Tüm bekar kardeşlerimize hayirli eş için
Tüm bekar kardeşlerimize hayirli eş için
Selam Aleyküm kardeşim şu anda bekar olan kızlara erkeklera, sevip kavuşamayanlara, maddi durumu işi olmayıp evlenemeyen kardeşlerimizin herkesin gönlüne göre hayırlı huzurlu mutlu yuva hayırlı çocuklar hepsinin yaşamına bir düzen bir yön için Allah herkesin gönül muradını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hiç kimseyi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhatç etmesin kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah yanından yönünden versin engelleri olumsuzlukları hayırsızları hayırsız düşünceleri çıkmazları çaresizliklerin hayırlısıyla ortadan kalkması gönül muradlarımızın dualarımızın kabulu içinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermesi için öncelikle bilhassa Allah rızası için Allah hepimizin duaları kabul etsin Rabbim kendi rızası için.
Hep beraber dualarınızı bekliyoruz kardeşlerim dua müminin silahıdır kimin duasını kabulunu ancak Rabbim bilir.
DUA MÜ´MININ SILAHIDIR
.........
"Dua mü'minin silahidir" buyuruyor, Rasûlullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem.
Ve yine, söyle baska bir açiklama getiriyor "DUA" konusuna:
"Dua ibadetin özüdür."
Bu hadîs-i serîf'in hemen arkasindan su âyet-i kerîmeyi hatirliyoruz:
"Cinni ve insanlari ancak bana kulluk etmeleri için yarattim."
En basit anlamiyla kulluk, dua ve zikirdir!
En genis anlamiyla kulluk, varolus gayesinin geregini yerine getirmektir.
"Eger kulum, bana ellerini kaldirir da dua ederse, ben o elleri bos olarak geri
çevirmekten hayâ ederim." buyurur Rabb'imiz.
"BANA DUA EDIN, ICABET EDEYIM"
"Ben, kulumun zanni üzereyim. Artik diledigi gibi düsünsün!..."
Bu ufak anekdotlari da yineledikten sonra "duamiz kabul oluyormu?"
sorusuna cevap arayarak devam ediyoruz.
Siz dua ederken, o duanizin kesinlikle kabul görecegini düsünürseniz, biliniz ki mutlaka isteginiz meydana gelecektir!
En kolay, en ucuz (hatta bedâva) ve en tesirli sey 'dua'dir.
Iste bu yüzdendir ki, "mü'minin silâhidir" buyurulmustur.
ALINTI
Allah rızası için(Herkesin gönlünün muradı dualarının kabulu için)
Allah kabul etsin.
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden allah razı olsun.
Selam Aleyküm kardeşim şu anda bekar olan kızlara erkeklera, sevip kavuşamayanlara, maddi durumu işi olmayıp evlenemeyen kardeşlerimizin herkesin gönlüne göre hayırlı huzurlu mutlu yuva hayırlı çocuklar hepsinin yaşamına bir düzen bir yön için Allah herkesin gönül muradını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hiç kimseyi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhatç etmesin kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah yanından yönünden versin engelleri olumsuzlukları hayırsızları hayırsız düşünceleri çıkmazları çaresizliklerin hayırlısıyla ortadan kalkması gönül muradlarımızın dualarımızın kabulu içinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermesi için öncelikle bilhassa Allah rızası için Allah hepimizin duaları kabul etsin Rabbim kendi rızası için.
Hep beraber dualarınızı bekliyoruz kardeşlerim dua müminin silahıdır kimin duasını kabulunu ancak Rabbim bilir.
.