Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Korkarım ki toprak beni kabul etmez (1 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
bu nasıl Müslümanlık diyerek çok üzüldüm, ağlayıp çok tevbe ettim.
selamun aleyküm resul kardeşim Rabbim senden razı olsun gerçekten çok güzel bir kıssa idi..anlayıp istifade etmek için mecaz manaları gerçeğe olduğu gibi aktarmamak gerekir..tahribat kolaydır,tadilat zordur..bu yüzden eleştiri yapılırken daha akli konuşmak gerekir..işte müslümanlığın en güzel ve en ayrıntılı tarifidir burada anlatılan..elhamdulillah diyor,şükrediyor kötü birşeyde söylemiyor ama 30 senedir bu dediğini düşünüyor ve vicdan azabı çekiyor nasıl olurda kardeşlerim zorda iken ben kendimi düşünebiliyorum fikri hakim oluyor..bir de bizler kendimize bakalım hani toz kondurmuyoruz ya müslümanlığımıza..sen nerden bilecen Allah(c.c.) biliyor diyoruz ya hani..Allah(c.c.)bu kıssadakileri de biliyor..yani okuduktan sonra çok utandım kendi adıma..biraz daha düşünmemiz gerektiği kanaatine vardım..öyle ince düşünceli insanları toprak kabul etmeyecek olursa bizim halimiz ne olur..Rabbim yar ve yardımcımız olsun..utanılacak fiiller işlemekten bizleri muhafaza etsin inşaAllah..Allaha(c.c.)emanet ol kardeşim,selamun aleyküm

Ve aleykümselam abi..Allah(c.c) senden razı olsun...Bende anlamıyorum nasıl okuyorlar...Allah(c.c) yardımcımız olsun...Amin... İlk okuduğumda yorumu dedim acaba böyle birşeymi yazdmıştım eski konu olduğu için birdaha okudum ama öyle birşey görmedimki çok şükür..Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın..Amin..Allah(c.c)'ya emanet ol...Hayırlı ramazanlar

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Allahc.c razı olsun çok güzeldi Rabbim cümlemizi din kardeşlerini koruyup gözeten kullarından eylesin amin Allah'a cc emanet olun

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
selaymün aleyküm
işimin yoğunlundan dolayı yeni girmek zorunda kaldım kusura pakmayın hakkınızı helal edin.

Evet arkadaşlarını düşüneçek.Ama Utanılaçak mevzu olmadığını düşünüyorum.Mevzuda yapmış olduğu dua yı anlamaya çalışıyorum bana uymuyor.Orada bir terslik var diye düşünüyorum.Sevgili müslüman kardeşim elbette üzülürüm.Elimden gelen yardımı yaparım.Hayır vicdan azabı çekmem çünkü orada şuçlu bendeğilim.Vicdan azabı kabahat lı sen olursun. elinden hiç bir şey gelmez.Vicdan muhasebesinde azap çekersin.

HER NE EYLEMİŞSE ADALETTİR CENABI KİPRİYA HER KAZAYA HER BELAYA KIL RIZA YA ALLAH KERİM . demiş yol büyüklerimiz

Ve aleykümselam.. Nedemek Varsa eğer helal olsun..Sizde edin...yanlız insan üzülür herkesin işi bitmişken onun bitmemesi...ozman adam kendisinimi düşünsün...Allah(c.c) onun malına zarar vermedi diğerlerine verdi...İmtihan değilmi...Üzülmesi lazım tabi ..Gayri ihtiyari elhamdülillah dediği için mahçup olduğunu anlamış...Mahçup olmak çok doğal kendini düşünemez...Hepimiz müslüman değilmiyiz bir çok hadis-i şerif var.. Allah(c.c)'ya emanet olun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt