Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KÜÇÜK GÜNAHLAR (1 Kullanıcı)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KÜÇÜK GÜNAHLAR

s.a.Allah razı olsun santranç oynamak küçük günahlardan imiş bilmiyordum benim kız geçen sene kursuna gitti bu sene gitmedi ama seneye devam edeceğim diyordu ona yolunca anlatıp göndermemek lazım.rabbime emanetsin abla.selam ve dua ile.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

deren75 yazdı:
s.a.Allah razı olsun santranç oynamak küçük günahlardan imiş bilmiyordum benim kız geçen sene kursuna gitti bu sene gitmedi ama seneye devam edeceğim diyordu ona yolunca anlatıp göndermemek lazım.rabbime emanetsin abla.selam ve dua ile.

A.S.ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN.A.E.O.

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ABLACIM..EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK...

DÜŞÜNÜYORUM DA BUNLARDAN HANGİSİ İNSANLIĞIN ZARARINA?

HEPSİ İNSANI KORUMAYA KOLLAMAYA DAHA İİ Bİ HAYAT YAŞAMASI İÇİN ALINAN TEDBİRLER..

AHH BUNUN FARKINDA OLMAYIP SADECE ZIRVLAYANLARA NE YAZIK...

MEVLAMIN KEREMİ NE YÜCE...SELAMETLE..

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

tuba07 yazdı:
S.A ABLACIM..EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK...

DÜŞÜNÜYORUM DA BUNLARDAN HANGİSİ İNSANLIĞIN ZARARINA?

HEPSİ İNSANI KORUMAYA KOLLAMAYA DAHA İİ Bİ HAYAT YAŞAMASI İÇİN ALINAN TEDBİRLER..

AHH BUNUN FARKINDA OLMAYIP SADECE ZIRVLAYANLARA NE YAZIK...

MEVLAMIN KEREMİ NE YÜCE...SELAMETLE..

A.S.HAKLSIN DA KARDEŞİM.İNKARDA ISRARCI OLANLARA KALBİ MÜHÜRLÜ VE KİBİRLİ OLANLARA KİM NE YAPABİLİR?RABBİM BİZLERİN İMANINI MUHAFAZA ETSİN.A.E.O.

Kaan Erdem

Yönetici

BÜYÜK GÜNAHLARIN İNSANIN İÇİNİ TİTRETMEDİĞİ BU ZAMANDA KÜÇÜK GÜNAHLAR TOZ ZERRESİ KADAR GÖZE GÖZÜKMÜYOR.SÖYLESEN UYARSAN -HADİ CANIM SENDE DİYORLAR.ALLAH CC BİZLERİ KALBİ GÖNLÜ GÖZÜ MÜHÜRLÜ OLUPTA GAFLETTE İÇİNDE NURU GİTMİŞ TAŞLAMIŞ HAYASIZ KULLARDAN EYLEMESİN.CÜMLEMİZE MEVLAM HAYIRLI İMANLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN.ALLAH CC RAZI OLSUN ABLA FAYDALI VE HATIRLATICI BİR PAYLAŞIM OLDU.SELAM VE DUA İLE KAL.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

KAAN ERDEM yazdı:
BÜYÜK GÜNAHLARIN İNSANIN İÇİNİ TİTRETMEDİĞİ BU ZAMANDA KÜÇÜK GÜNAHLAR TOZ ZERRESİ KADAR GÖZE GÖZÜKMÜYOR.SÖYLESEN UYARSAN -HADİ CANIM SENDE DİYORLAR.ALLAH CC BİZLERİ KALBİ GÖNLÜ GÖZÜ MÜHÜRLÜ OLUPTA GAFLETTE İÇİNDE NURU GİTMİŞ TAŞLAMIŞ HAYASIZ KULLARDAN EYLEMESİN.CÜMLEMİZE MEVLAM HAYIRLI İMANLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN.ALLAH CC RAZI OLSUN ABLA FAYDALI VE HATIRLATICI BİR PAYLAŞIM OLDU.SELAM VE DUA İLE KAL.

S.A.AMİN DİYORUM.RABBİM CÜMLEMİZİ GÜNAHLARIN BÜYÜĞÜNDEN KÜÇÜĞÜNDEN AÇIĞINDAN GİZLİSİNDEN CÜMLESİNDEN KORUSUN.A.E.O.

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BİZLERE HİDAYET VERSİN KALPLERİMİZDEN İMANIN NURUNU EKSİK ETMESİN ETMESİNKİ KÜÇÜK DE OLSA GÜNAH İŞLEMEYELİM,GAFLETE DÜNYA YA KAPILMAYALIM İNŞALLAH AMİN AMİNB)B)B)A.E.O ABLACIM SELAMETLE KALB)B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

54. Alış veriş yaparken durmak süretiyle yolu işgal etme, başkalarının geçişini engellemek

ALLAH RAZI OLSUN ABLA! ELINE SAGLIK! ASLINDA NORMAL HAYATIMIZDA BIZE YAPILMASINI ISTEMEDIGIMIZ SEYI BASKASINA YAPMAZSAK VE FIILENDE OLSA SÖYLEMEZSEK UFAKTA OLSA BU GÜNAHLARI ISLEMEMIS OLURUZ.ALLAH (CC) YARDIMCIMIZ OLSUN.MÜSLÜMANLIGI BILINCLI YASAYIP YAYMAK DILEGIYLE ALLAH´A EMANET OLUNB)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun inşallah...Emeğine yüreğine sağlıkB)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.KARDEŞLERİM.CÜMLEMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.BİLİYORSUNUZ DEĞİL Mİ,GÜNAHIN GÜNAH OLDUĞUNU BİLMEMEK DE BİR GÜNAH.YANİ BİLMEDEN İŞLENEN BİR GÜNAH 2 KAT CEZA DEMEK.ALLAH KORUSUN.RABBİM OKU DİYOR.DİNİMİZİ ÖĞRENMEK ZORUNDAYIZ.SADECE İBADETLERİ DEĞİL,KAÇINMAMIZ GEREKENLERİ DE İYİCE ÖĞRENMEK ZORUNDAYIZ.A.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

deren75 yazdı:

A.S.İNŞAALLAH KURAN KURSUNA GİTMEYE HEVESLENSİN.HESAP GÜNÜ SATRANÇ SORMAYACAKLAR BİZLERE.AMA HERŞEYİ ÖĞRENİP KURANI ÖĞRENMEMEK ÇOK BÜYÜK BİR AZABA UĞRAMAYA NEDEN OLABİLİR.ALLAH KORUSUN.SİZ BİLİNÇLİSİNİZ.EMİNİM KIZINIZA DOĞRUYU UYGUN BİR DİLLE ANLATIRSINIZ.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.A.E.O.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt