ederim tabi arkadaşımsılacım ben resim ekleyemiyorum...ayrıntılı bir anlatımda yok..lütfen bana yardım edermisin..:a17:
evet vallahide billahide bende bilmiyordum sağol ya çok yardımcı oldun..........************:a14:ederim tabi arkadaşım
ImageShack® - Image Hosting
bu siteye gir
gözat ı tıkla
resmi bilgisayarında nerdeyse bul
host it' i tıkla
biraz bekle
hotlink for forums 1 yazan yeri kopyala
bu mesaj yazdığımız yere yapıştır
cevaplayı tıkla
inşallah olur şimdi dene bakalım bi :a27:
canım aleyküm selam kereviz şart değil. diğer havuç pırasa patates onlardan kullanırsın. ben bir de lahana denicem bu hafta belki de brokoli. bakalım görücem artık nsıl olacağını. ve şunu söyliyeyim yarım pırasa bir patates bir havuç yarım kereviz bu malzmeyle baya bi çıkıyor. senin çocuklar küçük galiba ama 6 kase rahat çıkıyor. bize fazla geldi.selamün aleyküm canım bende yapayımda kereviz burada bulamam başka bir sebze kullansam olurmu
canım aleyküm selam kereviz şart değil. diğer havuç pırasa patates onlardan kullanırsın. ben bir de lahana denicem bu hafta belki de brokoli. bakalım görücem artık nsıl olacağını. ve şunu söyliyeyim yarım pırasa bir patates bir havuç yarım kereviz bu malzmeyle baya bi çıkıyor. senin çocuklar küçük galiba ama 6 kase rahat çıkıyor. bize fazla geldi.
canım resmi bilgisayarından buldun mu sonra host it i tıkladın mı ve sonra sayfada linkler çıkıyor. hotlinks for forums 1 yazan yeri kopyalıyorum sonra bu mesaj yazdığım yere yapıştırıyorum mesajı gönderiyorum bu kadar.sılacım senin verdiğin şekilde yaptım.Resim için neden olmadı bende anlamadım.
ee katkı maddeleriyle kanser arasında bi bağ olduğuna inanıyoruz o yüzden uğraşıyoruz.Ne uğraşıyorsunuz ilk mesajdaki gibi markette hazırı var:a21:
ee katkı maddeleriyle kanser arasında bi bağ olduğuna inanıyoruz o yüzden uğraşıyoruz.![]()
:a21:
biliyorum kardeşim şaka yaptığınızı o yüzden güldüm ben de. bu tür hastalıklar daha fazla artık Allahım korusun. benim sebze çorbası pişiyor şu anda lahanalısını deniyorum patates yerine bakalım nasıl olacak? iftarda içicem inşallah sıcak sıcak.Hakikaten öyle artık her yediğimizde bir katkı maddesi var. Bu olayı genel olarak düşündüğümüzde herkes birbirini zehirliyor..Kısacası İnsanlık kendi eliyle kendi zehirliyor..Benim yorumum sadece bir tebessüm olması içindi..
Allah celle celalühe emanetsiniz..