Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kusura bakmayın içimden geldi aniden (1 Kullanıcı)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim ...siteye girdim gireli gerçekten çok iyi yürekli insanlarla karşılaştım yüzlerinizi görmesemde.....her konuda bana hakkınızı helal edin hepinizin ayrı ayrı yeri var bende.....ama artık yeter çatlamak üzereyim söylemeden geçemiycem ....mesaj sayınızı neden insanın gözüne sokarsınız anlamadım (bazı şahıslar)

-yok senin şu kadar mesajın var sen ne bilirsin ki sen yenisin
-yok benim mesaj sayım şu kadar sen mi bilceksin ben mi

bu tür polemiğe girip duranlar var yeter ya inanın ki bunaldım aynı şey benim başımada geldi.......

önemli olan allah rızasımı mesaj sayısımı şimdi vicdanınıza sorun bi bakalım hangisi?????

Kusura bakmayın artık yemin ederim ki bunaldım siteye her girdiğimde huzur bulmak istiyorum, kavga ağız dalaşı istemiyorum...
Zaten insanlar manevi haz almak için siteye üye oluyorlar .....ben bunu söyleyim dedim içim de kalıp beni kemirceğine arkadaşları uyarmak istedim......kalp kırmayın hepimiz her konuda cahiliz bende dahil çünkü dört dörtlük insan yoktur ....
Annemizin karnında öğrenmiyoruz yaşamla savaşmayı....yaşayarak aksayarak öğreniyoruz dünya hayatını.....
Artık kusura bakmayın şimdi biliyorum üzerine alan masum kardeşlerim olcak kim olduğunu sorcak ama ben söylemiycem vicdanı zaten anlatır kendisine.......................

Kızmayın allah aşkına çok bunaldım yemin ederim

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
selamun aleyküm kardeşlerim ...

vealeykumselam güzel kardeşim :a15:
hayır olsun inşALLAH
ben bunu kim yaptı bilmiyorum öğrenmekde istemem.
ben yaşamış olsaydım bunu yani sizin yerinizde olsam hemen o sırada uyarırdım,
bılmıyorum sizde mi oyle yaptınız ama HAKLISINIZ

herkes bi sarsılıp kendine gelmeli
burda mesaj sayınızı arttırmak için mi bulunuyorsunuz???
ALLAH CC RIZASINI ARARIM
BENİM GİBİ NİYET TAŞIYANLARA SELAM OLSUN !!!
:H

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
ilgine teşekkür ederim kardeşim ben uyarmak istedim ama yanlış anladı lafı ağzıma tıktı ........beni bu siteye üye yapan arkadaşım vardı onuda aynı şekilde yaptı o artık siteye girmiyor bendemi öyle yapmalıyım...hayır elhamdulillah vicdanım rahat.....ve sitedeyim gitmiycemde

kalbiminurlandır

ilgine teşekkür ederim kardeşim ben uyarmak istedim ama yanlış anladı lafı ağzıma tıktı ........beni bu siteye üye yapan arkadaşım vardı onuda aynı şekilde yaptı o artık siteye girmiyor bendemi öyle yapmalıyım...hayır elhamdulillah vicdanım rahat.....ve sitedeyim gitmiycemde
RİCA EDERİM ABLAM
vicdanınız rahatsa sorun yok :a27:

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardesım ara ara gırebıldıgım ıcın ınt.e ben rastlamadım oyle bır tartısmaya.olayın aslını bılmıyorum.ama dedıgın gıbı msj sayısıyla bazı seyler olculuyorsa...
ama cok komık geldı bana.yanı nedemek oluyor mesaj sayın kadar mı konus demek ıstıyor.o zaman ben hıc konusmayayım.
Kardesım belkı de yanlıs anlasılma olmus olabılır.bundan sonra daha dıkkatlı olunmaya calısılır ınsalllah.
canım kardesım takma kafana.Nıyetımız Allah rızasnı kazanmak,faydalı bılgıler ogrenıp uygulayabılmek...

Selametle...

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm kardeşim;

Mesaj sayım 2.000 olsun kutluyacağım demiştim..ama bi espriydi aramızda.Yoksa önemli olan burdan kendimize ne aldığımız.Hayırlı işlerle geçirelim vaktimizi inşaAllah.:)

Hellalik istediğim konuya yazdığınız mesajı okudum sevgili kardeşim.İnşaAllah dua edeceğim.Yüce Rabbimiz gönlünüze ferahlık versin..Şüphesizki bir gün,büyük bir mahkemede hesablar görülecek.Merhametsizliğe uğruyorsanız,Şüphesizki Rabbimiz herşeyi en iyi bilendir.
Allah celle celalühe emanet olun..Selametle..

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam burçinim kin nededi yine msj sayısı sorunumu?
Ewet bu konudan bende sıkıldım eh napalım biz başkaları gibi gereksiz şeyler yazmıyoruz demekkiki sayı artmıyor
selametle kal canım

kalbiminurlandır

arkadaslar bence bu konu gereklı mesaj gereksiz mesaj olayına kayarsa iş büyür.
sessizliğimizi koruyalım inşALLAH

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
yok canım burda gerekli gereksiz tartışması yok sadece herkes habire msjlar yazıp msj çoğaltıyor sonra ben dahaa bilgilym diye dolanıyor kızdğımız husus budur

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım arkadaşlarım sizler beni birazcık seviyorsanız lutfen uzatmayalım tartısma cıkacak diye ödüm patlıyor cıktıgındacok uzuldugum için.... burcin duygularını ppaylasmıs ister dogru ister yanlıs onun fikirleri bunlar lutfen buguxzel ortamı bozmamak iiçin elimdizden geleni yapalı m

kalbiminurlandır

BURCU ABLAAAA. SENİ SEVİYORUZ. ONA ŞÜPHE YOK :)
ben de zaten bunun için YANİ TARTIŞMA OLMASINI engellemek için savaşıyorum.

YA HAYIR SÖYLE YA DA SUS :H

kalbiminurlandır

ALLAH CC CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN. SİZLERİ CENNET İLE ŞEREFLENDİRSİN. CENNETE GİDERKEN İNŞALLAH ELİMDEN TUTUP ÇEKERSİNİZ :)
selam

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
ya mesaj sayısıyla insanların bilip bilmedikleri ölçülemezki. Mesaj sayısı nedirki. Burada kim olursa olsun ben herşeyi biliyorum diyemez. Efendimiz sallahü aleyhi vessellem bile her seyi bilmiyordu. Kafasına göre yorum yapmazdı. Rabbimizden vahy beklerdi. Sizler nasıl ben herşeyi biliyorum diyebiliyorsunuzki anlamış değilim. Biz insanlar cahiliz daha beynimizin yüzde 4müydü 5miydi okadarını kullanabiliyorum geriye kalan yüzde 96 ne oluyor. demekki bizler hiç bir sey ama hiç bir sey bilmiyorum. Mesaj sayılarına görede değerlendirme yapmanız gerçekten çok yanlış. Kimin takvada üstün olduğunu bir tek Allah bilir eğer sizler bir yorum yaparsanız yanlışın içine düşmüş olursunuz. En iyisi susmak ve sitedeki huzuru arttırmaktir....

kalbiminurlandır

ALLAHa EMANET OLUN BEN ÇIKIYORUM.
müşteri geldi.
yarına burdayım ınşALLAH.
ebrar tefrıcıyelerı yarına okuyacagım inşALLAH :H
selametle kalın

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim ben yazımı yazarken tartışma olsun diye yazmadım ki sizleri seviyorum sadece beni üzüen konuyu dile getirdim kavga yok gürültü yok tartışma yok elhamdulillah bazı kardeşlerim kırıldıysa affola........bu arada hasıl-ı kelam kardeşim sözüm sana değildi hiç üstüne alma seni bilen biliyor

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt