Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kur'an hatmimize yardım edermisiniz kardeşlerim:( (14 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
28. cüzü ben alabilirim

Selam Aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.tamam kardeşim.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak her iki dünyada duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin ALLAH.
ALLAH'ım biz dua etmesini bilmiyoruz peygamber Efendimiz senden ne istediyse bizde onu istiyoruz neyden sakındıysa bizde ondan sakınıyoruz bizleri affedip ellerimizi dargahından boş çevirmeyi gönül muradlarımızı dualarımızı kabul edip bizleri hidayete erdirmek nasip et Yarabbim!. Bütün kötülüklerden bizleri koru doğru yoldan bizleri ayırma Yarabbim doğru yoldan ayrılanları hidayete erdirmek nasip et Rabbim.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

evo84

Kayıtlı Kullanıcı
Bana da cüz kaldıysa bende almak istiyorum kardeşlerim

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bana da cüz kaldıysa bende almak istiyorum kardeşlerim

Selam Aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.tamam kardeşim.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.tamam kardeşim alabilirsiniz yeni hatim başladı ilk sayfada.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak her iki dünyada duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin ALLAH.
ALLAH'ım biz dua etmesini bilmiyoruz peygamber Efendimiz senden ne istediyse bizde onu istiyoruz neyden sakındıysa bizde ondan sakınıyoruz bizleri affedip ellerimizi dargahından boş çevirmeyi gönül muradlarımızı dualarımızı kabul edip bizleri hidayete erdirmek nasip et Yarabbim!. Bütün kötülüklerden bizleri koru doğru yoldan bizleri ayırma Yarabbim doğru yoldan ayrılanları hidayete erdirmek nasip et Rabbim.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
bende katılmak istiyorum

Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.tamam kardeşim alabilirsiniz yeni hatim başladı ilk sayfada hangi cüzleri almak istiyorsanız belitin ona göre ekleyeyim kardeşim allah kabul etsin.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

evo84

Kayıtlı Kullanıcı
leyla kardeşim ben şimdi kaçıncı cüzü okuyayım bana numara verirsen sevinirim biran önce okumak istiyorum.Allah kabul etsin inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla kardeşim ben şimdi kaçıncı cüzü okuyayım bana numara verirsen sevinirim biran önce okumak istiyorum.Allah kabul etsin inşallah.

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun şu anda 2.cüzü okuyabilirsin kardeşim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Kutlu Doğum Haftası için 2.Yeni Kur'an hatmime yardım edermisiniz kardeşlerim:(
Selam Aleyküm kardeşlerim öncelikle ALLAH rızası için bu mübarek günlerin sevabı için bütün ölmüşlerimizin ruhu için bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahların affı ALLAH'ın bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak Peygamber Efendimizin Şefaatine nail Olmak komşu olmak doğrudan cennete giren kullar olmak için.Hayır kapılarımızı açılması bütün kötülüklerden kazalardan belalardan ani ölümlerden korunmak ülkemize dirlik düzen birlik beraberlik hepimizin hidayete ermeleri için.
ALLAH bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyi dualarımızı kabul etsin Rabbim.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

1.cüz Leyla
2.cüz evo84
3.cüz
4.cüz
5.cüz
6.cüz
7.cüz
8.cüz
9.cüz
10.cüz
11.cüz
12.cüz
13.cüz
14.cüz
15.cüz
16.cüz
17.cüz
18.cüz
19.cüz
20.cüz
21.cüz
22.cüz
23.cüz
24.cüz
25.cüz
26.cüz
28.cüz
29.cüz
30.cüz
Allah c.c kabul etsin. inşallah..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
:a.....................................:(

evo84

Kayıtlı Kullanıcı
ya neden kimse uğramıyo bu bölüme efendimiz için 1 cüz okuyacağız arkadaşlar kardeşlerim hadiyin ama

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
banada cüz numarası verirseniz okurum ya da kendim istediğim cüzü okuyayımmı selamlar

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ya neden kimse uğramıyo bu bölüme efendimiz için 1 cüz okuyacağız arkadaşlar kardeşlerim hadiyin ama

Selam Aleyküm kardeşim ben size 2.cüzü verdim bakarsanız son ve ilk sayfayı görebilirsiniz Allah razı olsun Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
banada cüz numarası verirseniz okurum ya da kendim istediğim cüzü okuyayımmı selamlar

Selam Aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.tamam kardeşim.Size 3.cüzü yazıyorum bir sakıncası yoksa Allah kabul etsin.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Kutlu Doğum Haftası için 2.Yeni Kur'an hatmime yardım edermisiniz kardeşlerim

Selam Aleyküm kardeşlerim öncelikle ALLAH rızası için bu mübarek günlerin sevabı için bütün ölmüşlerimizin ruhu için bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahların affı ALLAH'ın bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak Peygamber Efendimizin Şefaatine nail Olmak komşu olmak doğrudan cennete giren kullar olmak için.Hayır kapılarımızı açılması bütün kötülüklerden kazalardan belalardan ani ölümlerden korunmak ülkemize dirlik düzen birlik beraberlik hepimizin hidayete ermeleri için.
ALLAH bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyi dualarımızı kabul etsin Rabbim.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

1.cüz Leyla
2.cüz evo84
3.cüz arzu74
4.cüz
5.cüz
6.cüz
7.cüz
8.cüz
9.cüz
10.cüz
11.cüz
12.cüz
13.cüz
14.cüz
15.cüz
16.cüz
17.cüz
18.cüz
19.cüz
20.cüz
21.cüz
22.cüz
23.cüz
24.cüz
25.cüz
26.cüz
28.cüz
29.cüz
30.cüz
Allah c.c kabul etsin. inşallah..

evo84

Kayıtlı Kullanıcı
tAMAM leyla kardeşim 2. cüzi okuyacağım Allah nasip ederse ama katılım çok yavaş inş tamamlarız kutlu doğuma kadar.Burdan tüm kardeşlerime sesleniyorum hadiyin kuran okumaya

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
tAMAM leyla kardeşim 2. cüzi okuyacağım Allah nasip ederse ama katılım çok yavaş inş tamamlarız kutlu doğuma kadar.Burdan tüm kardeşlerime sesleniyorum hadiyin kuran okumaya

Selam Aleyküm kardeşim Allahrazı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim..
Allah bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar dualar esmalar, tesbihler,salavatlar yüzü gözü hürmetine Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin dualarını kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak nasip etsin Rabbim.
Allah ülkemize dirlik düzen geçim bolluk bereket,mutluluk hayırlı rızk kapıları hayırlı iş kısmet kapıları, sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara eda,evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş, çocuksuzlara hayırlı çocuk nasip etsin Rabbim inş.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leydi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum bende 15 ve16 cüzleri alayım uzun zamandır yoktum leydi

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
kutlu doğum haftası ne zaman ben bi türlü anlamıyorum ya kutlu doğum geçmedi mi kafam karıştı.zamana göre bende bicüz alabilirim

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamun aleykum bende 15 ve16 cüzleri alayım uzun zamandır yoktum leydi

kutlu doğum haftası ne zaman ben bi türlü anlamıyorum ya kutlu doğum geçmedi mi kafam karıştı.zamana göre bende bicüz alabilirim

Aleyküm Selam kardeşlerim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim..
Allah bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar dualar esmalar, tesbihler,salavatlar yüzü gözü hürmetine Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin dualarını kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak nasip etsin Rabbim.
Allah ülkemize dirlik düzen geçim bolluk bereket,mutluluk hayırlı rızk kapıları hayırlı iş kısmet kapıları, sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara eda,evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş, çocuksuzlara hayırlı çocuk nasip etsin Rabbim inş.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Canım kutlu doğum haftası için açmıştım ama bitmedi devam ediyoruz önemli olan niyettir zaten Allah kabul etsin Allah razı olsun canım sende bir cüz alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt