Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lütfen bakarmısınız... (1 Kullanıcı)

fox_tr

Kayıtlı Kullanıcı
Ark. burayı dertleşme yeri demissiniz..bnde derdimi anlatıyım dedim..
Kardeşlerim msnde 2 tane kız ark. var((yanlış anlamayın)) onlar Allah'a inanmıolar..ne yapsam etsem bi türlü ikna edemedim kızları...o kadar sure yazdım ama olmadı..inanmıolar
Bnde oturdum dua ettim.ağladım....o kadar dua ettim...Allah'ım size nie inanmıolar dedim..Ağladım...lütfen dertleşin biraz bnle..Allah'ım nolur doğru yolu göster bu kızlara dedim...Ama inanmıolar kaç tane örnek verdim olmuo.inkar ediolar...LÜTFEN YARDIM EDİN BİRAZ BNLE DERTLEŞİN UNUTTURUN ŞU KONUYU BANA LÜTFEN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM LÜTFEN...:A:A:A:A

sewwda66

Kayıtlı Kullanıcı
bence daha fazla uğraşma onlar inkar ettikçe sen günaha giriyosun..çünkü dinde zorlama yoktur sen onlara yol göstermişsin ALLAH eminol akılda vermiş onlara hala sapıklığa devam ediyorlarsa bu onların seçimi.bence daha fazla üsteleme daha çok inkara zorlama olan sana olur sebep olduğun için inkara.....

fox_tr

Kayıtlı Kullanıcı
bence daha fazla uğraşma onlar inkar ettikçe sen günaha giriyosun..çünkü dinde zorlama yoktur sen onlara yol göstermişsin ALLAH eminol akılda vermiş onlara hala sapıklığa devam ediyorlarsa bu onların seçimi.bence daha fazla üsteleme daha çok inkara zorlama olan sana olur sebep olduğun için inkara.....
hyrr..zorlama yok...sadece öğüt verdim..:gulegule

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Bu dünyayı neyin var ettiğine inanıyorlar acaba? Bu dünyaya nasıl geldiklerini düşünüyorlar acaba? Enteresan geliyor bana ateistlik..Allah doğru yolu gösterir, hidayete erdirir inşallah. Siz bence daha fazla uğraşmayın. Bir arkadaşın konusu vardı bügün forumda. Bazı insanları değiştiremezsiniz, ben ne dersem odur tipli insanlardır, ne kadar analtırsanız anlatın kendi doğrualrından vazgeçmezler..

YNLB

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardım etsin o kişilerin kendi dünyalarında huzurlu olduklarını sanmıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt