Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Küme boylarını değiştirmek (1 Kullanıcı)

torressa

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Tem 2009
Mesajlar
923
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Bir çözüm büyük küme boyları kullanmaktır. Eğer küme boylarını 4K veya daha büyük değerlere ayarlarsanız dosya yükleme zamanlarında önemli süre kısalmaları olduğunu göreceksiniz. Ancak küme boyunu artırmanın da hantal boş alanlar ve bir miktar israf edilen disk alanı olarak size geri döneceğini de unutmayın.

bunun için b.sayarım üzerinde sağ tıkla-özellikler-gelişmiş-performans-ayarlar-gelişmiş-değiştir-istediğin sabit sürücünün üzerine gelip-özel boyut deyip-istediğin 4-5 haneli rakam girebilirsin (örn: hdd nin D: bölümü 80gb 60 gb de boş alanı var yani 60000 e kadar rakam yazabiliriz bu pc yi biraz daha hızlandırmasını sağlar. işlemi yapmadan önce ctrl+alt+del yapıp en altta ayrılmış bellek yazar ram boyutu kaçsa 2 katı yazar işlem bitince yeniden başlatınız ve tekrar ctrl+alt+del basıp farkı anlayacaksınız.

:T
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt