Kur'ana sevdalı
Kayıtlı Kullanıcı
´´GüLiѕтaи´´;1195341' Alıntı:
Rabbım sizden razı olsun kardeşim.
İnanın çok mutlu ettiniz beni.
´´GüLiѕтaи´´;1195341' Alıntı:
selamün aleyküm abi
doğum gününüz kutlu olsun
rabbim sevdiklerinizle....hafızlarınızla.....ailenizle beraber sağlıklı iman dolu mutlu uzun bir ömür nasip eylesin
abi bu da hediyen
(abi şimdi ben sana bilmeceyi bildin diye 1 ay öncesinden hediyeyi verirdim ama bilmemişsin gibi yaptım ki çift hediye masrafından kurtulim:a37
Doğum gününüz kutlu olsun Değerli abimiz...
Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı nice yaşlara inşallah
Hayatınızın Her anında Rabbi Rahim'den sizin için sağlık huzur ve hayır diliyor...Ahiret yoluna yolculuk olan bu dünya hayatında her anınız hayırlı bir şekilde olmasını niyaz ederim...
Selam ve duayla
Rahman c.c. emanetsiniz....B)
doğum gününüz kutlu olsun RABBİM sağlıklı,huzurlu,iman dolu daha nice yıllar nasip etsin size....
konuyu yenı gördum
dogum gunun kutluolsun zübeyir abı
nıce uzun hayırlı senelere...
Selamun aleyküm.Doğum gününüz kutlu olsun..
Rabbim sağlıklı, huzurlu, bol bereketli hayırlarla dolu bir hayat nasip eylesin inşaallah..
Sağolasın canım kardeşim.
İnan çok mutlu ettin beni ya.
Rabbim cc senden sonsuz kere razı olsun,ne kadar güzel bir hediye bu.
Ya maşaallah bu hafızlar boşuna zeki olmuyorlar ha,hep Kur'anın nuru.Tabi sizde çalıştırıyorsunuz bunu,canın sağolsun abim,yeter bir hediye,siz kendiniz hediyesiniz zaten.
Birde ne zaman Hafızlığını haslayıpta belgeni alırsan en güzel hediyende o olur inşaallah.
doğum gününüz hayırlı olsun inşa-ALLAH gecirdiginiz zamanlarda hakkın rızasını kazanmiş bir kul olmuşsunuzdur..geçireceginiz zamanlarda rabbimize hayırlı bir kul olmaya devam edersiniz inşa-ALLAH...
rabbim sizi sevdiklerinize,sevdiklerinizi size bağışlasın ve inşa-ALLAH her anınız her saniyeniz
rabbimin yoluna adanmiş olur..
hayırlı senelere inşa-ALLAH..
selam ve dua ile..
Hayırlı , bereketli , islam adına hayırla yarışacak daha nice yıllar diliyorum size
sağolasın abim....
cümlemizden inşallah
inşallah abi alıcam o belgeyi bi haslıyım sapsağlam olmadı zaten bu senenin üsütüne bir sene daha has yapıcam (bu sene oturtcam hafızlığı inşallah)
inşallah vericem o hediyeyide abim dualarında unutma inşallah:a16:
selamün aleyküm doğum gününüz kutlu olsun değerli kardeşim allahım sizi bu yoldan öğrencilerinizden ayırmasın hafız olarak ölmeyi nasip etsin hiç unutmayın inşallah. hayırla kalın.
İnşaallah kardeşim inşaallah,
Rabbım zihin açıklığı versin.
Aşk,muhabbet,Kur'anın sevdasını versin.
Elbette birgün biter kardeşim,önemli olan hafız olmak değil,hafız olarak ölebilmektir inşaallah.
Sizde öyle bir sağlam yapınki;ömrünüzün son anına kadar O nunla yaşayın kardeşim.
Daima dualarımda olcaksın.Rahmana emanet ol kardeşim.
Rabbim saglıklı ve hayırlı ömürler nasip eylesin İnşallah.
selam ve dua ile.
Geç oldu ama
Doğum gününüz kutlu olsun
Hayırlı uzum ömürler