGİLİ GURBET BU KİŞİ KİŞİLİK BUNALIMI İÇİNDE OLAN KARDEŞİNDE OLABİLİRDİ.O ZAMAN NE YAPARDIN YARDIMCI OLMAKMI İSTERDİN YOKSA KENDİ HALİNE Mİ BIRAKIRDIN:|

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

SUMRU yazdı:
EVET HAKLISINIZ AMA BU FORMADA BİŞEY YAZALIMMI ONUDA YAZARMISINIZ A.E.O

:D:D:DONU HIC DÜSÜNMEMISTIM BU BIZIM FORM KONUMUZ ONU ILGILENDIRMEZ BEN ONUN YAZDIKLARINI KASTETMISTIM:D:D:D

sibel

Kayıtlı Kullanıcı
RE: selamünaleyküm kardeşim...

RE: selamünaleyküm kardeşim...

BU ŞEYTAN HANGİ DENSİZ İSE ALLAH'IN ADININ HER AN ANILDIĞI Bİ SİTEDE YERİ YOK..DEDİĞİN GİBİ ARKADAŞIM..CEVAP FALAN VERMEYİN BU DENSİZE..ÇOK AFEDERSİNİZ AMA SAMANLA DOLU O BEYİNE CEVAP VEREREK AYNI SEVİYEYE DÜŞMEYİNİZ... YÖNETİCİ ARKADAŞAR ONU DİSKALİFİYE EDEMİYOMU SİTEDEN.?

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

NUHALI06 yazdı:
SEVGİLİ GURBET BU KİŞİ KİŞİLİK BUNALIMI İÇİNDE OLAN KARDEŞİNDE OLABİLİRDİ.O ZAMAN NE YAPARDIN YARDIMCI OLMAKMI İSTERDİN YOKSA KENDİ HALİNE Mİ BIRAKIRDIN:|

sevgili kardesim haklisin aklini basina dev$irme acisindan düsünürsen tamam ama argolasmak hakaret etmekle onu SINDIRAMAYIZ.
buda bir gercek degil mi ?onun istedigi kizdirmak ve sinir etmek ben bunu yapmayalim dedim.aksi takdirde tövbe etmesi icin onu bende davet ettim
sanirim görmedin.ALLAH ONUN AKLINI BASINA ALMASI ICIN BU SITEYI VESILE KILAR INSALLAH

SUMRU

Yasaklı Kullanıcı

KARDEŞLERİM BEN Bİ HATA YAPTIM ARGO YAZARAK RABBİM BENİ AFFET ..KUSURA BAKMAYINIZ HUZURUNUZU BOZDUM AMA İNSAN CEVAP VERMEDEN DURAMIYOR YAZDIKLARIMIZ ONA CEVAP OLMUŞTUR İNŞALLA GERİSİNİ ALLAH CC YE HAVALE EDELİM A.E.OLUNUZ SELAMETLE

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

INSALLAH KARDESIM INSALLAH

B)B)SELAMETLEB)B)

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

BEN ÇOK MERAK EDİYORUM NE AMAÇLA BÖYLE BİŞEY YAPTI ACABA BİDE ÖZELDEN DENİYCEM ONUNLA KONUŞMAYI SİZ DENEDİNİZMİ NE CEVAP VERİR ACABA

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

BILEMIYORUM ALLAH SELAMET VERSIN

ErdalOZSARAC

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞLERİM..BU ŞAHIS KİMSE ARKADAŞLARININ BİLE BURUN CEVİRDİĞİ KENDİSİNİ GÖSTERMEK İSTEYEN BİR İNSAN TİPİNDEN BAŞKA BİŞEY OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.. BENCE NE ÖZELDEN NEDE GENELDEN ONUNLA HİÇ Bİ ŞEKİLDE KONUŞMAYIN DERİM, O ZAMAN KENDİNİ BİR HALT ZANNEDİP YAPTIĞI İŞE DEVAM EDECEKTİR. HİÇ BİR KARDEŞİMİZ MUHATTAP OLMAZSA GELDİĞİ YERE DEFOLUP GİDECEKTİR DİYE DÜÜNÜYORUM..

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞLERİM HİDAYET İ ALLAH C..C VERİR GUBETTEN ABLAM DOGRU SOYLUYOR SİTE İÇİNDE İSLAM İLE İLGİLİ BİR TON BİLGİ VAR VE TÜRKİYEDE YAŞIYAN BİZLER NASIL RABBİMİZE BAĞLANDIKSA ODA BAĞLANABİLİR. ONU KENDİ HALİNE BIRAKMAMIZ ŞEYTANIN ELİNE BIRAKMAK DEGİL Bİ ETRAFINA BAKSIN ??? NE LER OLUYOR EMİN OL KARDEŞİM BU KARDEŞİNİZ BİLE BİR ZAMANI GELDİ ALLAH C.C. VARLIGINI SORGULADI... HAMDOLSUN TÖVBE ETTİM VE BENLİGİMİ BULDUM EGER HİDAYET VARSA ONADA ODA İSLAMDA YERİNİ ALIR AMA HİDAYET YOKSA YAPICAK BİŞEY YOK ETRAFINDA KENDİNE DÜŞMAN ARICAGINA BİR BAKSIN ETRAFTA NE YAZIYOR...

helena

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar bence de cevap vermeyinn bi kez yapmamış ki hatayı sürekli saçmalamış biz ne kadar desek teee anlamıyo cevap vermezsek susacakkk...Allah hidayet versin.Onun için dua edelim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt