Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kur'anda Dua Ayetleri (5 Kullanıcı)

m.m.m.

Kayıtlı Kullanıcı
ben burda yeniyim anlamadım nasıl olduğunu bende katılmak istiyorum ama nalamadın anlatırsanız açikça bende katılırın inşallah

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin amin amin Allah razi olsun ablam..

Selam Aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun ALLAH kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.
Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı imanlı eş hayırlı çocuklar nasip etsin inşALLAH.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile göndermek nasip etsin Rabbim.
ALLAH her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ben burda yeniyim anlamadım nasıl olduğunu bende katılmak istiyorum ama nalamadın anlatırsanız açikça bende katılırın inşallah

Selam Aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun ALLAH kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.Hoşgeldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah içinizden ne geliyorsa öyle dua ediyorsunuz kardeşim hangi duaları okumak istiyorsanız belirtiyorsunuz bir sayfa geriye bakarsanız listeyi görürsüünüz kardeşim Allah kabul etsin. yine sormak istediğinizi birşey olursa sorabilirsiniz.
Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı imanlı eş hayırlı çocuklar nasip etsin inşALLAH.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile göndermek nasip etsin Rabbim.
ALLAH her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.

flower&white

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm,benim abim içinde bu güzel duaları okurmusunuz,allah rızası için.şimdiye kadar beklediği gibi çıkmadı,karşısına gelenler.cenneti kazandıracak iyi bir eş nasip eylesin diye dua ediyorum ben hep.sizde her şeyiyle güzel,iyi huylu ,dindar,eğitimli,bir eş nasip olması için dua edermisiniz.nur'un abisi derseniz çok mutlu olurum.Selam ve dua üzerinize olsun.

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepimize hayırlı eşler, hayırlı yuvalar kurmak nasip etsin inşallah.

dilara2000

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepimizi hayırlısıyla evlendirsin inşaallah.amin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm,benim abim içinde bu güzel duaları okurmusunuz,allah rızası için.şimdiye kadar beklediği gibi çıkmadı,karşısına gelenler.cenneti kazandıracak iyi bir eş nasip eylesin diye dua ediyorum ben hep.sizde her şeyiyle güzel,iyi huylu ,dindar,eğitimli,bir eş nasip olması için dua edermisiniz.nur'un abisi derseniz çok mutlu olurum.Selam ve dua üzerinize olsun.
Amin
Aleyküm Selam kardeşim ALLAH razı olsun ALLAH kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah hepimize hayırlı eşler, hayırlı yuvalar kurmak nasip etsin inşallah.
Amin Canım
Selam Aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun ALLAH kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah hepimizi hayırlısıyla evlendirsin inşaallah.amin.

Amin Canım

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abla o konuduan bu konuya arı gibisin maaşşallah yaw.... yakalayana aşk olsun..... ALLAH'A EMANET OL.............BENDEMİ DUA ETSEM Kİ SEVDİĞİMİN ANNESİNİN KALBİNİ RABBİM MERHAMETLE DOLDURSUN İNŞAALLAH........

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamun aleyküm abla o konuduan bu konuya arı gibisin maaşşallah yaw.... yakalayana aşk olsun..... ALLAH'A EMANET OL.............BENDEMİ DUA ETSEM Kİ SEVDİĞİMİN ANNESİNİN KALBİNİ RABBİM MERHAMETLE DOLDURSUN İNŞAALLAH........
Amin
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun fırsat bulmuşken kardeşim öyle inşallah kardeşim Allah aranıza sevgi merhamet vican muhabbet nasip etsin Rabbim inşallah. Birde günde 400 defa Ya Vedud, 47 Ya vali, 305 Ya Kadir, 298 Ya sabur birde 134 defa Ya Samed Allah'ın isimlerini okuyabilirsin daha sonra detaylı sana anlamlarını yazarım kardeşim.
Allah yar ve yardımcın olsun içinde bulunduğun sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön vermek hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Daha sonra bir konu anlatacağım kardeşim müsait zamanda olur mu?
Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
allah razı olsun abla tavsiyelerine uycam

Allah senden de razı olsun kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah gelecekte en güzel günler seni bekliyordur kardeşim Allah'ın izniyle inşallah. Biraz sabır et olur mu gör bak Allah'ın yardımlarıyla inşallah.:)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Allah senden de razı olsun kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah gelecekte en güzel günler seni bekliyordur kardeşim Allah'ın izniyle inşallah. Biraz sabır et olur mu gör bak Allah'ın yardımlarıyla inşallah.:)

İNŞALLAH ABLAM BENİM İNŞAALLAH YÜREĞİNE SAĞLIK:a07::a07::a07::a07:

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı

hepinizi aşağıdaki konuya YA ŞAFİ okumak için yardıma bekliyorum. hadi elbirlik bitirelim
inşallah.
http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-kosesi/77812-meral-abla-ve-tum-hastarimiz-icin-dua-edermisiniz-kardeslerim.html

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
İNŞALLAH ABLAM BENİM İNŞAALLAH YÜREĞİNE SAĞLIK:a07::a07::a07::a07:

Allah sabır dayanma gücü nasip etsin kardeşim sabır acıdır lakin meyvası çok tatlıdır. Allah sabrımızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin rabbim kendi rızası için ve şu anda okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.

flower&white

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bir süre önce abim için dua istemiştim.şimdi çok üzgünüm çünkü çok ters bir insan karşına çıktı,herşeyi onun için silebilecek durumunda,geleceğini düşünmüyor önündeki iş fırsatlarını bile tepecek durumda.yöneticilik teklif edildi,sırf bu kız için vazgeçiyor,ne olacak şimdi.oofff,ama ben böyle biri olsun istemedimki.hayatını zorlaştıracak birisi.önce kendisini düşünebilseydi ne iyi olurdu.eskiden ağrısız baş,dertsiz aştı,nerden çıktı bu kız yaaaa....:a39:

burcumm

Kayıtlı Kullanıcı
10 salavat okudum hakkımda hayırlı ıse tez vakıtte hayırlı bırınle evlebnek

ssaatci2

Kayıtlı Kullanıcı
evlilik için hayırlı bir dua

evlilik için hayırlı bir dua

[FONT="Arial Black"]selamün aleyküm müslüman din kardeşlerim bende sizlerden dua bekliyorum sevğilimle birbirimizi çokk ama çok seviyoruz ailesi beni istemiyor ve sevdiğimi bana vermiyor allahdan dileğim birbirimizi bukadar cok severken ayrılmamak benim icin dualarınızı esirgemeyin ve bir an önce evlenelim benim icin 41 ayetel kürsü 100 yasini serif ve bildiğiniz duaları okursanız hayırlı bir işe dua etmiş olacaksınız ben çok dua ediyorum belki sizin dualarınızada ihtiyacımız vardır .... allah rızası için ......
[/FONT]

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
ssatçi2 ....selamun aleyküm kardeşim.....bende aynı durumdayım ama rabbim sabır eden kazanır diyor....sabır et çok bunaldığın zamanda aranızdaki sevginin büyüklüğünü düşün elbette mutlu olursun..........
...rabbim tüm din kardeşlerimize ve ailelerine merhamet nasip eylesin....
...rabbim sevenleri ayırmasın.....
....hakkınızda hayırlısı neyse o olsun hayırsız ne varsa rabbim hayırlı eylesin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt