tamam kardeşim 38 numaradaki kardeşim kandil günü sizin manevi kardeşinizdir dua ileAvukat yazdı:
TAMAM O ZAMAN BEN 38 İ ALAYIM.ÖNKAYIT YAPTIRMAYA GİDİYORUM.A.E.O.38 DOLU İSE BİLDİRİRSİN DE Mİ?A.E..ORavza_Nur yazdı:
A.S.Ablam elbette var olmazmı numaraları yukarıda yazdım oraya bakın seçin bir numara olurmu ancak diğer formada bir kaydınızı yaptırın ön kayıtAvukat yazdı:
sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm bende istiyorum beni iyicene unutdunuz olmuyo ama
S.A.Bana da haber veren olmadı bu forumu.Aşkolsun daha şimdi gördüm.Nolcak şimdi bizlere numara kalmadı mı?![]()
Kardeşim alınmayan numaralardan bir tane seçermisiniz,20,23,24,32,37,40,45,48,49,52,53,54,sevval yazdı:
ravza nur abla ben de katılmışdım ama numaram yok son haliyle bir liste oluşturumusunuz.ben kaçıncıyım bilmek isterim.selametle kalın.........
A.S.Kardeşim 23 numara sizin olsun hakkınızda hayırlı olsun inş dua ile güller için çok tşkayshidayet yazdı:
s.a ablacım ben yeni gördüm benimde 23 olsun mu?A.E.O SELAMETLE KALINB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)AYRICA ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE ALLAH RAZI OLSUN BU GÜLLER SİZE ABLACIM VE KARDEŞLERİMB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
tamamdır kardeşim 37 numara hayırlı olur inş sizin için dua ilenohco yazdı:
abla bende 37 numarayi seciyorum kayiti yaptirmistim onceden
a.s.kardeşim nerde kaldınız yaa,hadi bakalım hayırlı olur inş dua iledynaxon yazdı:
s. a. kardeşim bende 20 numarayı alıyım hala boş ise a.e.o
A.S.Kardeşim 42 numara alınmış başka bir numara seçebilirmisiniz dua ileesen80 yazdı:
selamün aleyküm eğer boş ise bend 42 numarayı alayım Allah'a emanet olun.B)
45 numara inşAllah boşturB)Ravza_Nur yazdı:
A.S.Kardeşim 42 numara alınmış başka bir numara seçebilirmisiniz dua ileesen80 yazdı:
tamam kardeşim 45 numaradaki kardeşim sizin manevi kardeşinizdir dua ileesen80 yazdı:
45 numara inşAllah boşturB)Ravza_Nur yazdı:
A.S.Kardeşim yapmazmıyım yapıyorum yukarıda var dikkat edilirse görülecektir dua ileumeyye yazdı:
s.a kardeşim bu kuralar bir liste haline
getirirseniz arkadaşlar daha iyi seçerler a.e.o