Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kur’ân-ı Kerim başörtüsüz dinlemek (6 Kullanıcı)

RiSaLei-NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.powereglence.com
Başörtüsü Allah’ın Kur’ân’da beyan buyurduğu açık emirlerindendir. Kur’ân okuyanın, gerek normal hayatında, gerekse okuduğu esnada Allah’ın istediği ve râzı olduğu biçimde giyinmiş ve örtünmüş olması elbette önemlidir. En mahrem bir yerde bulunsa dahi, saygı ve hürmet için bu önemlidir. Bu konuyu meleklerin bulunup bulunmaması açısından değil; Allah’ın râzı olup olmaması açısından değerlendirmeli ve Allah kelâmı okunurken, eğer bir zorluk yoksa, Allah’ın râzı olduğu davranış biçimi gösterilmelidir. Allah’ın râzı olduğu davranıştan meleklerin de hoşlanacağından emin olunmalıdır.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm kardeşim. emeğinize sağlık. çok güzel bir paylaşım olmuş.. örtünemeye güzel bir açıklama getirilmiş gerçekten..Allah razı olsun.. aslolanın, Rahmanı razı etmek olduğunu unutmamak gerek..

hayırlı bayramlar. selametle.

RiSaLei-NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.powereglence.com
selamün aleyküm kardeşim. emeğinize sağlık. çok güzel bir paylaşım olmuş.. örtünemeye güzel bir açıklama getirilmiş gerçekten..Allah razı olsun.. aslolanın, Rahmanı razı etmek olduğunu unutmamak gerek..

hayırlı bayramlar. selametle.
Aleykum Selam Değerli aliye_aliye Allah razı olsun sizinde Bayramınız mübarek olsun teşekkür ederim yorumunuz için bu sofrada tuzumuz olması amaç paylaşmak Tabiiki bilmediklermiz oluyor veya bilmeyenlerimiz oluyor acizane paylaşmak lazım gerek Allah a Emanet olunuz

selam dua ve muhabbetle B)

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM.

BEN HEP ŞUNU DÜŞÜNMÜŞÜMDÜR.
ALLAH (azze ve celle) KUL'UNU HUZURUNDA BİLE (NAMAZDA) TESETTÜRLÜ OLMASINI İSTİYOR.

ACABA BU ÜLKEDEKİ BARONLAR, MÜSLÜMAN HANIM KARDEŞLERİMİZİN ÖRTÜSÜNDEN (SİZCE) NEDEN RAHATSIZ OLURLAR.

"YOKSA BUNLAR GERÇEKTEN "ÇAĞIN" FİRAVNLARI OLMASINLAR..!!"

SELAM VE DUA İLE.
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.

RiSaLei-NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.powereglence.com
SELAMÜN ALEYKÜM.

BEN HEP ŞUNU DÜŞÜNMÜŞÜMDÜR.
ALLAH (azze ve celle) KUL'UNU HUZURUNDA BİLE (NAMAZDA) TESETTÜRLÜ OLMASINI İSTİYOR.

ACABA BU ÜLKEDEKİ BARONLAR, MÜSLÜMAN HANIM KARDEŞLERİMİZİN ÖRTÜSÜNDEN (SİZCE) NEDEN RAHATSIZ OLURLAR.

"YOKSA BUNLAR GERÇEKTEN "ÇAĞIN" FİRAVNLARI OLMASINLAR..!!"

SELAM VE DUA İLE.
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.
Değerli ResulAydin Aleykum Selam sizinde bayramınız mübarek olsun Allah razı olsun Sorunuz çok önemli tefekkür ettiğimizde ilk akla gelen o oluyor ama yinede Allah ın takdiridir Fakat neden karşı geliyorllarlar diye düşündüğümüz cevaben akla mantığa göre benim acizane düşüncem kendi menfaatleri için yapamıyacağı birşey yok bu gibi sıradışı insanlar iman zayıflığından kendileri yapmayınca başkalarınında yapmasını istemiyorlar çoğunluk olmak amacında olduklarını düşünüyorum ama Bediüzzamanın Hayatını yaşadıklarını okumanızı tavsiye ederim orada az çok bilgiler var ezanın bile arapça okunmasına karşı gelindiğini falan okuyunca çok etkilnemiştim

selam dua ve muhabbetle B)

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun sizden cok guzel bir konuyu buraya tasimissiniz.ev halidir ama ne olursa olsun yaradana saygi gerekiyor.cunki yuca ALLAHimizin sozleridir.dikkat etmek vede saygi gostermek bana gore sart.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Ben baş örtülü değilim ama inancımdan dolayı namazımı kılarken olsun Kuran-ı Kerim okurken olsun (Yasin-i Şerif),müvlütlerde ve kandil günlerinde kısaca gerektiği zaman giyimime özen gösteririm
Selametle güzel bir konuydu bayanlar için Emeğinize sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt