RE: Kötü Huy ve İlaçları
elzem sen semerkandı bılıyomusun..ya cok sevındım..o dergı..bızım vakfın dergısı..
elzem yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
elzem yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
elzem yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
elzem yazdı:
RABBİM bizlere doğru insan olmayı nasip etsin.Okumayalı semerkand dergisin de ne güzel konular yayınlanıyo emeğine sağlık ALLAH razı olsun kardeşim
Allah razı olsun kardeşim SEMERKAN dergisi 8 yıldır güzel yazılar, konular yayınlıyor. Allaha emanet olun
RABBİM cümlemizden razı olsun..ne yazıkki ben bu güzellikten mahrum kalmışım.Bence tekrar abone olmak
Güzelliklerin elimizden gittiğini sandığımız zamandaki hüzün o güzelliklere sımsıkı yapışmaya bir fırsattır.
ne kadar güzel bir yorum vede çok doğru süpersiniz valla
Est. sadece elimizde fırsat varken ve gülün kokusunu almışken yere düşen gülü kaldırıp değerini vermeliyiz. Hayatın her alanında bu geçerlidir bence. ve o güle o zamana kadar sarılmadığımız kadar sımsıkı sarılmalıyız. Çünkü güle sarılan gül gibi olur. Gül kokar...
Tek kelimeyle süper bir yorum
bence o gülü kaldırmak için geç kalmamalıyız.Şu kısacık hayat içerisinde herşeye zaman ayırmalıyız.RABBİM bizleri doğruluklarla karşılaştırsın.
ALLAH herşeyi gönlünüzce versin
elzem sen semerkandı bılıyomusun..ya cok sevındım..o dergı..bızım vakfın dergısı..