meftun61 yazdı:
Şüphesiz Allah, mü'minlerden canlarını ve mallarını, kendilerine vereceği cennet karşılığında satın almıştır. Artık, onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürürler ve ölürler. Allah bunu tevrat'ta, İncil'de ve Kur'an'da kesin olarak va'detmiştir. Kimdir sözünü Allah'tan daha iyi yerine getiren? O halde, yapmış olduğunuz bu alışverişten dolayı sevinin. İşte asıl bu büyük başarıdır.
S.A HANGİ SURE KAÇINCI AYET..
VEYS yazdı:
meftun61 yazdı:
Şüphesiz Allah, mü'minlerden canlarını ve mallarını, kendilerine vereceği cennet karşılığında satın almıştır. Artık, onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürürler ve ölürler. Allah bunu tevrat'ta, İncil'de ve Kur'an'da kesin olarak va'detmiştir. Kimdir sözünü Allah'tan daha iyi yerine getiren? O halde, yapmış olduğunuz bu alışverişten dolayı sevinin. İşte asıl bu büyük başarıdır.
S.A HANGİ SURE KAÇINCI AYET..
TEVBE SURESİ 111. AYET
![]()
tsunami yazdı:
BEN KÜSTÜM AHANDA GİDİYOM..HEP GEÇ KALIYOM BUNE HIZ AMAN ALLAH'IM.AEO![]()
meftun61 yazdı:
zuhruf suresi 63 ayet
meftun61 yazdı:
Günahlarınızı bağışlasın ve sizi belirti bir vakte kadar ertelesin. Kuşkusuz, Allah'ın takdir ettiği vakit gelince ertelenmez, eğer bilseydiniz!"
hangi sure kaçıncı ayet.
anamaya yazdı:
ALLAH( C.C )'IN MUSA PEYGAMBERE "FİRAVUNA GİT ,ONLARA HALA AZAPTAN SAKINMAYACAKMISINIZ DE " DEDİĞİNDE MUSA PEYGAMBER KİME DE ELÇİLİK VERİLMESİNİ İSTEMİŞTİ ?
UMARIM ZOR OLMAMIŞTIR KOLAY GELSİN
meftun61 yazdı:
Günahlarınızı bağışlasın ve sizi belirti bir vakte kadar ertelesin. Kuşkusuz, Allah'ın takdir ettiği vakit gelince ertelenmez, eğer bilseydiniz!"
hangi sure kaçıncı ayet.
VEYS yazdı:
meftun61 yazdı:
hangi sure kaçıncı ayet.
NUH SURESİ 4. AYET![]()
tugba_m yazdı:
VEYS yazdı:
meftun61 yazdı:
hangi sure kaçıncı ayet.
NUH SURESİ 4. AYET![]()
sizin sorunun cevabı verilmiş...
maşallah çoık hızlısınız,bugün katılayım dedim biraz ama yetişemiyorum![]()