Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Konu: Secde etmek insanı kanserden koruyor (1 Kullanıcı)

salih_43

Kayıtlı Kullanıcı
Bilim adamları yeni yaptıkları bir bilimsel araştırmada, Allah’a secde etmenin insanı kanserden koruduğunu ortaya çıkardı.

Asım Sancaktar / Dünya Bülteni
Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunan Ulusal Işın Teknolojisi Merkezi’nde yapılan bir bilimsel araştırma, Allah’a secde etmenin insanı kanserden koruduğunu ortaya çıkardı. Araştırmayla ayrıca secdenin hamile kadınlar için de oldukça yararlı olduğunu ve ceninin şekil bozukluğuna uğramasını engellediğini, bunun yanında yine birçok bedensel ve psikolojik hastalıklara iyi geldiği tespit edildi.
Işın Teknolojisi Merkezi Bölümü Başkanı Biyoloji profesörü Muhammed Ziyaeddin Hamid, bu çağda insanların her yönden elektromanyetik dalgalara maruz kaldığını ve bu nedenle daha fazla ışın aldığını belirterek, vücutta biriken bu yükün mutlaka dışarı atılması gerektiğini bildirdi.

namaz.1.jpg

Araştırma sonucu vücutta biriken elektromanyetik yükün Allah’a secde ile dışarı boşaltıldığının belirlendiğini dile getiren Mısırlı bilim adamı, bilimsel araştırmaların insan boyunun küçüldükçe elektromanyetik dalgalara uğrama oranının daha da azaldığını gösterdiğini söyledi.

Yedi azanın yerle teması enerjiyi boşaltıyor

İnsanın secde halindeyken elektromanyetik dalgalara daha az maruz kaldığını ve alnın yere değmesiyle vücuttaki elektromanyetik yükün dışarıya boşaltıldığını tespit ettiğini kaydeden Profesör Ziyaeddin, secde halinde olan bir insanın yedi organının yerle temas etmesinin boşaltımı hızlandırdığını ve bunun yorgunluk ve bazı hastalıklara iyi geldiğini ifade etti.

namaz-4.jpg

Araştırmaların elektrik yükünün vücuttan sağlıklı bir şekilde atılması için secde anında kıbleye dönmek gerektiğini gösterdiğini bildiren Profesör Ziyaeddin, Kâbe’nin yeryüzünün merkezi olduğunu ve yeryüzünün merkezine yönelmenin vücuttaki elektrik yükünü dışarı atmak için en uygun pozisyon olduğunu söyledi.

Beş vakit farz namazın vücuttaki elektrik yükünün dışarı atılması için yeterli olduğunu belirten Mısırlı bilim adamı, uyku esnasında vücutta oluşan unsurların sabah namazıyla dışarı atıldığını ve insanın güne sağlıklı ve canlı bir şekilde başladığını kaydetti.

Öğle, ikindi ve akşam namazlarının günün yorgunluğunu ve stresini azalttığını ve insana psikolojik bir rahatlama sağladığını söyleyen Profesör Ziyaeddin, yatsı namazıyla gün boyu vücutta oluşan yükün geri kalanının dışarı atıldığını ve insanın rahat bir şekilde uykuya dalmasının sağlandığını belirtti.

BİRGÜN DÜNYA SENİ SIKARSA
RABBİNE DÖNÜP SIKINTIM VAR DEME
SIKINTINA DÖNÜP BENİM
BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
ellerine saglık kardeşim çok güzel bir bilgi bu ALLAH Razı Olsun..

Namaz

Namaz, sancıma ilâç, yanık yerime merhem;
Onsuz, ebedi hayat benim olsa istemem

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
SIKINTINA DÖNÜP BENİM
BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE :G

Allah razı olsun kardeşim..çok güzeldi..emeğinize sağlık.
hayırlı geceler..selametle kalın..

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm kardeşim özür dilerim sizden ne olur hakkınızı helal edın ben espırı olsun dıye yazdım... .. ne olur kusuruma bakmayın...

orkide

Kayıtlı Kullanıcı
SIKINTINA DÖNÜP BENİM
BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE

PAYLAŞIMIN İÇİN VE YUKARDAKİ MÜTHİŞ SÖZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN..

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm kardeşim
Rahman razı olsun çok güzel bir paylaşımdı Rabbim sevabınıza yazsın inşaallah.
Selam ve dua ile...​

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
Ablalar Abiler Nolursunuz Biriniz Bana Esmaül Hüsnayi Allahin Isimlerini Göndersin

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
Ablalar Ab

Iler Nolursunuz Biriniz Bana Esmaül Hüsnayi Allahin Isimlerini Göndersin

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
Bana Esmaül Hüsna Allahin Isimlerini Gönderirmisiniz Klibini

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı

EsSelamuAleyküm Salih Kardeşim;
Allah(CC) razı olsun..En önemli ibdetlerimizden biri olan Namaz'ımızın bir yönüyle hikmetine binaen ele aldığınız konudan dolayı..Elinize -emeğinize sağlık olsun Kardeşim..

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Fahretin

Kayıtlı Kullanıcı
Salih_43 Kardeşim,

Secde Etmenin sağlık üzerindeki yazın güzeldi. Allah razı olsun..

Bu dünyada huzurlu, mutlu ve sağlıklı yaşayabilmek ve Cennete kavuşmak için Allah'ımızın kitabını (Kuranı Kerimi) okumamız, anlamamız, uygulamamız ve Peygamberimizin sünletlerini yerine getirmeliyiz. Bunların dışındaki tüm şeyler hem huzurumuzu hem de sağlımızı bozuyor.

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
EY YÜCE RABBİM NE GÜZEL BİŞEY VERMİŞ NAMAZ HUZUR VERİYO İNSANA.HEM TEMİZLİK YÖNÜNDEN HEM SAĞLIK YÖNÜNDN HEMDE İBADET YÖNÜNDEN.....ÇOK GÜZELL PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİM..

salih_43

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN
KARDESLERİM
ALLAHA EMANET OLUN
Selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt