Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Leyla-1 Ablamızın annesi için Ya Şafi okuyalım (2 Kullanıcı)

Nurşahh

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM şifa versin, acı çektirmesin. Leyla kardeşim anneniz için şifa duasını okudum şimdi.

ALLAH hepimizin ailesini korusun,sağlık,huzur versin. AMİİİİNN

leyla-1

Altın Üye
Allah razı olsun ablacım nasılsın annen nasıl görüşemıyoruz bayadır

Allahsenden de razı olsun canım çok şükür iyiyim bu aralar maalesef kendimi hiç iyi hissetmiyorum birde parmağım iyileşmediği gibi enfeksiyon oldu iltihaplandı yarın doktora gideceğim dikiş yerini açıp temizleyeklerimiş Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah beterin beterindne korusun.Annemde hasta ameliyat olmayan ayaklarındada bazı şeyler oldu Allah'ım tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.Canım bu aralar eskisinde daha çok yoğunum artık yetişemiyorum birşeye zaten kendime ayıracak hiç vaktim yok zaten ben kendimi düşünmüyorum bile.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Sen nasılsın canım?Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun.

leyla-1

Altın Üye
RABBİM şifa versin, acı çektirmesin. Leyla kardeşim anneniz için şifa duasını okudum şimdi.

ALLAH hepimizin ailesini korusun,sağlık,huzur versin. AMİİİİNN

Amin
Allah razı olsun canım benim emeklerine gönlüne sağlık Allah anneme ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.
Allah bütün yuvalarsa sağlık huzur mutluluk versin görünür göreünmez kazalardan belalardan kötülüklerden gelmedesn esirgeyip korusun Rabbim.
Canım bütün güzellikler seninle sevdiklerinle ailenle olsun inşallah selam ve dua ile Allah'a emenat olun herşey gönlünüzce olsun.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Leyla abla.. Rabbim acil şifalar versin sana, annene ve tüm şifa bekleyen hastalarımıza inşaallah..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. Sağlıklı-sıhhatli, hayırlı ömürler nasip etsin cümlemize inşaallah..
Rabbim çektiğimiz sıkıntıları, hastalıkları günahlarımıza kefaret eylesin inşaallah.. Dua eder, dua beklerim inşaallah..

Nurşahh

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM senden de razı olsun Leyla kardeşim. Ne güzel dualar etmişsin öyle. :a07:

Dilerim parmağın en kısa zamanda iyileşir. Yüce Allahım annene şifa versin, kimseye muhtaç etmesin inşallah. Rabbim senin,ailenin ve bizlerin de yüzünü güldürsün, hiçbirimizi ağlatmasın.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allahsenden de razı olsun canım çok şükür iyiyim bu aralar maalesef kendimi hiç iyi hissetmiyorum birde parmağım iyileşmediği gibi enfeksiyon oldu iltihaplandı yarın doktora gideceğim dikiş yerini açıp temizleyeklerimiş Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah beterin beterindne korusun.Annemde hasta ameliyat olmayan ayaklarındada bazı şeyler oldu Allah'ım tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.Canım bu aralar eskisinde daha çok yoğunum artık yetişemiyorum birşeye zaten kendime ayıracak hiç vaktim yok zaten ben kendimi düşünmüyorum bile.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Sen nasılsın canım?Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun.

Bende aynıyım bıldıgın gibi Rabbım ikinizede şifa versın çok üzüldüm
Hastaneler bizide bırakmıyo emın ol bende nerdeyse hergun gidiyorum

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm Selam canım annemin pek tadı yok eve geldikten sonra daha çok hasta oldu birde geçen gün çok kötü oldu erkek kardeşim acile götürdü ameliyat yerinin iyileşmeside 1 yıla yakın sürecekmiş Allah anneme ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah razı olsun canım benim sen nasılsın bu aralar hiç görüşemedik öyle bizim evde bilgisayar çökmüş bende ancak fırsat bulup ablama geldim eve gelince koşuşturma başladı Allah kolaylıklar versin inşallah.Allah'a emanet ol canım herşey gönlünce olsun inşallah hayırlı akşamlar.
geçmiş olsun onun geçirdiği ameliyat çok ağırdı o yüzden inşallah en kısa sürede iyileşir Allahım şifasını versin. sezonluk bir işte çalışıyorum canım. yakında bitiyor. yarında Eren hastaneye yatacak bademciklerinden huzur bulamadık antibiyotik bitiyor bir gün sonra yine ateşleniyor böyle altı şişe şurup kullandı. arka arkaya öksürük şurupları ateş düşürücüler falan filan karaciğeri ne halde bilmem altı aylıktan beri ilaç içiyor. Allah şifasını versin perşembe günüde nasipse hayırlısı ise ameliyatımız var. böyle işte canım dualarını beklerim

leyla-1

Altın Üye
Selamun aleykum Leyla abla.. Rabbim acil şifalar versin sana, annene ve tüm şifa bekleyen hastalarımıza inşaallah..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. Sağlıklı-sıhhatli, hayırlı ömürler nasip etsin cümlemize inşaallah..
Rabbim çektiğimiz sıkıntıları, hastalıkları günahlarımıza kefaret eylesin inşaallah.. Dua eder, dua beklerim inşaallah..

Amin
Aleyküm Selam canım benim iyi ki varsınız burda sizinle olmaktan dolayı çok mutlu ve huzurluyum tandığım bütün kardeşlerimin hepsinin altın gibi kalb var çok şükür Allah'ın izniyle dualar ve sizler sayesinde ayaktayız her türlü sıkıntılara karşı sabırla dayanıyoruz Alalh sabrımızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Siteye girince bütün sıkıntılarımı unutuyorum kendimi daha iyi hissediyorum.Allah anneme ve bütün şifa bekleyen hastalarımızı Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimize sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin cmlemizede inşallah.Canım benim her zaman sende kalbimde gönlümde dualarımdasın Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun inşallah.

leyla-1

Altın Üye
RABBİM senden de razı olsun Leyla kardeşim. Ne güzel dualar etmişsin öyle. :a07:

Dilerim parmağın en kısa zamanda iyileşir. Yüce Allahım annene şifa versin, kimseye muhtaç etmesin inşallah. Rabbim senin,ailenin ve bizlerin de yüzünü güldürsün, hiçbirimizi ağlatmasın.

Amin
Canım benim sende benim için çok değerlisin ne kadar birbirimizle karşılaşmakta o sevgi tohumu yerleşti elimden geldiğince hepiniz dualarımda kalbimde gönlümdesiniz bütün güzellikler sizinle sevdiklerinizle ailenizle olsun inşallah.Allah hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın hayırlı güzel günler hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.
Allah hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah sonu gelen kullar olmak nasip etsin Rabbim inşallah.allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Bende aynıyım bıldıgın gibi Rabbım ikinizede şifa versın çok üzüldüm
Hastaneler bizide bırakmıyo emın ol bende nerdeyse hergun gidiyorum
Amin
Canım benim olsun çok şükür şu can sağ ya gerisi boş zaten hastalıklar sıkıntılar gelir geçer onun için hiç birşey için canını sıkma tatlım aldığımız bir nefes için ne kadar şükür etsel azdır Allah hayırlı şifalar nasip etsin hiç görmemişe döndersin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin hayırlı yaşlar hayırlı ömürler güzel günler nasip etsin Rabbim.Pazar günü çok sevdiğimiz bir ablamızı kaybettik pazar gününden beri kendimde değilim başımın ağrısı hiç geçmedi o kadar iyi bir inandı ki evi öyle serili kaldı çeyizlerini tam kullanmadı eşyaları yenilemişler çocuklarıda olmamıştı ne oldu hiç bu dünya boş hiç birşey için can sıkmaya değmiyor can sağ olsun kimseye muhtaç olmadıktan sonra hiç birşeyin değeri yok canım.
Sağlık olsun inşallah herşey o güzel gönlüne göre olur canım benim Allah'a emanet ol kendine iyi bak.

leyla-1

Altın Üye
geçmiş olsun onun geçirdiği ameliyat çok ağırdı o yüzden inşallah en kısa sürede iyileşir Allahım şifasını versin. sezonluk bir işte çalışıyorum canım. yakında bitiyor. yarında Eren hastaneye yatacak bademciklerinden huzur bulamadık antibiyotik bitiyor bir gün sonra yine ateşleniyor böyle altı şişe şurup kullandı. arka arkaya öksürük şurupları ateş düşürücüler falan filan karaciğeri ne halde bilmem altı aylıktan beri ilaç içiyor. Allah şifasını versin perşembe günüde nasipse hayırlısı ise ameliyatımız var. böyle işte canım dualarını beklerim

Amin
Canım benim bu aralar görüşemedik merak ediyordum ne yapıyorsun nasılsın diye bende bir kaç yere senin için mesaj yazmıştım ama görmedin herhalde Allah yar ve yardımcınız olsun Allah tez zamanda Ya Şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Canım inşallah ameliyat başarı ile geçer alalh'ın izniyle inşallah.Annemimde yıllardır hep öyle acılar sıkıntılar içinde hastane köşelerinde günleri geçmiş ameliyat yeri daha iyileşmedi eski moralida kalmadı artık belli yaştan sonra insan dirençli olmuyor halbuki ne acılara ne sıkıntılar sabır edip göğüs germişken Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Benimde parmağımdaki dikişler iyileşmedi enfeksiyon riski oluştu şimdide iltihanmış cuma doktora gitmiştim doktor parmağındaki iltihaplanan yer açılıcak demişti ortepediye gönderdi doktorda antibiyotikleri bitir pazertesi gel dedi pazartesi gittim ameliyatı varmış doktoru bekledim doktor geldi birde cildiye doktoru görsün dedi doktor gitmiş doktor gitti dedim o zaman 1.5 u bekle dedi evde misafir var annem zaten hasta yeğenim var zaten küçüğü bensiz durmuyor koşa koşa eve gittim sonra 1.5'ta cildiye doktoruna gittim biraz bekledim iğneyi batırıp baktı olmamış dedi antibiyotik verdi cumartesi tekrar gideceğim o bir doktor beni öyle baştan attı birşey demedim öyle işte insanlar beklemiş beklemiş işleri varmış kimsenin umrunda değil canım o kadar çok sıkıldı ki anlamam zaten 1.5 aydır rahatsızım daha çok hasta oldum:(
Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Allah bol bereketli hayırlı günler nasip etsin sağlık afiyet nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah' emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Allah anneme ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza Ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim şifalar versin İnşaallah. Umarım sizin ve annenizin sağlığında olumlu gelişmeler vardır.
1000 Ya Şafi okuyacağım İnşaallah.
Selam ve dua ile.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım tum annelere hastalara şifa versın

leyla-1

Altın Üye
Rabbim şifalar versin İnşaallah. Umarım sizin ve annenizin sağlığında olumlu gelişmeler vardır.
1000 Ya Şafi okuyacağım İnşaallah.
Selam ve dua ile.

Rabbım tum annelere hastalara şifa versın

Amin
Allah razı olsun canım kardeşlerim emeklerine gönlüne sağlık Allah anneme ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.
Allah bütün yuvalarsa sağlık huzur mutluluk versin görünür görünmez kazalardan belalardan kötülüklerden gelmeden esirgeyip korusun Rabbim.
Canım bütün güzellikler sizinle sevdiklerinizle ailenizle olsun inşallah selam ve dua ile Allah'a emenat olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Annem geçen sene bu aylarda ameliyat olacaktı şimdide başka ameliyat olması gerekiyor bir kaç ay önce evin içinde düşmüştü acilde doktorlar flim çekip sadece kolu çıkmış deyip narkozla bayıltıp kolu yerine getirmişlerdi 3 ay bandajda sarılı kaldı annemim ağrıları durmadığından başka hastaneye gidip emar çekmişlerdi meğerse çıkığın yanında kas yırtılması birde küçük küçük kaç tane kırık varmış omuzlarında onun için özellikle kas yırtılması için ameliyat olması gerekiyor annemde istemiyor artık ameliyatı kötürecek sağlığı yok ama ağrılardan kaç aydır çok ratasız geceleri uyuyamıyor kolunu kaldıramıyor Rabbim öyle bir şfa versin ki hiç görmemişe döndersin inşallah.Kız kardeşimin kaza geçirmesi annemi daha çok ekiledi kendini bile unuttu çok şükür kız kardeşim hayatta Allah biza bağışladı mucizevi bir şekilde bir dua önüne geldi verilmiş bir sadakası varmış.sizden yine dua bekliyorum canım kardeşlerim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun.Alalh bütün şifa bekleyen kardeşlerimize ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt