Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lütfen bütün site kardeşlerim okusun...... (1 Kullanıcı)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.
Hepimiz birbirimizi yakinen tanımasakta bir aile gibi olduk şükür. Kiminiz Abla, kiminiz Abi, kimimiz bazılarıyla kardeş olduk. Rabbim bizi bu güzel hayırlı bir topluluğun izine verdi. Bir dua ile binlerce belkide milyonlarca sevap almışızdır ki Rabbim bilir.
Bazen dua konuları ve istekleri için konu açıyoruz. Allah hepimizden razı olsun elimizden ve elinizden geleninden de fazlasıyla gece gündüz dualarda tek yürek oluyoruz. Hepimiz bu dualarda Rabbimizin gönül rızasını kazanmak adına yada kardeşlerimizi birazcıkta olsun sevindirip o anki duygusundan, sıkıntısından kurtarmaya çalışmaktayız.
Bazı konularda listelerde isimlerimiz var. belki unutuyoruz belkide oralı olmayanlar oluyor ama ben yinede dalgın zamanımızın olduğu taraftarıyım çünki hepimizin bir evi kendine görede sorunları oluyor haliyle unutkanlık başlıyor. Rabbim hepimize her konuda yardım etsin ve kolaylık versin... Bu konuyu açmamın sebebi bazı konularda durgunluk yaşıyoruz listelere isim yazdırmak kolay ama devam ettirmek zor. Bilinçli olursak kimse kimsenin hakkını almamış olur ve hakkına girmemiş olur...
Ben yinede bir hatırlatma yaptım Rabbim hepimize hayırlı ve helal işlerde olmayı nasip etsin inşallah...
>>>>>>>>>>>>SELAMETLE RABBİME EMANET OLUN<<<<<<<<<<<<<<

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam güzel kardeşim
Evet gerçekten de burada çok güzel ve sıcak bir aile ortamı var..Ben burada olmaktan çok mutluyum..
Rabbim razı olsun haklısın yazdıklarında.Ben dua konularına çok katılamıyorum çünkü okuyamam vaktim olmaz yada unutabilirim..
Kimsenin hakkını almak istemiyorum o yüzden..Ama namazların ardından genelde tüm kardeşlerimiz için dua ediyorum..
Rabbim cümlemizi sıkıntılarımızdan feraha kavuştursun inşaALLAH..
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt