Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KUR'an okuma programı (5 Kullanıcı)

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim bılgılendırmen ıcın

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş allah razı olsun inşallah gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş selam ve dua ile

ELİZAN

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
subat.blogcu.com
Allahcc razı olsun çok çok güzel kullanımını öğrenmeye çalışıyorum sesli takip varmı diye bakıyorum şimdi tüm arkadaşlarıma da bildirecem helal et

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm abla.Paylaşım için Allah razı olsun.Rabbime emanet olun İnşallah.

felahnamazfelahbv7lm9.gif

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Allahcc razı olsun çok çok güzel kullanımını öğrenmeye çalışıyorum sesli takip varmı diye bakıyorum şimdi tüm arkadaşlarıma da bildirecem helal et

amin ecmain inşaALLAH seçenekleri inceleye bildinizmi... arka plan.. degişebiliyor .. birden fazla kuran ı kerimle takip etme imkanı var vs vs.. seçenekler çoktu.. hakkım yoktur kardeş;)
selam ve dua ile

veyse

Kayıtlı Kullanıcı
Süper eline saglik::::::::::

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Elinize sağlık kardeşim...
Çok güzel ve yararlı...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler