Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~KUR`AN-I KERİMDEN DUA AYETLERİ~ (1 Kullanıcı)

cengizhan2

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ~KUR`AN-I KERİMDEN DUA AYETLERİ~

allah sizden razı olsun cümle muslüman kullarını doğru yolda kendi yolunda yürümeyi nasip etsin inşallah özellikle şu günlerde mübarek aylarda islam alemine rahmet ve mağfiret ihsan eylesin rabbim cümlemizin günahlarını affetsin inşallah,

cengizhan2

Kayıtlı Kullanıcı

allah sizden razı olsun cümle muslüman kullarını doğru yolda kendi yolunda yürümeyi nasip etsin inşallah özellikle şu günlerde mübarek aylarda islam alemine rahmet ve mağfiret ihsan eylesin rabbim cümlemizin günahlarını affetsin inşallah,

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
Selamun aleykum kardeşim.. Çok güzel bir paylaşım olmuş Allah c.c. razı olsun, yüreğinize sağlık.. A..e..o.. SelametleB)B)B)

Aleyküm selam ; Allah razı olsun o sizin yüreğinizin güzelliği kardeşim selam ve dua ile...B)B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm..Allah(c.c) razı olsun...B)

Aleyküm selam Rahman sizden de razı olsun kardeşim selam ve dua ile...B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm canım kardeşim..

bu güzel dua ayetlerine daha ne denilebilir bilmiyorum. Rabbim azze ve celle paylaşan yüreğinizden nurunu, bereketini, rahmetini hiç eksik etmesin inşallah. Allah razı olsun.. her birine de gönülden amin. emeğinize sağlık.. Allah'a emanetsiniz. selam ve dua ile.;)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

hafiz mehmet yazdı:
rukiye kardeşim ALLAh razı olsun inşallah selam ve du aile

Sağolasın mehmet kardeşim Rahman inşaallah sizden de razı olsun selam ve dua ile...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
Selamün aleyküm..Allah(c.c) razı olsun...

Aleyküm selam sağolasın kardeşim Rabbim sizden de razı olsun inşaallah selam ve dua ile...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

baltefsiri yazdı:
Rabbil Alemin razı olsun.. emeğine sağlık.

Rahman sizden de razı olsun kardeşim...sağolun selam ve dua ile...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

cengizhan2 yazdı:

Rahman sizden de razı olsun sağolun güzel dualarınıza amin diyorum ecmain inşaallah üzerimizden islamın güneşi eksik olmasın inşaallah selam ve dua ile...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm canım kardeşim..

bu güzel dua ayetlerine daha ne denilebilir bilmiyorum. Rabbim azze ve celle paylaşan yüreğinizden nurunu, bereketini, rahmetini hiç eksik etmesin inşallah. Allah razı olsun.. her birine de gönülden amin. emeğinize sağlık.. Allah'a emanetsiniz. selam ve dua ile.;)B)

Aleyküm selam canım kardeşim;

Rabbim bizlere Kur an ı kerimde nasıl dua etmemiz gerektiğini öğretiyor kendimize rehber edinmemiz gerekirken kitabımızdan malesef çok uzağız Rabbim bizleri bağışlasın kalbimize nurunu akşettirsin inşaallah...Güzel dualarınıza AMİN diyorum canım kardeşim Rahman hepimizden razı olsun inşaallah hayırlı akşamlar selam ve dua ile...;)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

B)

asil20

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ALLAH (C.C) RAZI OLSUN KARDEŞİM. KOPYALADIM HAKKINI HELAL ET.SELAM VE DUA İLE A.E.O...B)B)B)B)

muhammed_eness

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm
Allah razı olsun...''DUA müminin miracıdır''... Dualarımız hayırlısıyla kabul olur inşaallah.. selametle

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

asil20 yazdı:
S.A. ALLAH (C.C) RAZI OLSUN KARDEŞİM. KOPYALADIM HAKKINI HELAL ET.SELAM VE DUA İLE A.E.O...B)B)B)B)

Aleyküm selam Rahman sizden de razı olsun helal olsun kardeşim sağolun selam ve dua ile...B)B)B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

muhammed_eness yazdı:
selamun aleyküm
Allah razı olsun...''DUA müminin miracıdır''... Dualarımız hayırlısıyla kabul olur inşaallah.. selametle

Aleyküm selam sağolun Rabbim sizden de razı olsun inşaallah ecmain olsun selam ve dua ile...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

volide

Kayıtlı Kullanıcı

..........................................................................................................................................allahın selamı üzerine olsun kardeşim senin bütün sohbetlerin MÜKEMMEL İNANIN BEN OKUDUKCA HAZ ALIYORUM SİZE NE ŞEKİLDE TEŞEKKÜR EDECEĞİMİ BİLEMİYORUM.. NEDEN DERSENİZ BU SİTEDEKİ KARDEŞLERİME FAYDALI OLDUĞUNUZDAN DOLAYI. SİZİ UNUTULMAYANLAR LİSTEME ALDIM ALLAHIN RAHMET DAMLALARI YAĞMUR GİBİ SİZİN ÜZERİNİZE YAĞSIN BU ALEMDE YAŞADIKÇA MUTLU ÖBÜR ALEMDE HABİBİ KİBRİYAYA KOMŞU OLASIN.BAKTIĞIN YERLERLE NUR SAÇAN GÖLERİNİZLE GÜZEL SÖYLEYEN DİLİNİZLE BU HAYAT SİZE GÜZEL ŞEYLERİ ÖNÜNÜZE GETİRECEKTİR..KAÇIRMAYIN YAKALAYIN....SELAMETLE KALIN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

volide yazdı:
..........................................................................................................................................allahın selamı üzerine olsun kardeşim senin bütün sohbetlerin MÜKEMMEL İNANIN BEN OKUDUKCA HAZ ALIYORUM SİZE NE ŞEKİLDE TEŞEKKÜR EDECEĞİMİ BİLEMİYORUM.. NEDEN DERSENİZ BU SİTEDEKİ KARDEŞLERİME FAYDALI OLDUĞUNUZDAN DOLAYI. SİZİ UNUTULMAYANLAR LİSTEME ALDIM ALLAHIN RAHMET DAMLALARI YAĞMUR GİBİ SİZİN ÜZERİNİZE YAĞSIN BU ALEMDE YAŞADIKÇA MUTLU ÖBÜR ALEMDE HABİBİ KİBRİYAYA KOMŞU OLASIN.BAKTIĞIN YERLERLE NUR SAÇAN GÖLERİNİZLE GÜZEL SÖYLEYEN DİLİNİZLE BU HAYAT SİZE GÜZEL ŞEYLERİ ÖNÜNÜZE GETİRECEKTİR..KAÇIRMAYIN YAKALAYIN....SELAMETLE KALIN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Allah razı olsun canım kardeşim bende size ne diyeceğimi bilemiyorum inanıyorum ki kalplerimiz beraberdir.Bütün güzellikler peşinizi bırakmaz inşaallah...sizde benim dualarımdasınız, Eksik olmayın.Bu güzellikler islamdan gelmektedir elimizden geldiğince bir şeyler aksettirebliyorsak ne mutlu bize Rabbim bizi firdevs cennetinde buluştursun inşaallah selam ve dua ile ...B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt