zerrin yazdı:
olsun elzem kardeşim ne demek beraberce konuşuruz.evet hayalkırıklığı kötü ya. belkide bu yüzden dir hayal kuramadığım.. arkadaşlarım kızar bana bazen. konuşurken hayllerinden bahsederler bende boşuna hayal kurmayın derim.. ne biliyim bana kimse kusuruma bakmasın şahsi görüşümdür saçma gibi geliyor. çünkü hayallerimizde çoğu zaman olmayan olmayacak şeyler var. haksızmıyım..elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
zerrin yazdı:
bende sağ beyinliyim.
ama özelliklerden ilk ve sonu yanlış..
hayallerimle hareket etmem. hayal kurmayı pek beceremem.
duygularımla hareket etmemde pek nadirdir..
ama yinede güzeldi.. tşkler....B)B)
Hayal kurmayı beceremem bende ... kurduklarımda gerçekleşmiyor çoğu zaman ...
Ama farklı olarak duygular bende ön planda her ne kadar istemesem de böyle oluyor ...
Katkından dolayı teşekkür ederim kardeşim, sağol ...B) B) B)
konunuzun içine girecem iyiki de hayal kuramıyosunuz.Birde hayal kırıklığına uğramak varya
belkide bende bir anormallik var bilmiyorum. çok gerçekçi düşünüyorum belki ben.
m_muaz yazdı:
s.a. sıyah beyaz hocam testınız nasıl gıdıyor merak ettım A lar mı cok yoksa B ler mı?selametle.
siyah_beyaz yazdı:
elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
elzem yazdı:
filiz_58 yazdı:
canım kardeşim çok güzel de şıklar eşit olunca ne olacak benimki eşit çıktı s.a
sizden bendesiniz desenize demekki biz daha zeki oluyoruz
Küstüm ... ben de tek seçenek çıktı diye ben ne oluyorum
gız sen neye küsüyon tek şeçenek çıktığını kim demiş.Bak senin de senin şıklar eşittiya hani asıl ben seni eklememişim sende bizdensin canım kardeşim
Yoh gız küsmüyim neye küsecem ... Şaka yapıyım Ben heç küser miyim?
filiz_58 yazdı:
Ben zaten bazen sol bazen de sağ elimi kullanırım demekki doğru beynimin her iki tarafını da kullanıyorum
m_muaz yazdı:
kolay gelsın.allah razı olsun.
elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
elzem yazdı:
filiz_58 yazdı:
canım kardeşim çok güzel de şıklar eşit olunca ne olacak benimki eşit çıktı s.a
sizden bendesiniz desenize demekki biz daha zeki oluyoruz
Küstüm ... ben de tek seçenek çıktı diye ben ne oluyorum
gız sen neye küsüyon tek şeçenek çıktığını kim demiş.Bak senin de senin şıklar eşittiya hani asıl ben seni eklememişim sende bizdensin canım kardeşim
Yoh gız küsmüyim neye küsecem ... Şaka yapıyım Ben heç küser miyim?
oy oy oy gelde bu gızı sevmeB)B)B)
elzem yazdı:
sen şımarırsan bende anne ne şikayet ederim SENİ
zeliha2000 yazdı:
yaa bendede sağ beyinli çıktı şu duygularımla hareket etmeyi bide ben bırakabilsem gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı oluyor ama yinede güzel olmuş tşkler beğendim.