allah bu insanlarin belasini veriri. Işallah resmi gördüm cok canim sikildi. Payalşim için allah razi olsun
Allaha emanet olun...hayirli akşamlar..allah bu insanlarin belasini veriri. Işallah resmi gördüm cok canim sikildi. Payalşim için allah razi olsun
Selamun Aleykum Kardeşim Gerçekten çok üzüldüm Rabbim Nasil Biliyorsa öyle Yapsin. Bunlara Insan Denilebilirmi Ya ? çok Afedersiniz Ama Hayvan Bile Demek Hayvanlara Hakaret Sayilir. Içime Nasil Işledi Anlatamam. Rabbim Herşeyi En Iyi Gören Bilendir.rabbimizin Bunlaravereceği Azapta En Güzel Cevap Olacak Inşallah.
yahh bukadrda olmaz yazık Allah bildiği gibi yapsın bu insanı
selamun aleykum akrdeşim..Allah yardımcıları olsun.Ni diyek Allah cezalarını verecek bigün vesselamB)
Amin İnşallah abi.Allaha emanet olun...çok ağır şeyler yazmak isterim fakat bunu içimde saklıyorum.ALLAH celle celalühu islah eylesin.cümle müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun inşaALLAH.
allah'ım zalimlerin zulmünden sana sığınıyoruz....sana inananları boynu bükük bırakma(amin...)
selamün aleyküm..
bu resim, veya daha önce görmüş olduğumuz ebu gureyb hapishanesindeki çirkin resimler..aslında bu resimlerdeki askerlerin aşağılık durumları değil bu resimleri götürüp gösterecekleri kişilerin bu askerlerden daha vahşi ve daha hayvan olduğunun kanıtıdır..
sebebine gelince..
hepimiz zaman zaman resim çekiliriz..ve bunlar hep mutlu günlerin resimleri olur ileride bakıp bu mutlulukları hatırlamak veya bu mutlu günlerimize katılamayan dostlarımıza göstermek için...
şimdi düşünün bir amerikalı asker yaptığı bu tür insanlık dışı fiillerin fotoğrafını neden çektirir...? arkadaşlarına, dostlarına kahramanlıklarını(!) göstermek için... peki bu ne demektir..? bu şu demektir...yapmış oldukları bu rezillikleri takdir edecek bir topluma mensuplar...yani vahşi olan sadace bu askerler değil...arkalarında ki toplumdur...
Bu resmi önceden bi sitede daha görmüştüm...Acı ama gerçek
ay ne kötü yaa...