Allah razı olsun ablacım nasılsın annen nasıl görüşemıyoruz bayadır
RABBİM şifa versin, acı çektirmesin. Leyla kardeşim anneniz için şifa duasını okudum şimdi.
ALLAH hepimizin ailesini korusun,sağlık,huzur versin. AMİİİİNN
Allahsenden de razı olsun canım çok şükür iyiyim bu aralar maalesef kendimi hiç iyi hissetmiyorum birde parmağım iyileşmediği gibi enfeksiyon oldu iltihaplandı yarın doktora gideceğim dikiş yerini açıp temizleyeklerimiş Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah beterin beterindne korusun.Annemde hasta ameliyat olmayan ayaklarındada bazı şeyler oldu Allah'ım tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.Canım bu aralar eskisinde daha çok yoğunum artık yetişemiyorum birşeye zaten kendime ayıracak hiç vaktim yok zaten ben kendimi düşünmüyorum bile.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Sen nasılsın canım?Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun.
geçmiş olsun onun geçirdiği ameliyat çok ağırdı o yüzden inşallah en kısa sürede iyileşir Allahım şifasını versin. sezonluk bir işte çalışıyorum canım. yakında bitiyor. yarında Eren hastaneye yatacak bademciklerinden huzur bulamadık antibiyotik bitiyor bir gün sonra yine ateşleniyor böyle altı şişe şurup kullandı. arka arkaya öksürük şurupları ateş düşürücüler falan filan karaciğeri ne halde bilmem altı aylıktan beri ilaç içiyor. Allah şifasını versin perşembe günüde nasipse hayırlısı ise ameliyatımız var. böyle işte canım dualarını beklerim
Aleyküm Selam canım annemin pek tadı yok eve geldikten sonra daha çok hasta oldu birde geçen gün çok kötü oldu erkek kardeşim acile götürdü ameliyat yerinin iyileşmeside 1 yıla yakın sürecekmiş Allah anneme ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah razı olsun canım benim sen nasılsın bu aralar hiç görüşemedik öyle bizim evde bilgisayar çökmüş bende ancak fırsat bulup ablama geldim eve gelince koşuşturma başladı Allah kolaylıklar versin inşallah.Allah'a emanet ol canım herşey gönlünce olsun inşallah hayırlı akşamlar.
Selamun aleykum Leyla abla.. Rabbim acil şifalar versin sana, annene ve tüm şifa bekleyen hastalarımıza inşaallah..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. Sağlıklı-sıhhatli, hayırlı ömürler nasip etsin cümlemize inşaallah..
Rabbim çektiğimiz sıkıntıları, hastalıkları günahlarımıza kefaret eylesin inşaallah.. Dua eder, dua beklerim inşaallah..
RABBİM senden de razı olsun Leyla kardeşim. Ne güzel dualar etmişsin öyle. :a07:
Dilerim parmağın en kısa zamanda iyileşir. Yüce Allahım annene şifa versin, kimseye muhtaç etmesin inşallah. Rabbim senin,ailenin ve bizlerin de yüzünü güldürsün, hiçbirimizi ağlatmasın.
AminBende aynıyım bıldıgın gibi Rabbım ikinizede şifa versın çok üzüldüm
Hastaneler bizide bırakmıyo emın ol bende nerdeyse hergun gidiyorum
geçmiş olsun onun geçirdiği ameliyat çok ağırdı o yüzden inşallah en kısa sürede iyileşir Allahım şifasını versin. sezonluk bir işte çalışıyorum canım. yakında bitiyor. yarında Eren hastaneye yatacak bademciklerinden huzur bulamadık antibiyotik bitiyor bir gün sonra yine ateşleniyor böyle altı şişe şurup kullandı. arka arkaya öksürük şurupları ateş düşürücüler falan filan karaciğeri ne halde bilmem altı aylıktan beri ilaç içiyor. Allah şifasını versin perşembe günüde nasipse hayırlısı ise ameliyatımız var. böyle işte canım dualarını beklerim
Rabbim şifalar versin İnşaallah. Umarım sizin ve annenizin sağlığında olumlu gelişmeler vardır.
1000 Ya Şafi okuyacağım İnşaallah.
Selam ve dua ile.
Rabbım tum annelere hastalara şifa versın