ferahhfeza
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum
rabbim razı olsun
selam ve dua ile
rabbim razı olsun
selam ve dua ile
Küsme huyu bazı nisanlarda yer etmiş, çok zor gerçekten bu insanlarla sağlıklı bir ilişki kurmak. Küsmek yerine konuşarak problemleri çözmeyi denebiliriz......
Küsen kümese girsin
hihihihi kusen kumese girsin))))) ilkdefa duyuyom komik geldi
kardeşim konu küs olmak lakin ben erkeklere eşiyle kavga edenlere küs olmayı öneriyorum..
zira bence erkeğin karısını dövmek yerine onunla küs kalması çok daha iyidir..
çünkü hiç bir kadın kocasının kendisine küs kalmasına dayanamaz hatta beni döv ama bu evde iki yabancı gibi davranma diyenler çoktur.
bu sebeple erkek haklıysa bir konuda kadında bunu kabul etmiyorsa karısıyla küssün yani dövmek yerine küsmek daha iyidir.
ve kadının kendini bulmasını kocasının haklı oldugunu anlamasını saglar..
vesselam..
Allah razi olsun emeginize saglik, keske evliliklerde kuslukler anlasilmamak,deger gormemek,siddet,hakaret gibi olaylar hic yasanmasa. Rabbim tum bekarlarimiza Allah tan korkan kuldan utanan anlayisli kiymet bilen esler nasip etsin. Evli olanlarimizida hidayete erdirsin eger yanlis yapiyorlarsa yanlislarini anlayip duzletmeyi nasip etsin. Evlilik elbette yaslilikta cok daha onemlidir. Cocuklar buyup evleniyorlar.Insanlar esleriyle yalniz kaliyorlar. Hastalaniyorlar,bakacak ilgi gosterecek bir insana en cok yaslilikta ihhtiyac duyuluyor.