amin amin amin Allah razi olsun ablam..
ben burda yeniyim anlamadım nasıl olduğunu bende katılmak istiyorum ama nalamadın anlatırsanız açikça bende katılırın inşallah
AminSelam Aleyküm,benim abim içinde bu güzel duaları okurmusunuz,allah rızası için.şimdiye kadar beklediği gibi çıkmadı,karşısına gelenler.cenneti kazandıracak iyi bir eş nasip eylesin diye dua ediyorum ben hep.sizde her şeyiyle güzel,iyi huylu ,dindar,eğitimli,bir eş nasip olması için dua edermisiniz.nur'un abisi derseniz çok mutlu olurum.Selam ve dua üzerinize olsun.
Amin CanımAllah hepimize hayırlı eşler, hayırlı yuvalar kurmak nasip etsin inşallah.
Allah hepimizi hayırlısıyla evlendirsin inşaallah.amin.
Aminselamun aleyküm abla o konuduan bu konuya arı gibisin maaşşallah yaw.... yakalayana aşk olsun..... ALLAH'A EMANET OL.............BENDEMİ DUA ETSEM Kİ SEVDİĞİMİN ANNESİNİN KALBİNİ RABBİM MERHAMETLE DOLDURSUN İNŞAALLAH........
allah razı olsun abla tavsiyelerine uycam
Allah senden de razı olsun kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah gelecekte en güzel günler seni bekliyordur kardeşim Allah'ın izniyle inşallah. Biraz sabır et olur mu gör bak Allah'ın yardımlarıyla inşallah.![]()
İNŞALLAH ABLAM BENİM İNŞAALLAH YÜREĞİNE SAĞLIK:a07::a07::a07::a07: