selamün aleyküm.Fil Süresi.7 ,Kevser Süresi.7 FatihaSüresi7,Nasr Süresi7,İhlas Süresi10,Yasin Sür.1,Karia Süresi.7,Cuma Süresi1,İnşirah Süresi.7,Besmele100
okuyabilirim bende .ALLAH'a emanet olun.
AMİN AMİN AMİNrabbim hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin gönlümüzün istediğini hakkımızda hayırlı eylesin.peygam berimiz haz muhammed mustafa s.a.v. efendimiz senden neleri istemişse onları istiyor nelerden sığınmışsa onlardan sığınıyoruz yarabbim.allahım şerlerdeki hayırları hayırdaki şerleri görmemizi nasip eyle.rızkımızı bereketimizi arttır senin bize verdiklerinde tekrar sana ibadet edebilme şuurunda olmayı nasip eyle..rabbim bildiğimiz bilmediğimiz şerlerden kötülüklerden fena olan herşeyden sana sığınıyoruz yine bildiğimiz bilmediğimiz tüm iyilikleri hayırları bize nasip etmeni niyaz ediyoruz.sen hakkımızda hayırlı olanları nasip eyle yarabbim...aminn
Arkadaşlar aldıklarımı okudum...
Selamun aleyküm.aldığım tüm sureleri okudum.ALLAH kabul etsin umarım herkesin dualarını.
Allah rızası için(Herkesin gönlünün muradı dualarının kabulu için)
20 istiğfar
20 nas süresi
20 fatiha
20 ayetel kürsi
100 besmele
100 Ya Vedud
100 Ya mucib
50 salavat
50 Sübhanallahi ve bihamdihi
şimdilik okumak için aldığım dualar Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah amin
Selam
10 Fatiha Suresi
10 İhlas Suresi
10 Fil Suresi
100 Besmele
1 Cuma suresi okudum Rabbim kabul etsin inşallah...
s.aleykum arkadaşlar bende bir bekar olarak katılmak istedım yanlız 100 fatıha almak istedim rabbım herkese gönullerıne göre hayırlı eş nasıp etsın arkadaşlar banada dua edın ne olur o kadar cok ihtiyacım varkı anlatamam alllah razı olsun cümlemızden aeolun .....selam ve dua ile.....