Sizin buyurduğunuz zaman AMA zamanı olup Allah C.C. kendi kudreti ilahesinin aşkı ile Aşkına Aşk katıyordu...Aşk köpüğü oluşturuyor ve o aşk köpüğünde kendine aşık oluyordu...Ki O aşk köpüğü ziyadeleşince YARATMA aşkı ile Aynasında Muhammed Mustafa A.S. a aşkı doğdu ve yaratmak istedi..Kudreti İlahesinin aşkı yaşansın diye...
Allah'ın selamı üzerinize olsun. Doğrusu Allah sizin yakıştırdığınız bu şeyden yücedir.O, bundan uzaktır. O, her bakımdan sınırsız zengindir. Göklerdeki her şey, yerdeki her şey O’nundur. Bu konuda elinizde hiçbir delil de yoktur. Allah’a karşı bilmediğiniz bir şeyi mi söylüyorsunuz? Siz neye dayanarak bunu söylüyorsunuz,bilinki Allah hakkında yalan söyleyenler kurtuluşa eremez. Allah bütün insanları kulu muhammede aşık olduğu için değil bütün insanları ve cinleri kendisine kulluk etsinler diye yaratmıştır. İnsanları da kendinizi de yanıltmayın. Bu dünya hayatı sizi aldatmasın ve çok aldatıcı sizi Allah ile kandırmasın.Haşa Allah'ın eşi de benzeri de yoktur. Yaratan hiç yaratmayan gibi olur mu?Allah bütün inanan kullarını sever ama aşık olmaz. Lütfen Allah’a eş aramayın. Kendisine inandığınız Allah’tan korkun ve O’na tövbe edip teslim olun. O Allah ki sevgiyi kendisine ilke edinmiştir. Kim bir kötülük yapar sonra tevbe edip düzeltici davranırsa Allah’ı çok bağışlayıcı olarak bulur. O kuluna yakındır ve işitendir.
Kovulmuş şeytanın şerrinden, vesvesesinden ve yanımızda bulunmasından Allah'a sığınırım. Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla.
6/101. O, gökleri ve yeri örnekleri yokken yaratandır. O’nun bir eşi olmadığı hâlde, nasıl bir çocuğu olabilir?Hâlbuki her şeyi O yarattı. O, her şeyi hakkıyla bilendir.
6/102. İşte sizin Rabbiniz Allah. O’ndan başka hiçbir ilâh yoktur. O, her şeyin yaratıcısıdır. Öyle ise O’na kulluk edin. O, her şeye vekildir.
19/93. Göklerdeki ve yerdeki herkes Rahman’a kul olarak gelecektir.
19/94. Andolsun, Allah onları ilmiyle kuşatmış ve tek tek saymıştır.
19/95. Onlar kıyamet günü O’na tek başına gelecektir.
52/56. Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.
52/57. Ben, onlardan bir rızık istemiyorum. Bana yedirmelerini de istemiyorum.
52/58. Şüphesiz Allah rızık verendir, güçlüdür, çok kuvvetlidir.
22/1. Ey insanlar! Rabbinize karşı gelmekten sakının. Çünkü kıyamet sarsıntısı çok büyük bir şeydir.
22/2. Onu göreceğiniz gün, her emzikli kadın emzirmekte olduğu çocuğundan geçer ve her hamile kadın da karnındaki çocuğunu düşürür. İnsanları sarhoş görürsün; hâlbuki onlar sarhoş değillerdir. Ne var ki Allah’ın azabı çok şiddetlidir.
22/3. İnsanlardan kimi vardır ki, hiçbir bilgisi olmadığı hâlde, Allah hakkında tartışmaya girer ve her azgın şeytanın ardına düşer.
22/4. Şeytan hakkında, “Her kim onu dost edinirse, mutlaka o kimseyi saptırır ve onu cehennem azabına sürükler” diye yazılmıştır.
22/8,9. İnsanlardan öylesi de vardır ki, bir ilmi, bir yol göstericisi, aydınlatıcı bir kitabı olmadığı hâlde
kibirlenerek insanları Allah’ın yolundan saptırmak için, Allah hakkında tartışmaya kalkar. Ona dünyada
bir rezillik vardır. Ona kıyamet gününde de yangın azabını tattıracağız.
22/10. “İşte bu kendi ellerinin önceden işledikleri yüzündendir. Allah, kesinlikle kullara zulmedici
değildir”
7/33. De ki: “Rabbim ancak, açık ve gizli çirkin işleri, günahı, haksız saldırıyı, hakkında hiçbir delil
indirmediği herhangi bir şeyi Allah’a ortak koşmanızı ve Allah’a karşı bilmediğiniz şeyleri söylemenizi
haram kılmıştır.”
5/101. Ey iman edenler! Size açıklandığı takdirde, sizi üzecek olan şeylere dair soru sormayın. Eğer Kur’an indirilirken bunlara dair soru sorarsanız size açıklanır. Allah onları bağışlamıştır. Allah, çok
bağışlayandır, halîmdir.
5/102. Sizden önceki bir millet o tür şeyleri sordu da sonra o yüzden kâfir oldu.
11/1,2. Elif Lâm Râ.1 Bu Kur’an; âyetleri, hüküm ve hikmet sahibi hakkıyla haberdar olan Allah tarafından sağlamlaştırmış, sonra da Allah’tan başkasına kulluk etmeyesiniz diye ayrı ayrı açıklanmış bir kitaptır. “Şüphesiz ben size O’nun tarafından gönderilmiş bir uyarıcı ve müjdeleyiciyim.”
55/29. Göklerde ve yerde bulunanlar, O’ndan isterler. O, her an yeni bir ilâhî tasarruftadır.
18/1. Hamd, kuluna Kitab’ı indiren ve onda hiçbir eğrilik yapmayan Allah’a mahsustur.
17/111. “Hamd, çocuk edinmeyen, mülkte ortağı olmayan, zillet ve âcizliğin gerektirdiği bir yardımcıya ihtiyacı bulunmayan Allah’a mahsustur” de ve O’nu tekbir ile yücelt.
3/95. De ki: “Allah, doğru söylemiştir. Öyle ise hakka yönelen İbrahim’in dinine uyun. O, Allah’a ortak
koşanlardan değildi.”