Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kuran evlerde aksesuarmı? (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOĞUMUZUN HALİ BÖYLE MAALESEF:A
okujb7pb0.jpg

monece

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Artik Böyle Evlerin Az Olduğu Düşüncesindeyim çünkü Manevi Ilim Yuvalari Okadar Fazlaki Artik Insanlar Daha Bilinçli Inşallah Dahada Bilinçleşecek

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Inş Gönül Isterki Bu Durum Tersine Yaşansin

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
paylasimizin icin allah razi olsun dedigin gibi gercektend ebu zaamanda cocumguzun ewind ekuran sadece bir süüs olrak duruyior cogunun düsüncesi ise alalimda ewde dursun belki bir gn okurum okumasamda sevabi vardir dursun ewimde diyor ne kadar sacma bir düsüncedir aldiysan eger ozaman gayret etmelisin ögrenmeelisin onu sadece susu olrak kullanmamalisin

allaha emanet olun allahin rahmeti üzerimize olsun insallah

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Hafize annem aslında Kuran'ı Kerim'e olan duyarsızlık kadar,Rabbime çok şükür duyarlı gençlerimiz ve insanımız mevcut,Rabbim sayılarını arttırsın.Kuran'a saygı göstermek ve onu okuyup manasını anlayıp amel etmek bizlerin dünya ve ahiret saadeti için geçerlidir.SELAM VE DUA İLE

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Hafize annem aslında Kuran'ı Kerim'e olan duyarsızlık kadar,Rabbime çok şükür duyarlı gençlerimiz ve insanımız mevcut,Rabbim sayılarını arttırsın.Kuran'a saygı göstermek ve onu okuyup manasını anlayıp amel etmek bizlerin dünya ve ahiret saadeti için geçerlidir.SELAM VE DUA İLE

Kuran-ı Kerim'i okuyun Bu dinin kutsal kitabı duvarda süs olarak dursun diye indirilmedi ...Ama bizim çevremizde hala duvarda ve ramazandan ramazana açılan da var :guleguleyazık çok üzücü

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
yuce rabbim kurani kerimi sus olarak degilde okuyup hayatimiza geciren kullarindan eylesin.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu Oncelikle Allah razi olsun.Maalesef bazi evler vardi sizin anlattiginiz gibi ama simdi fazla oldugunu zannetmiyorum INSAALLAH.Allah'a emanet olun.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Bencede Böyle Evler Azaldi....

Rabbim Hepimizi Kurani Hakkiyla Okuyan Kullarindan Eylesin Inşallah....

Allah Razi Olsun..a.e.olun Dua Ile..

hülya-

Kayıtlı Kullanıcı
arapçasını bilmiyorum ama türkçe olarak okuyup yaptıklarıma dikkat etmeye gayret gösteriyorum.ve doğru yol kuranımız olduğunu biliyorum.herkes okusa daha bilinçli bir toplum haline geliriz diye düşünüyorum.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
arapçasını bilmiyorum ama türkçe olarak okuyup yaptıklarıma dikkat etmeye gayret gösteriyorum.ve doğru yol kuranımız olduğunu biliyorum.herkes okusa daha bilinçli bir toplum haline geliriz diye düşünüyorum.

evet katılıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt