ben sözlerimin ardındayım.üniversite mezunu genç biri,ya da özel şirkette çalışan biri,ya da kamuya açık yerlerde çalışan biri....sadece siyahlarla çalışabilir mi,kim çalıştırır soruyorum kardeşim böyle bişeyde ilk defa sizden duyuyorum kamuda veya şirketlerde hangi renk elbise giyileceğine dair bir yasamı var yönetmelik mi var!isteyen istediği renkte elbisesini giyer mini etekle çalıştırıyorlarsa siyah başörtüylede çalıştırırlar!lütfen abesle iştigal şeyler söylemeyelim!size""""ha,bunu da SORULARLA İSLAMİYET BÖLÜMÜ "ne sor diyecekseniz artık bileyim. kadın sosyal hayatta,olmamalı diyorsanız,olmadan olmaz.kadın sosyal hayatta olmadan olmaz da ne demek oluyor kadının yeri evidir kadın illa erkeklerle iç içe olmak zorundamı dinimizin neresinde yazılı kadın sosyal hayatta olmak zorunda diye!olması için de zamana ayak uydurmalı,zamana değil Allah(c.c) emirlerine yasaklarına ayak uydurmalı!zamana ayak uydururken,ALLAH tan cc uzaklaşmayacak şekilde yaşamaya çalışmalıdır.zamana ayak uydurmaya çalışan biri malesef Allahtan uzaklaşmyacak şekilde bir yaşantı sürdüremez çünkü adı üstünde zamana ayak uyduracak ve zaman buna müsade etmez!neden kendini teşhir etsinki,bol olduktan sonra,neden kendini teşhir etsin ki,örtüsünü yakasına indirdikten sonra,neden teşhir etsin ki""""kahkahayla gülmedikten-topuklu ayakkabıyla varlığını hissettirmedikten sonra.. başka söze gerek varsa,ben buralardayım vesselam..bende buralardayım kardeşim sizin içinde herkesin dua etmesi lazım dogru yolu bulmanız için..((ALLAH IN CC VE RESULÜNÜN sav SÖZLERİ YETER))) SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..