Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

::Kulluğum Sultanlığımdır ::: (1 Kullanıcı)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞİM...

GÜZEL GÖNLÜNE SAĞLIK .NE GÜZEL BİR YAZI HAZIRLAYIP İSTİFADEMİZE

SUNMUŞSUNUZ.ALLAH (c.c.) RAZI OLSUN,ECRİNİ RABBİMİZ VERİR İNŞAALLAH.

NEFSİMİZDEKİ ZİLLET KARANLIKLARINI İNCİTMEDEN TEMİZLEYEN RABBİMİZ ,

NAMAZLA AZAMETİNE EĞİLİŞ ,SECDEDE ALNIMIZA KONULAN BUSE İLE BİZLERİ

NEZAKETLE YAŞATMA VE DİRİLİŞİNE SEBEB KILSIN İNŞAALLAH ...

SELAM VE DUA İLE KALINIZ....

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞİM...

GÜZEL GÖNLÜNE SAĞLIK .NE GÜZEL BİR YAZI HAZIRLAYIP İSTİFADEMİZE

SUNMUŞSUNUZ.ALLAH (c.c.) RAZI OLSUN,ECRİNİ RABBİMİZ VERİR İNŞAALLAH.

NEFSİMİZDEKİ ZİLLET KARANLIKLARINI İNCİTMEDEN TEMİZLEYEN RABBİMİZ ,

NAMAZLA AZAMETİNE EĞİLİŞ ,SECDEDE ALNIMIZA KONULAN BUSE İLE BİZLERİ

NEZAKETLE YAŞATMA VE DİRİLİŞİNE SEBEB KILSIN İNŞAALLAH ...

SELAM VE DUA İLE KALINIZ....

_______aleyküm selam kardeşim
rabbim sizdende razı olsun inşallah
yorumlarınız için çok teşekkür ederim
selam ve dua ile __________

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Seccadem... Sevdalı gönlünü, tertemiz endamınca açarken ve tevazu kanatlarını sererken sere serpe, beni de bas bağrına, beraber kurban olalım Sevgilinin uğruna...

Yaradan'la buluşma anlarımda, buseler konduruyorsun anlıma. şairin dediği gibi; "öp beni anlımdan, öp beni seccadem..." Dudakların dokunsun kalbime, ellerim değsin avuçlarına, benim vefalı yârim seccadem...

Gözpınarlarım sana aşina, gözlerim sana tutsak, gönlüm Hak katında, birkaç damla gözyaşım düşerken avuçlarına, rengarenk desenlerinin arasında kayboluyor ıslak duygularım, sırılsıklam hicranım...

Canım seccadem...

Burağımsın, mîracımın her vaktinde, anne kucağı gibi sararken yumuşacık tebessümün bütün azalarımı, seninle hakka varışın, Hakkın huzuruna duruşun, dupduru rahmetin ve huzurun yoğunluğunu yaşarken, senin şefkatli kucağına ve kollarına, hüzünlerimi ve kaygılarımı bırakıyorum. Seninle beraber olmak ne güzel, ne ulvi, seninle dostla buluşma ve kaybolma anlarımız...

Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nisbet kokulu ve gül rengi yarınlara!..

ötelerden bir pencere aç seccadem!... üfür buhurunu, tütsüler gönder canıma.

O rengarenk desenlerini anlıma işlerken, gönül gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumuşacık tenini.

Seccadem; sen sadık bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kılmayı çok seviyorum.

Bana şahadetlik eder misin mahşerde? ... Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde...

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! çok muzdaripim, yaralıyım... çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Namaz, hayatı disiplin altına alır, günahtan korur, manevî kirleri temizler. Ruh, onunla nefes alır, huzur bulur, sükûna erer, Rabbine yönelir. Mânevî yükselişin merdivenidir namaz; bütün ibadetlerin özüdür.

Ancak bunların hiçbiri olmasaydı bile ben namazımı yine kılacaktım. Çünkü, faydalar teşvik edici olabilir, fakat asla hakiki sebep olamaz. Önce istenilmez, belki sonra verilir.'
selamun aleyküm can kardeşim yine döktürmüşüz:Dşaka biyanada hakikaten namazımız gözümüzün nuru ve gözbebeğimiz.Büyükbabam bikeresinde namaz kılarken seccadesinin nurla dolduğunu görmüş.Tabii sebebi var bunun uzun hikaye:)İşte keşke bizde bu şekilde namazlarımızı eda edebilsek.selametle kalın kardeşim

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim
Maşallah çok güzel bir paylaşım sunmuşsun
Rabbim Razı Olsun inşALLAH
Begenerek okudum
...DuaLarLa...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Selamunaleykum cok guzel bir paylasım emeğinize saglık hayırlı aksmlar a.e.olunuz dua edin inşallah

_______aleyküm selam ahmet kardeşim
rabbim razı olsun inşallah
haydi namaza haydi felaha inşallah... aman kaçırmıyalım namazlarımızı ihtiyarlatmıyalım....kardeşim
rabbimize emanet oluınuz
selam ve dua ile________

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Namaz, hayatı disiplin altına alır, günahtan korur, manevî kirleri temizler. Ruh, onunla nefes alır, huzur bulur, sükûna erer, Rabbine yönelir. Mânevî yükselişin merdivenidir namaz; bütün ibadetlerin özüdür.

Ancak bunların hiçbiri olmasaydı bile ben namazımı yine kılacaktım. Çünkü, faydalar teşvik edici olabilir, fakat asla hakiki sebep olamaz. Önce istenilmez, belki sonra verilir.'

selamun aleyküm can kardeşim yine döktürmüşüz:Dşaka biyanada hakikaten namazımız gözümüzün nuru ve gözbebeğimiz.Büyükbabam bikeresinde namaz kılarken seccadesinin nurla dolduğunu görmüş.Tabii sebebi var bunun uzun hikaye:)İşte keşke bizde bu şekilde namazlarımızı eda edebilsek.selametle kalın kardeşim

_______aleyküm selam kardeşim benim
maşallah bizimde seccadelerimize nur dolarmı acaba BİRGÜN...
emanetim rahmana güzel kardeşim
selam ve dua ileB)______

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt