Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

lütfen bilen varsa yardımcı olsun!!!! (1 Kullanıcı)

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı geceler herkese... ben sizden bir şey rica edicem benim için çok önemli .ben genellikle akşam namazından sonra evvabin namazını,geceleride şükür namazı kılıyorum.dün sabah namazına karşı bir rüya gördüm ve tam olarak hatırlamıyorum ama ya öğle yada ikindi namazından sonra bir namaz kılmam söylendi ama adını hatırlamıyorum. lütfen bilen varsa yardımcı olsun...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
İkindi namazından sonra nafile namaz kılınmaz güzel kardeşim,öğle namazından sonra da özellikle kılınan bir namaz bilmiyorum,son sünneti 4 rekata çıkarabilirsiniz.Lakin kazanız var ise kazalarınızı tamamlamanızda fayda var.Ayrıca yatsı namazından sonra kabirnur namazı kılabilirsiniz.
Ramazan ayı boyunca da her gecenin ayrı teheccüd namazı var,bu geceninkini hemen belirteyim;
Rasulullah(sav) buyurdu ki:

"BU GECE BİR KİMSE,1 FATİHA,OTUZAR KERE DE FELAK VE NAS SURELERİNİ OKUMAK SURETİYLE 6 REKAT NAMAZ KILSA,O KİMSENİN GÜNAHLARI ,DENİZLERDEKİ KÖPÜKLERDEN FAZLA OLSA DA,ALLAHÜ TEALA O KİMSENİN BÜTÜN GÜNAHLARINI BAĞIŞLAR."
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah...

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun. ya herkese sordum bilen yok ama önemli bir namaz olduunu biliyorum.ama ismini hatırlamıyorum. yine de teşekkür ederim bilgileriniz için...

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
hayır onuda kılıyorum hatta ben duha namazı olarak biliyorum...

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
galiba bulamıycam sabahtan beri araştırıyorum... bir hatırlasam ama olmuyor gelmiyor aklıma:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt