Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Korkuyorum.. (2 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM MÜMİN GARDAŞLARIM.

Korkuyorum kardeşlerim korkuyorum.
Hemde çok korkuyorum.nasıl korkmam,ÖLÜM var.MEZAR var.HESAB var.korkuyorum gardaşlerim bacılarım hemde çok korkuyorum.
Nasıl ,nerde,ne zaman ölecem.aceb imanlamı ölecem yoksa ALLAH muhafaza imansızmı?
Kim bana yarının garantisini verebilir.???
kim bana yarın son nefeste imanı garanti edebilir.???
Kim bana kabir azabından uzak olacaksın diye bilir.???

KİMİN HADDİNE.!!

İşte bu yüzden korkuyorum gardaşlarım bacılarım korkuyorum.
O kabir denen çukura indirildigimde karanlık kapkaranlık ,her türlü haşeratın rahatlıkla dolaştıgı yerden degil,
KABİR AZABINDAN.KABİR AZABINDAN.KABİR AZABINDAN.
Ya sonrası?
RASULLULLAH yüzüme bakmıyor,MELEKLER düşman görmüş gibi bakıyor.etrafımdakiler benden beter.onlardanda korkar oldum,korkulacak hallerinden.korkuyorum gardaşlerım hemde çok korkuyorum.
Peki ya amel defterimin yüzüme vurulacagı an!!!
DEFOLLLLLLLL..................!!!! seni ancak ateş temizler sözünün muhatabı olmaktan korkuyorum.
BENİM ÖYLE BİR KULUM YOK..YOK..YOK DEDİGİNDE ALLAHIM.
ben ne yapacam,ben nereye gidecem.???:A
ALLAHım !!!
ALLAHım !!!
ALLAHım !!!
korkuyorum ALLAHım.gazabından,azabından korkuyorum.
korkuyorum.
korkuyorum.
korkuyorum.
Peki ya siz gardaşlarım,bacılarım.peki sizde korkuyormusunuz.sizinde içiniz ürperiyormu.sizde o kabir denen çukuru hissediyormusunuz.
peki ya sizde korkuyormusunuz.??....:gulegule............kasım hadi turan.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM.

SİZLER KORKMUYORMUSUNUZ ?????:gulegule

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm abi kim korkmaz ki dediğin gibi kim cennete gireceğini garanti edebilir? Biz sadece ibadetlerimizi yapıyoruz ya da yapmaya çalışıyoruz ve ümit ediyoruz Rabbim bu aciz kulunu da affeder diye...O'nun merhameti gazabını geçer hiç şüphesiz bizleri de affeder inşallah... Rabbim kabir azabından korusun cümlemizi...
Bize düşen ibadetlerimizi yapıp korku ve ümitle Rabbimize teslim etmek...
Selametle kal abim.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
tabbıı bende korkuyorum
bazen ıcım o kadar korkuyla dolar kı...
farklı bır yaşama gecmek ıstıyorum
yapmak ıstıyorum tam olarak ıbadetımı
yapmaya calışıyorum eksık bılıyorum
allah affetsın dıyor ve tovbeler cekıyorum

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Korkudan Nefesim Daraliyor Hatta Aha şimdimi ölecem Diyorum Nasil Korkmam Kardeşim Nasil
Uykularim Kaciyor Cogu Kez Kendimi Rüyalarda Mezarda Buluyorum ................

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam abim...hi korkmazmıyız, zaten korkmayanın aklına şaşarım...Dediğin gibi hakkıyla orayı düşününce korkmamak elde mi...Garantimiz yok ki...ama RABBİMİN izni ile garantimiz inşaalllah salih tövbelerimiz olacak...RABBİM bizlere nasip eylesin Tövbeleri kabul olunan kullarınıdan olmayı...abi akşam tekrar yazarım şimdilik ALLAHa emanet ol...

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam

nasıl korkmam KAsım Hadi bey kardeşim. nasıl korkmam. bazen korkudan kanımın damarlarımda donduğunu hissederim. sonra bir ümit ile Rabbime dönüp yüzümü bazen gözyaşı ile affımı ister yalvarırım..Kapına geldim ya Rabbim affet beni.. Affet bu günahkar kulunu diye.. inşaAllah affedilenlerden oluruz..

Allaha emanet olunuz

Allah yar ve yardımcımız olsun

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bende korkuyorum yapamadım ibadetlerim için girdiğim günahlarım için :( rabbim hepimize hayılı ölüm nasip etsin inşallah

~~nevci~~

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam kasım hadi.
korkmazmıyız.hemde nasıl korkarız.benim nasıl korktıgumuda siz çok iyi bilirsiniz.MEVLAMIZ yar ve tardımcımız olsun.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kasım abi Korkmaz olurmuyum :( Rabbim Yardımcımız olsun her daim ... Günahlarımızı Bağışlasın inşallah .. diyecek o kadar çok şey varki her daim tövbelerle geçiriyorum vaktimi .. Rabbim hayırlı ölümler nasip etsin ... Allaha emanet ol

Ne ana baba ne kardeşin nefsin olacak senin derdin CANIn VERMEYE HAZIRMISIN .... RAbbim bizide Affeyle Koy Bizide Cennetine ... çok korkuyorum ölümden ölüm değil amelimden korkum azrailden değil CEHENNEMİN ATEŞİNDEN ..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamün aleyküm
korkulmazmı hiç ,rabbmin bize verdigi her nimetim hesabını boşa geçirdigimiz her anın hesabı ,farkında olmadan veya farkına vararak aldıgımız kul hakları ,layıkıyla yerine yetirmedigimiz ibadetlerimiz ,belki riya bulaşan ,namazlar ,oruçlar,iyilikler.......
okadar çokki bunların hesabı çok zor ,kabir hayatı ve en çetini ukba.. ölümün öldürüldügü bir yerde ölüp ölüp tekrar dirilerek işledigimiz ve tövbe etmedigimiz ve bekli tövbelerimizin kabul olmadıgı günahlar .....
RABBİM HEPİMİZİ KABİR AZABININ ŞİDDETİNDEN VE CEHENNEM AZABINDAN KORUSUN İNŞAALLAH
rabbim razı olsun sizden
bunları tekrar hatırlama fırsatı verdiginiz için
mevla yar ve yardımcınız olsun
selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm abi kim korkmaz ki dediğin gibi kim cennete gireceğini garanti edebilir? Biz sadece ibadetlerimizi yapıyoruz ya da yapmaya çalışıyoruz ve ümit ediyoruz Rabbim bu aciz kulunu da affeder diye...O'nun merhameti gazabını geçer hiç şüphesiz bizleri de affeder inşallah... Rabbim kabir azabından korusun cümlemizi...
Bize düşen ibadetlerimizi yapıp korku ve ümitle Rabbimize teslim etmek...
Selametle kal abim.

ve aleykum selam kardeşim.
evet demi kim korkmazki?
ancak imansızlar hariç.
onlarda korkacaklar korkulacak an geldiginde ama ne fayda.iş işten geçmiştir.tövbenin kabul olunmadıgı o anın şiddetinden ve ızdırabımdan RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIMA SIGINIRIM.
ALLAH cümle müminlere korkulardan emin olmayı nasip etsin.amin.selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
tabbıı bende korkuyorum
bazen ıcım o kadar korkuyla dolar kı...
farklı bır yaşama gecmek ıstıyorum
yapmak ıstıyorum tam olarak ıbadetımı
yapmaya calışıyorum eksık bılıyorum
allah affetsın dıyor ve tovbeler cekıyorum

ve aleykum selam ögretmenim.
ALLAHIM sizden razı olsun.yarın mahşer günü korkularınızdan emin olarak huzuru mahşere varırsınız inşALLAH.
içinde korku ve ümit taşıyan hadisin belirttigi mümin kul sıfatına girer.RABBIM onlardan olmayı her daim nasip eylesin.amin.
ALLAHIMA emanet olun.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
[/B]
Korkudan Nefesim Daraliyor Hatta Aha şimdimi ölecem Diyorum Nasil Korkmam Kardeşim Nasil
Uykularim Kaciyor Cogu Kez Kendimi Rüyalarda Mezarda Buluyorum ................

selamun aleykum kardeşim.
RABBIM razı olsun.evet korkalım,hemde çok korkalım.bu korkuki bizi günahlardan uzak tutacaktır.
bak bende kendi mezarımı kendi ellerimle ayarladım.etrafını çevirdim.başının taşınıda koydum.bir geriye içine girip gerçek alemle karşılaşmak kaldı.
oda bir gün olacak.ama illahi olacak.
ALLAHIM orada utandırtmasın.orada korkanlardan eylemesin.amin.selametle.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Korkulmazmi Hiç Hemde Nasil Korkuyoruz.ben 2 Yil önce Korkumdan Başladim Namaza.çünkü çok Korkuyorum.allahim Bizi Affetsin Kabir Azabi çektirmesin Hayirli Güzel ölümler Nasip Eylesin Hepimize.aminn

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam abim...hi korkmazmıyız, zaten korkmayanın aklına şaşarım...Dediğin gibi hakkıyla orayı düşününce korkmamak elde mi...Garantimiz yok ki...ama RABBİMİN izni ile garantimiz inşaalllah salih tövbelerimiz olacak...RABBİM bizlere nasip eylesin Tövbeleri kabul olunan kullarınıdan olmayı...abi akşam tekrar yazarım şimdilik ALLAHa emanet ol...

selamun aleykum kardeşim.
RABBIM razı olsun.evet korkmayanın aklından şaşılır.hem aklından hemde imanından.
mezarlıgın içinde oyuruken düşüp bayılan yunus emre korkarken,ölüm aklına geldiginde hıçkıra hıçkıra evliyalar dervişler aglarken,BEN ÖLÜMDEN KORKMAM DİYENİN AKLINDANDA İMANINDANDA ŞÜPHE EDERİM.

Hiç kimse hz.MEVLANA degilki ölümü kendine dügün bayram görsün.eger o makama ulaşan varsa bende onun elini ayagını öpeyim.ama nerde bi ikinci hz. MEVLANA veye YUNUS EMRE.
o yüzden ben korkarım arkadaş.hiçte utanmadan bunu açık açık söylerim.Amaaa bir o kadarda ALLAHIMA güvenirim.bir o kadarda ümitvarımdır.
neyse akşam uzun uzun konuşuruz hocam.ALLAHA emanet ol.selametle.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam

nasıl korkmam KAsım Hadi bey kardeşim. nasıl korkmam. bazen korkudan kanımın damarlarımda donduğunu hissederim. sonra bir ümit ile Rabbime dönüp yüzümü bazen gözyaşı ile affımı ister yalvarırım..Kapına geldim ya Rabbim affet beni.. Affet bu günahkar kulunu diye.. inşaAllah affedilenlerden oluruz..

Allaha emanet olunuz

Allah yar ve yardımcımız olsun

selamun aleykum akrdeşim.
Evet nasıl korkmayız demi.
içinde iman olupta ALLAHINDAN kim korkmaz.
ancak imansızlar kormaz.onlarda elbette korkacak o korkulacak an geldiginde.ALLAHIM senden korkan kullarından eyle bizleri.yarın mahşer günü ve o kabir hayatında korlularından emin olan kullarından eyle bizleri.amin.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bende korkuyorum yapamadım ibadetlerim için girdiğim günahlarım için :( rabbim hepimize hayılı ölüm nasip etsin inşallah

ve aleykum selam kardeşim.
hiç korkulmazmı.imanı olan hiç korkmazmı.
onca günah,kusur,hata,kul hakkı.
bunlardan korkulmazmı.ALLAHIN azbından korkulmazmı hiç.
RABBIM ondan korkan kulalarından ve ondan medet uman kullarından eylesin.amin.selamete.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam kasım hadi.
korkmazmıyız.hemde nasıl korkarız.benim nasıl korktıgumuda siz çok iyi bilirsiniz.MEVLAMIZ yar ve tardımcımız olsun.

SELAMUN ALEYKUM HANIM.
ne tuhaf semin yanımda bu yazıyı yazdın.şimdide ben sana cevab yazıyom.:K
bilirim bilirim nasıl korktugunu.ALLAHIM yardımcımız olsun.amin.selametle.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kasım abi Korkmaz olurmuyum :( Rabbim Yardımcımız olsun her daim ... Günahlarımızı Bağışlasın inşallah .. diyecek o kadar çok şey varki her daim tövbelerle geçiriyorum vaktimi .. Rabbim hayırlı ölümler nasip etsin ... Allaha emanet ol

Ne ana baba ne kardeşin nefsin olacak senin derdin CANIn VERMEYE HAZIRMISIN .... RAbbim bizide Affeyle Koy Bizide Cennetine ... çok korkuyorum ölümden ölüm değil amelimden korkum azrailden değil CEHENNEMİN ATEŞİNDEN ..

aleykum selam kardeşim.
RABBIMIZ bizi kabir azabından ve cehennem ateşinden muhafaza eylesin.amin.
ölüm zordur ama müslümana bal ve şerbettir.
ALLAHIM o bal ve şerbetten içmek nasip eyler hepimize.amin.selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt