Leyla1 ablamızın 6. yılı hayırlı olsun
İyi ki burdasın leyla ablacım nice senelere
Yarın nete giremeyeceğim için bugün den açayım dedim konuyu
leyla ablacıımm maşallaahh daha nice yıllaraaa![]()
Nice yıllara hep beraber inşaALLAH![]()
selamun aleykum ablam hayirli olsun bu forumu gorunce bende nezamandir bu siteye uye olduguma bir bakayim dedim kocaman 7 yil olmus ne mutlu sizlerle birarada olmak rabbim daha bircok yil birarada olmamizi nasip eder insaALLAH selametle dua ile....
Hep beraber daha nıce hayırlı yıllara tebrıkler.............
Amin
İnşallah kardeşim Allah razı olsun sizlerden de emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Burda hep beraber böyle hayırlara vesile olan kardeşlerimizden de binlerce kez razı olsun Rabbim hep beraber nice yaıllara inşallah selam ve dua ile Allah' emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
nice 6 yıllar görmeniz temennisiyle..Rabbim kolaylıklar versin..
TEBRİKLER Kardeşim,
Rabbim hep beraber; sağlık, huzur ve mutluluk içinde daha nice hayırlı ve güzel paylaşım dolu yıllar nasip etsin inşallah...
Selam ve DUA ile...
![]()
Allahım bu yıllar nasıl geçti böyle altı yıl olmuş tanışalı maşallah![]()
Leyla ablacım 6. yılınızı tebrik ederim..
Nice 6 yıllara..
leylacığım Allah ayırmasın.![]()
6. yılın kutlu olsun Leyla kardeşim.o kadar olmuş demek zaman nasılda akmış seni seviyorum ,nice paylaşımlara ..
Nice hayırlı yıllara kardeşim. ALLAH sıhhat veafiyetten, huzurdan, mutluluktan, bereketli bir yaşamdan ayırmasın. Kötülerden, şerlilerden, korusun. Hastalıklardan devasız dertlerden korusun inşa-ALLAH.
Efendim tabi ki biz kısa süre zarfında sizi tanıma fırsatını bulduk ve Dualarınız ile bazen coştuk, bazen hüzünlendik ama ihya olduk...Allah Celle Celalehu Yar ve Yardımcınız olsun...Dünya ve Ahirette iyilik ve güzellik nasip etsin İnşallah ... Nice güzel yıllar temennisi ile...Selamlar.
nice yıllara nice hayırlı paylaşımlara leyla kardeşim ben daha 1 sene bile olmadı aranıza katılalı ama sanki çok daha uzun olmuş gibi Rabbim cümlemizi sıratı müstakimden ayırmasın