Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lutfen bıraz hassasıyet (1 Kullanıcı)

istanbul

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese iyi aksamlar diliyorum oncelikle

Affiniza siginarak bir ricam olacak lutfen ama lutfen Allah(C.C) yazarken kucuk harf kullanmayin.

Birbirimizi uyarmazsak hatalarimiz hata olmaya devam eder diye dusunup ikaz etmeyi kendime hak gordum

Selametle

istanbul

Kayıtlı Kullanıcı
Iyi geceler herkese

Arkadaslar siteye ilk girdigimde yeni mesajlara bakiyorum once

Bugun de ayni seyi gordum

Ahmet- Hasan-Ayse yazarken bile tum ozel isimlerde bas harfi buyuk yazarken bizi Yaradanin adinin niye israrla kucuk harfle yazildigini kimse kusura bakmasin benim kafam almiyo

Lutfen arkadaslar Allah(c.c)boyle yazilir allah diye kucuk harfle yazilmaz

Lutfen biraz hassasiyet

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Iyi geceler herkese

Arkadaslar siteye ilk girdigimde yeni mesajlara bakiyorum once

Bugun de ayni seyi gordum

Ahmet- Hasan-Ayse yazarken bile tum ozel isimlerde bas harfi buyuk yazarken bizi Yaradanin adinin niye israrla kucuk harfle yazildigini kimse kusura bakmasin benim kafam almiyo

Lutfen arkadaslar Allah(c.c)boyle yazilir allah diye kucuk harfle yazilmaz

Lutfen biraz hassasiyet

aslında bu hatayı bende yapıyorum.allah razı olsun uyarınız için.fakat aklımdan da şu geçiyor değil.
ALLAH'ın ismi yazıldığında sitemiz otomatik olarak büyük harfle yazsa çok iyi olur.bazı sitelerde bu sistem var.modlarımız bunu yaparlarsa seviniiriz.hassasiyetiniz için ALLAH razı olsun...hayırlı geceler...

Y

YAGMURBEY

sistem otomatik büyük harf yapıyor zaten ben hep böyle gördüm..

hassasiyetin içinde allah razı olsun..

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
niye israrla kucuk harfle yazildigini kimse kusura bakmasin benim kafam almiyo

Bu sitede hiç kimse bilerek, kasden hele hele -sizin dediğiniz gibi- ısrarla kimse büyük harf yerine küçük harfi kullanmaz..

Ama insanız,beşeriz hatalarımız oluyor ve olacakta..Bunuda Rabbim affeder ümidini taşıyoruz inşaallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt