Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lütfen Bakarmısınız (1 Kullanıcı)

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Kardeşlerim,
Bir süredir,okuduğumuz Tefriciye hatimleri ile ilgili,okuduğum çeşitli yazılar ve duyduğum söylemler nedeniyle tereddüte düşmüştüm,araştırdım fkt yine içinden çıkamdım,kendisi ,gerçekten çok saygı duyduğum,çok sevdiğim,din alimi bir büyüğüme danışmaya karar verdim.Kendisini aramayı düşünürken,bu akşam Allah razı olsun kendileri aradılar.Ve ben bu konuyu kendilerine sordum,Tevriciyenin salavt olduğunu,bunun güzel bir ibadet olduğunu,istediğimiz kadr okuyabileceğimizi,4444 Tefriciyeyi,Kur'anı Kerim hatmi olarak değil,bunu Salvatı Tefriciye hatmi olduğunu kabul ederek, bu bilinçle okuduğumuzun farkında olduğumuzu,allahın Rızasını kazanmak,Peygemberimizin şefaatine nail olmak ve Allahtan selmet ve hyır dilemenin hiçbir sakıncası olmadığını,okuyabileceğimizi söyledi.
Ben gerçekten çok rahatldım,çünkü acaba kardeşlerimle güzellik yaşamak isterken,yanlışamı sürüklüyorum diye tereddüt etmeye başlamıştım.Bu durumu sizlerle de paylaşmk istedim.
Rabbim hepinizden razı olsun.
Selm ve Dua ile

Not; Bu kişi aynı zamanda FETVA makamında olan biri. (Takıldığımız konu sayı ise,25 milyon Salavat diyoruz,neden sayı ,amaç belirli bir hedef.............)
Ben Tefriciyenin güzelliklere vesile olduğunu bizzat gördüm.Herşey Rabbimin taktirinde,VESİLE...............

seferakgul

Kayıtlı Kullanıcı
hanife hanım, bu gibi rakamlar ve sayılar anahtar-kilit sistemi gibidir.şifreli kasalara benzerler.o sayı önemli olabilir.namaz tesbihatları da 33 sayısıyla belirlenmiştir.tesbih çekerken tesbihi saymanımız gerekir.eksik ve ya fazla mı diye. ancak bütün bu dualar ve salavatlar sırf dua için okunur.dünyevi maksat esas olamaz.

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
hanife hanım, bu gibi rakamlar ve sayılar anahtar-kilit sistemi gibidir.şifreli kasalara benzerler.o sayı önemli olabilir.namaz tesbihatları da 33 sayısıyla belirlenmiştir.tesbih çekerken tesbihi saymanımız gerekir.eksik ve ya fazla mı diye. Ancak bütün bu dualar ve salavatlar sırf dua için okunur.dünyevi maksat esas olamaz.

Benim vereceğim cevabı siz verdiniz.Allah razı olsun sizden...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
hanife hanım, bu gibi rakamlar ve sayılar anahtar-kilit sistemi gibidir.şifreli kasalara benzerler.o sayı önemli olabilir.namaz tesbihatları da 33 sayısıyla belirlenmiştir.tesbih çekerken tesbihi saymanımız gerekir.eksik ve ya fazla mı diye. ancak bütün bu dualar ve salavatlar sırf dua için okunur.dünyevi maksat esas olamaz.

Allah razı olsun kardeşim,
Farklı birşey demiyorum ki bende,Tabiki maksat Rabbimin Rızası.Dua da istemek değilmi.
Benim bu konuyu açmaktaki maksadım,edindiğim bilgiyi paylaşmak,beliettiğim gibi ben tatmin oldum.Bu konuda çok kardeşimin tereddütü olduğu için böyle birşey yapm gereği duydum.
Kardeşlerim,gerçekten yanlış olduğunu düşünüyorsanız konuyu kapatalım.Bunu sitem olarak söylemiyorum,Rıza ya talip oluyoruz zannederek felakete gitmeyelim.
Selam ve Dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt