leyla-1
Altın Üye
Rabbim tum dua edenlerden razı olsun
Allah ım leyla ablamızın annesine şifa versin
Leyla ablamız nette giremiyormuş sorun var anladıgım kadarıyla nettinde
Annesi ameliyat olucakmış onun duaya çok ihtiyacı var
Allah ım sen leyla ablaya sabır güç ver
Annesine şifa ver
500 Ya Şafi
Allah kabul etsin...
Salı günü sabah 8 de leyla ablamızın Annesi ameliyata giriyor
Allah ım sen yardım et Ya ŞAfi isminle şifa ver...
Rabbim acil şifalar versin inşallah dualarım sizinle..
Leyla kardeşimizin annesi için 500 aldım..rabbim şifasını verir inşallah...
elli YA ŞAFİ ALLAH kabul etsin
allahdan acil şifalar diliyorum kardeşim
bende 500 ya şafii alayım.rabbim tüm hastalarımıza şifa buyursun ...
leyla can kardeşim dualarım seninle ve anneciğinle..keşke şimdi ankarada olabilseydim yükünü stresini birazcık azalatabilseydim...ama biliyorsunki dualarda buluşuyoruz..inan kendi annem rahatsızken nasıl içim yanıyorsa senin annen içinde öyle...inşallah ameliyat çok başarılı geçer ve kısa sürede iyileşir evinize dönersiniz...
Rabbim razı olsun zerrin abla
Butun yazdıklarına katılıyorum inşallah sorunsuz olur herşey...
elli hatta daha fazla ALLAH kabul etsin inşallah acil şifalar
Rabbim yardımcınız olsun leyla ablacm. Büyük şifalar versin.. İnşaallah hayırlısıyla atlatırsınız. Ameliyat yarınmış.. Dualarımız annenle olacak hepimizin inşaallah. Rabbim sana da sabır, güç versin.. Rabbime emanetsin..
Amiiinnn... İnşaallah kardeşim.. Rabbim hayırlı sonuçlar versin, şifasını versin inşaallah..
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah
bir haber varmı diye merakettim..
Şuan buarada ezanı şerif okunuyor..
inşallah ameliyat iyi geçmiştir anneciğiniz/miz tez zamanda sağlığına kavuşur..
Rabbim sevdiklerimizle sağlıklı huzurlu hayr içersinde mutlu bereketli bir ömür nasip etsin..
bütün hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar sıkıntıda olanlara inşirah nasip etsin
dualarımız sizinle canım kardeşim..
inşallah hayırlı güzel haberlerini alır Rabbim sevinç/şükür gözyaşları nasip etsin..inşallah..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Rahman Celle Celalühu emanetsiniz..
Selamün aleyküm nasıl oldu acaba Allahım inşallah iyi geçmiştir herşey çok daha iyi olur inşallah bundan sonra
Esselamu aleyküm
Leyla Kardeşim ve tüm hastalar için Tebareke okudum.Bir haber var mı diye girdim ama haber vermesi zor olur...Annesinin yanında...
Rabbim yardımcısı olsun...Hayırlı müjdeli haberler getirir inşallah sevinç gözyaşları dökeriz burada....
Dualarımız onunla inşallah..
gerçekten dun butun gün aklımda leyla abla vardı acaba nasıl oldu diyordum durmadan..
Rabbim şifa versin
İnşallah iyileşir...
500 YA ŞAFİ OKUYORUM.
Allah yardımcısı olsun inşallah.
leyla ile sürekli görüşüyoruz annesinin ameliyatı uzun sürdü korktuk çok yazmış..ağrıları varmış iğne yuapılıyor ağrı kesici dedi...bende çok giremiyorum nete...leyla hastanede refakatçı kalıyor zaten giremez...sizlerin merak ettiğinizi söylerşm konuşunca..
Bismillahirahmanirahim.
**RaNa**............2300 Ya Şafi
Zerrin1 ................. 500 Ya Şafi
Gün_ışığı ............ 1500 Ya Şafi
Dağ Çiçeği........... 1000 Ya Şafi
tevbekarım.......... 1000 Ya Şafi
smyyes.................500 Ya Şafi
seyyahkızz.............500 Ya Şafi
suda.......................100 Ya Şafi
gülistan06..............500 Ya Şafi
Leyla-1..................1000 Ya Şafi
Allah,kabul etsin inşallah.
Allah razı olsun abla
Selamımızı söylersin eger görüşürsen...
selamun aleykum konuyu bugün gördüm 500 de ben alıyorum Allah yardımcısı olsun acil şifalar versin inşallah görüşen olursa leyla ablaya selamlarımı iletirseniz sevinirim
aleyküm selam..şimdi görüştük taze bilgi vereyim diye aradım..yarın sargılar açılacak durum ozaman netlik kazanacak..dün baya zor geçmiş ağrısı çokmuş..selamı var hepinize dualarınızı bekliyor
Bendende 100 Ya Şafi
Allah Şifa versin
500 Ya Şafi daha okudum
500 Ya Şafi okuyorum.
Bir haber yok mu ??
100 tane daha okudum
Allah şifa versin inşallah. 1000 Ya Şafi.
250 tane daha okundu
Selamün aleyküm ben de okuyorum ama sayamıyorum yüz civarı okundu Allah kabul etsin
Rabbim acil şifalar versin inşaallah..
selamün aleyküm...sanırım yarın taburcu olcak en son görüştüğümüzde öyle söylemişti..ama ağrısı çok teyzemizin psikolojisi bozulmuş..leyla bi süre daha giremeyecek kaldığı yerden girmesi zor..ranacım leyla 15 yasin okumuş annesi için bide nur diye birisi 3 tane okumuş onuda listeye eklermisin...
Tamam ablacım eklerim
Rabbim şifa versin
Agrıları gitsin inşAllah...
ben de yasin okudum
ALLAH kabul etsin acıları dinsin inşallah
500 YA ŞAFİ
Yüce Allah ferahlık versin.
hayırlı ramazanlar diliyorum.
çok geçmiş olsun.
selametle kalın.
500 ya şafi okudum.
allah kabul etsin...
leyla aradı şimdi...annesi bi aksilik çıkmazsa yarın taburcu olacak..yara baya derinmiş kanama yapıyormuş..aslında hastanede kalması daha iyiyimiş ama hastane koşulları çok kötüymüş..onun için çıkartacaklar...allah yardımcıları olsun..yeni bi haber alırsam yazarım yine...
canım ablacımın annesi için 1000 ya şafide ben okuyacagım Rabbim kabul eylesin
selamun aleyküm.rabbim acil şifalar versin inşallah.100 tane okudum
Allah hepinizden razı olsun
Rabbim leyla ablanın annesine ve tüm annelere şifa versin aminnn...
bugün kontrolü vardı ama görüşemedik yoğunluktan yarın bi haber alınca yazarım inşallah.
senden haber bekliyorum ablcım
İnşallah konturolu iyi gecer....
Selamün aleyküm,Allah şifa versin inşaAllah canım.
Ben de 500 ya şafi okyacağım inşaAllah.
canım leyla aradı yarın dikişler alınacakmış..sonrada nevşehire dönecekler leylanın ordan nete girme şansı olabilir...artık kendisi daha detaylı anlatır..şimdilik ağrılar dışında bi sorun yokmuş..
iyi çok şukur rabbim yardımcısı olsun
Allah razı olsun abla sayende haber alabiliyoruz...
Selamun Aleykum Kardeşim,
Geçmiş olsun,Allah şifa versin inş.25 Ayetel Kürsi okudum Allah kabul edip şifa vesilesi eyler inş.
Selam ve Dua ile
dün gece baya bi ateşi yükselmiş teyzemizin..şimdi iyiymiş biraz..bu tip ameliyatlarda allah korusun enfeksiyon riski var dua edelimde teyzemiz tez zamanda iyileşsin yarası kapansın...allah acil şifalar versin evlatlarınada sabırlar versin..ne şanslı ki leyla gibi bi evladı var kaç gün hasataneden hiç ayrılmadı mükafatını rabbim kat kat versin inşallah...
Allah şifasını versin yüz ya şafi bir yasin daha okudum acıları dinsin inşallah annemizin
Rabbim şifa versin inşallah hemen iyileşir inşallah..
Yüce Rabbim acil şifalar versin inşallah. Gece yarısı uyanıp annemin nefesini kontrol etmekten uykusuz kalıyorum bazen...Yüce Rabbim onları bize bağışlasın inşallah. Leyla kardeşim çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin.
1000 ya şafi de ben okuyacam.
Rabbim şifalar versin inşallah...
Amin
Aleyküm Selam kardeşlerim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Allah anneme ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Annemin ameliyatı çok şükür bitti ama zor bir ameliyat olmuş damarın birinin kanaması durmamış hepinizin dualarını sayesinde iyi geçti ameliyat ama ameliyat yeri bayağı bir büyük temizleme yaptıkları içinde patoloji sonuçları iyi geldi ama doktrolar bazı şeyleri temzilemişler başkangıcı başlamış zaten doktorlarda ondna korktukları için şimdi annemi zor bir dönem bekliyor dikişleri aldırmaya gittiğimizde doktor iyleşme süresinin derin eski haline gelmesi için 1 yıl zaman geçmesi gerekiyormuş şimdi ameliyat yerininde kapanması içinde bayağı bir zaman gerekiyor bayağı bir kötü dönem geçirdik annem şu anda kalkamadığı için ve sürekli ameliyat yerine bakıp ağluyor ve çok üzülüyor Rabbim tez zamanda hayıurlı şifalar nasip etsin hiç görmemişe döner inşallah.Hastanede çok kötü dönemler yaşadık Allah bununla geçmiş olsun inşallah bir kere daha her zaman söylediğim gibi aldığımız bir nefes için bile ne karda rşükür etsek azdır Allah hastanede yatan ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.kontroller bir ay sonra kız kardeşimin bulunduğu yer daha serin diye buraya geldik annemin biraz iyleşene kadar burda kalacağız inşallah Allah hayırlara vesile etsin inşallah.Canım kardeşlerim beni yalnız bırakmadığınız için Allah'ta sizleri hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah Allah hepinizin o güzel gönüllerine göre vesin inşalllah Allah'a emanet olun.