Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KORKULARINIZ NELERDİR? (2 Kullanıcı)

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KORKULARINIZ NELERDİR?

hafize yazdı:
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM GENEL OLARAK EN BÜYÜK KORKUM ALLAH.CEHENNEM ATEŞİ,NEFİS.

AMA NORMALDE EN BÜYÜK KORKUM FAREE.İĞĞĞĞ.ABARTIYOSAM NE OLAYIM.ACAYİP KORKUYORUM.RESİMLERDE DAHİ GÖRMEYE TAHAMMÜL EDEMİYORUM.

Aleykümselam meftun aaa hiç fareden korkulurmu ;)küçüçcük hayvan fare senin kadar olunca sen dağ kadar olursun dur ben sana postalayayım :)işin şakası fareden korkmam ama kara fatmadan acaip korkarım yazarken bile tüylerim diken diken oluyor :eek:

SELAMÜN ALEYKÜN GÜLSÜM KARDESIMIN YAZISINI OKURKEN AKLIMA KARA FATMA GELDI BENDE ŞİMDİ ONDAN KORKTUGUMU YAZARSAM HERALDE HAFIZE ANNE ALLAH BILIR NEDEN:)YAZININ DEVAMINI OKURKEN TEVAFUK İŞTE.Hatta evde alay konusu olmuşumdur bı keresınde mutfagın raflarını temizlerken karafatma degılde o küçük böceklerden görmüştüm nasılda korktum dengeyı saglamasydım butun bulasıklar ve ben cup asagıya düşecektım kolmu bacakmı kalırdı bende artık bılmıyorum:DAnnem mutfaga nefes nefes bı geldı :Dçok komıktı ya sandı kızına bişey olmuş böcek gördüm deyınce kadın şaşa kaldı:D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

yalan_yalan yazdı:
hafize yazdı:
meftun61 yazdı:

AMA NORMALDE EN BÜYÜK KORKUM FAREE.İĞĞĞĞ.ABARTIYOSAM NE OLAYIM.ACAYİP KORKUYORUM.RESİMLERDE DAHİ GÖRMEYE TAHAMMÜL EDEMİYORUM.

Aleykümselam meftun aaa hiç fareden korkulurmu ;)küçüçcük hayvan fare senin kadar olunca sen dağ kadar olursun dur ben sana postalayayım :)işin şakası fareden korkmam ama kara fatmadan acaip korkarım yazarken bile tüylerim diken diken oluyor :eek:

SELAMÜN ALEYKÜN GÜLSÜM KARDESIMIN YAZISINI OKURKEN AKLIMA KARA FATMA GELDI BENDE ŞİMDİ ONDAN KORKTUGUMU YAZARSAM HERALDE HAFIZE ANNE ALLAH BILIR NEDEN:)YAZININ DEVAMINI OKURKEN TEVAFUK İŞTE.Hatta evde alay konusu olmuşumdur bı keresınde mutfagın raflarını temizlerken karafatma degılde o küçük böceklerden görmüştüm nasılda korktum dengeyı saglamasydım butun bulasıklar ve ben cup asagıya düşecektım kolmu bacakmı kalırdı bende artık bılmıyorum:DAnnem mutfaga nefes nefes bı geldı :Dçok komıktı ya sandı kızına bişey olmuş böcek gördüm deyınce kadın şaşa kaldı:D

Aleykümselam alt katlarda ille karaböcek oluyor biz alt kattayken gece lambayı açmadan önce kendimi zıplamak için ayarlardım ondan sonra bir çığlık herkez ayakta kayın pederim ah be gelin bundan korkulurmu aklımızı alıcan derdi rahmetli elimde değil içim ürperiyor hala ödüm patlar :mad:

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
yalan_yalan yazdı:
hafize yazdı:
meftun61 yazdı:

Aleykümselam alt katlarda ille karaböcek oluyor biz alt kattayken gece lambayı açmadan önce kendimi zıplamak için ayarlardım ondan sonra bir çığlık herkez ayakta kayın pederim ah be gelin bundan korkulurmu aklımızı alıcan derdi rahmetli elimde değil içim ürperiyor hala ödüm patlar :mad:

selamün aleyküm hafıze anne işte o zıplayıp çığlık atma kısmını bende çok yapıyorum napıyım elımde olan bişey değil.Allahtan karaböcek yok onları görsem heralde kalpten giderdım:eek:

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
trabzonlu20 yazdı:
S.A. BEN KORKTUM SEY OLMASI GEREKTIGI GIBI BI KUL OLAMAMAM KORKUTUR BENI
IMANSIZ IBADETSIZ YASAAMAK KORKUTUR BENII
ALLAH KORKUSUNUN ICIMDEN GITMESI KORKUTUR BENI
ELHAMDULILLAH MUSLUMANIM DEMEMEK KORKUTUR BENII
OLUMDEN KORKMAMAK KORKUTUR BENII
BASKAA FARDEN VE YILANDAN COK KORKARIM WALLAHAA HATTA KUCUK ORUMCEKLERDEN BILEE CALISTIGIM YERDE VARDI BITANE BULAMADIM BUTUN GUN KASINDIM YA WALLAHA:D

Aleykümselam benim küçük kızımda küçük dediğim 31 yaşına girdi örümcekten öcelenlerine karışır bir gün iş yerinde arkadaşları standının çekmecesine küçücük örümcek koymuşlar iş saati bitene kadar yaklaşamamış kim sorarsa şaka yapmışlar bir gün kalbi duruvercek korkudan ondan sonrada benim kalbim durucak Allah korusun selametle B)

S.A.ALLAHIM BAGISLASIN :DBENDE ABLA YAA HER YERIM KASINDII WALLAHAA

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

s.a Abla yine güzel bir konu bulmuşsun :eek: ya arkadaşlar insan fareden böçekten yılandan korkarmı :p onlar zaten sizden korktuğu için kaçıyor .

Benimde en büyük korkum demiyelim sıkıntım biriçik oğlum YUSUF uma dini ve dünyavi eğtimini yeterli ve en iyi şekilde verebilme endişesi buarada oğlum 2 yaşında MEVLA hepimize ve ümmeti Muhammede hayırlı evletler nasip eylesin A.E.O

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

umeyye yazdı:
s.a Abla yine güzel bir konu bulmuşsun :eek: ya arkadaşlar insan fareden böçekten yılandan korkarmı :p onlar zaten sizden korktuğu için kaçıyor .

Benimde en büyük korkum demiyelim sıkıntım biriçik oğlum YUSUF uma dini ve dünyavi eğtimini yeterli ve en iyi şekilde verebilme endişesi buarada oğlum 2 yaşında MEVLA hepimize ve ümmeti Muhammede hayırlı evletler nasip eylesin A.E.O

AMIN AMINNB)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

[big]1- ALLAH(c.c.) KORKUSU
2-SON NEFESTE KELİME-İ TEVHİD GETİREMEMEKTEN
3-NEFİS
4-ŞEYTANA UYMAKTAN
5-ÜÇ HARFLİLERDEN..
6-NAZAR DEĞMESİNDEN..
7-ARI...:eek::eek::eek::mad:
8-SEVGİSİZLİKTEN:(
9-UNUTULMAKTAN:(
10-İĞNE VURDURMAK
11-KİLO ALMAKTAN (BU ŞAKA TABİ....):D:D:D:D:D[/big]​

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

MAVI HUZUN yazdı:
[big]
1- ALLAH(c.c.) KORKUSU
3-NEFİS
4-ŞEYTANA UYMAKTAN
5-ARI:eek::eek::eek:
6-SEVGİSİZLİKTEN:(
7-UNUTULMAKTAN:(
8-İĞNE VURDURMAK
9-KİLO ALMAKTAN (BU ŞAKA TABİ....):D:D:D:D:D
[/big]

AYNEN BENDE AYNISI AMA ARININ YERINE BOCUK YAZ SEN :D:D

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

YOK BÖCÜKTEN KORKMA AMA ARI BENİ SOKARSA ARKADAMDAN OKURSUNUZ EL FATİHA ....

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

MAVI HUZUN yazdı:

ALLAH KORUSUN ASIL YILAN VE FARE VEYAA ORUMCEKK AY GECEN CALISTIGIM ODADA VARDI BULAMADIM KASINIP DURDUM UYUZ GIBI:D:D:D:D

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

trabzonlu20 yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:

ALLAH KORUSUN ASIL YILAN VE FARE VEYAA ORUMCEKK AY GECEN CALISTIGIM ODADA VARDI BULAMADIM KASINIP DURDUM UYUZ GIBI:D:D:D:D

FARELERİ ÇOK SEVİYORUM BEN YA...
BEN 10 12 YAŞLARINDAYKEN BİZİM KEDİ BAHÇEDE YAKALAMIŞ ,OYNUYORDU BENDE KUYRUGUNDAN TUTTUM ANNEME GÖSTERMEK İÇİN FAREYİ SALLAYA SALLAYA GETİRDİM ANNEM ÖYLE BİR ÇIĞLIK ATTIKİ BEN BİR YANA ANNEM BİR YANA KAÇTI BİZİM KEDİYİDE FAREYİ YEMİYOR ONLA OYNUYOR DİYE KAPI DIŞARI ETTİ ANLAYACAGIN HEM SEVİMLİ MİNİK FAREDEN HEM KEDİDEN OLDUM AMA BENİM OLDUM OLASI BÖYLE TUHAFLIKLARIM VAR YİNE O YAŞLARDA BAHÇENİN HAVUZUNU DOLDURUR İÇİNE ASMA YAPRAGI ATARDIM..SONRA DA ELİME KARINCA BÖCEK NE GEÇERSE HAVUZA ATARDIM SONRA OTURUM İNCELERDİM HANGİSİ DAHA HIZLI YÜZÜP YAPRAĞIN ÜSTÜNE ÇIKCAAK DİYE ....:D

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

MAVI HUZUN yazdı:
trabzonlu20 yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:

FARELERİ ÇOK SEVİYORUM BEN YA...
BEN 10 12 YAŞLARINDAYKEN BİZİM KEDİ BAHÇEDE YAKALAMIŞ ,OYNUYORDU BENDE KUYRUGUNDAN TUTTUM ANNEME GÖSTERMEK İÇİN FAREYİ SALLAYA SALLAYA GETİRDİM ANNEM ÖYLE BİR ÇIĞLIK ATTIKİ BEN BİR YANA ANNEM BİR YANA KAÇTI BİZİM KEDİYİDE FAREYİ YEMİYOR ONLA OYNUYOR DİYE KAPI DIŞARI ETTİ ANLAYACAGIN HEM SEVİMLİ MİNİK FAREDEN HEM KEDİDEN OLDUM AMA BENİM OLDUM OLASI BÖYLE TUHAFLIKLARIM VAR YİNE O YAŞLARDA BAHÇENİN HAVUZUNU DOLDURUR İÇİNE ASMA YAPRAGI ATARDIM..SONRA DA ELİME KARINCA BÖCEK NE GEÇERSE HAVUZA ATARDIM SONRA OTURUM İNCELERDİM HANGİSİ DAHA HIZLI YÜZÜP YAPRAĞIN ÜSTÜNE ÇIKCAAK DİYE ....:D

IEUWWWW HUYLANDIM BIDE O KUYRUGUNDAN ALLAHHHHH KASINTI BASLADI :eek:

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı

Tabiiki bende Allah'tan ve imansız ölmekten herkes gibi korkuyorum. bunun dışında YANARAK ÖLMEKTEN gerçekten çok korkuyorum. Allah korusun..
En büyük üzüntümde hayvanlara yapılan eziyet. Arkadaşlar lütfen şu sıcak havalarda en azından balkonlarımıza birer tas su koyalım kuşlar için. Kapılarımızın önünü de bir tas su koyarsak kedi ve köpeklerde yararlanır ve bizde çok ta fazla bir şey yapmadan sevap kazanabiliriz.
B)B)B)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

kursun kalem yazdı:

Tabiiki bende Allah'tan ve imansız ölmekten herkes gibi korkuyorum. bunun dışında YANARAK ÖLMEKTEN gerçekten çok korkuyorum. Allah korusun..
En büyük üzüntümde hayvanlara yapılan eziyet. Arkadaşlar lütfen şu sıcak havalarda en azından balkonlarımıza birer tas su koyalım kuşlar için. Kapılarımızın önünü de bir tas su koyarsak kedi ve köpeklerde yararlanır ve bizde çok ta fazla bir şey yapmadan sevap kazanabiliriz.
B)B)B)

haklisin bacimm B)

koskun

Kayıtlı Kullanıcı

en büyük korkum allah cc tarafından affedilmemek ...
imansız ölmek ...
dolayısı ile kabir azabı çekmek ...
sonrasında cehennem ateşi ...

gerçekten bunlar aklıma geldikçe içim bir tuhaf oluyor ...

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

koskun yazdı:
en büyük korkum allah cc tarafından affedilmemek ...
dolayısı ile kabir azabı çekmek ...
sonrasında cehennem ateşi ...

gerçekten bunlar aklıma geldikçe içim bir tuhaf oluyor ...

ben boyle yazdimm BU KORKU ASLA GITMEZ ICIMIZDEN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM ABLACIĞIM BEN ÖNCE NALET ŞEYTANDAN NEFİSTEN VE DÜNYADA PARASIZ KALMAKTAN BİRDE ABLACIĞIM BEN ALLAHTAN KORKUYOM DİYORLAR BU BENİM FİKRİM BEN ALLAHTAN KORKMUYOM TAMTERSİNE ALLAHIMI COOOOOOOOK SEVİYORUM YANLIŞIM VARSA ÖZERDİLERİM AMA ŞEYTANA UYMASSAK NEFSİMİZE UYMASSAK ZATEN İYİ BİR KUL OLURUZ ALLAHA EMANET OLU KARDEŞLERİM B)B)B)B)

sibel_rs

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM KÜÇÜCÜK ŞEYLERDEN KORKULUR MU YA NE TATLI OLUR ONLAR:))

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

MAVI HUZUN yazdı:
[big]1- ALLAH(c.c.) KORKUSU
3-NEFİS
4-ŞEYTANA UYMAKTAN
5-ÜÇ HARFLİLERDEN..
6-NAZAR DEĞMESİNDEN..
7-ARI...:eek::eek::eek::mad:
8-SEVGİSİZLİKTEN:(
9-UNUTULMAKTAN:(
10-İĞNE VURDURMAK
11-KİLO ALMAKTAN (BU ŞAKA TABİ....):D:D:D:D:D[/big]​

5-ÜÇ HARFLİLERDEN Bu ne demek anlayamadım ;) bide kilo almaktan inanki artık korkmuyorum çünki kilomla barışığım eee mecburen :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

kursun kalem yazdı:

B)B)B)

İYİ FİKİR ALLAH RAZI OLSUN HİÇ AKLIMA GELMEDİ HEMEN YAPARIM İNŞ :p

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt