Aleyküm Selam canım Allah razı olsun bizlerde çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz kardeşim annemde biraz ama ayakları daha kötü olmuş yeğenimin hastalığından kendini unuttu Antep'te yeğenimin başında bir haftaya yakın sandalyede bekledi kendine doğru düzgün bakamdı şu aralar sıkıntılar üzüntüler devam ediyor ama Rabbim herşeyi kendi bilir.
Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun allah beterin beterinden korusun inşallah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Sen nasılsın canım bu aralar sık sık görüşemiyoruz maalesef
Yusuf Süresini eklemiştim canım karışmamak olur mu kardeşim herşeye karışıp söyleyebilirsin bende küçük bir dua kitabı vardı ona göre yazdım sayıları hep beraber iştirak edip dua edelim diye yazdım canım ya? Yusuf süresi 7 tane yazıyor baht kısmet açıklığı için Yunus Süresinin sayısı varmıydı canım?
Amin Canım Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlilikler nasip etsin Rabbim her zaman bu dünyada ve ahirette razı olduğu kişilerle evlilikler nasip etsin inşalalh kötülere fırsat vermesin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhatç etmesin Rabbim.
Allah hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..
amin amin sağol canım işte nasıl olalım hamdolsun çocuklarım yanımda buda bana yaşama sevinci veriyor büyük kızım nur hepatit b olmuş durumu pek iyi deyil bakalım RABBİM CC neyler neylerse güzeleyler
canım yunus suresinin sayısı olup olmadığını bilmiyorum bence sayıya takılma kim nekadar okursa RABBİM CC kabul etsin inşallah hayırlara vesile etsin