Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Konu kapatmayı protesto ediyorum. (2 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Bu hareketinizi asla tasvip etmiyorum.
Kime ne zararı var bu konuların kardeşim.
Hal hatır sormak kime ne zarar getiriyor?size ne zararı var?yüzlerce luzumsuz konular varken bunlaramı kaldınız?şiddetle kınıyorum bu hareketinizi,dahada devam ederseniz birdahada siteye girmeyeceğim.:a17:

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
bende bu konuların kapatılmasına karşıyım
hiç mi sohbet edilmeyecek bu sitede anlayamıyorum
hepsi kapatılıyor...ve ben bu duruma gerçekten üzülüyorum...

berat05

Yönetici
Değerli kardeşlerim

Tepki verirken neye tepki verdiğinizi düşünüyor musunuz?

Şahsi bir tepki midir?

Yoksa burda açılan her konu site için uygun olan çalışmalarımıza katkı sağlayacak şekilde mi oluyor ?

Selam vermek se isteğimiz kardeşlerimizin açmış olduğu bir çok konu var onlarda da yararlanabiliriz ...

Birbirimizin illede adını öğrenmek için konu açılması , üyelerin ne yaptığı v.s. gibi benzeri konuların bizlere pek de fayda sağlamayacağı aşikar...

Bu ve bunun gibi konular kapatılacaktır.

Selam ve dua ile

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
bende katılıyorum size abicim...
çok haklısınız bende protesto ediyorum..!!
çok ayıp ediliyo

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm mod kardeşlerimiz...
bende baktım az önce kapanan konulara...
ama herkes adını yazsın. bu konunun neresi kötü, çogu yerde hitap ederken acaba yanlış bir kelime kullanmayayım diye dikkat ediyorum. nicklerden anlaşımadıgı için.. bu forumun neresi kötü anlayamdımda kapatıldı...

yukarıdaki üyeyi gelince aklınıza ne geliyor...
peki bu formu kapatmanızın amacını anlayamdım...

ya bizler çok inançsız kişileriz yada sizler çok inançlı kişilersinizki, böyle konulara kapatabiliyorsunuz..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşlerim

Tepki verirken neye tepki verdiğinizi düşünüyor musunuz?

Şahsi bir tepki midir?

Yoksa burda açılan her konu site için uygun olan çalışmalarımıza katkı sağlayacak şekilde mi oluyor ?

Selam vermek se isteğimiz kardeşlerimizin açmış olduğu bir çok konu var onlarda da yararlanabiliriz ...

Birbirimizin illede adını öğrenmek için konu açılması , üyelerin ne yaptığı v.s. gibi benzeri konuların bizlere pek de fayda sağlamayacağı aşikar...

Bu ve bunun gibi konular kapatılacaktır.

Selam ve dua ile

isteyen kardeşlerimiz bilgi vermez bu kendisine kalmış bişeydir.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
devam edin kapatmaya o zaman
ama ben desteklemiyorum

hadi bazı konular bi kaç defa açılır da birleştirilir
ama bunlar...neysee

buyrun bunu da kapatın
sitede konuşmakda yasak olsun
artık fikrimizi de söylemekten çekinir olduk (belirttiğimiz an tartışma çıkcak diye anında kapatılıyor konular)

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
______________güncel_________________

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Bite kapanan konunun birine girdim 4 ay önce açılmış bu konunun kapatılması konuyu açan kardeşimizi üzer.

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
tamam peki kapatın hepsini ben çıkıyorum siteden alın ve kapatın bütün konuları hadi allah'a emanet olun tüm site sakinleri....
(daha sonra bir ara gelip tekrar başınızı ağrıtırım :D )

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzeel
bu konuda böyle kapanmış oldu
artık hiçbirşey demiyorum...buyrun kapatın...

kapatın, bizde anlayışla karşılayalım
başka birşeye izin verilmiyor zaten

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim ben bu tarz konularda bi sakınca görmüyorum
bazen insan gerçekten çok sıkılıyor nasıl fıkra mizah bölümü varsa bu tarz konularda olmalı
zaten uygun bir bölümde açılmış
site yönecilerinin biraz esnek olmaları gerekiyor aylardır bu forumda yazıyorum fakat kimseyi tanımıyorum
tanışsak burada allah rızası için sorunlarımızı arzedip arkadaşlardan yardım alsak kötü mü olur
site yönetiminin biraz üyeleri kendi haline bırakması gerekiyor
sonuçta kapatılan konular yeni bir üyenin açtığı konular değil arkadaşımızın bir sürü yararlı konusu var
bunlar göz önünde bulundurulmalı ben aramızda ortamı bozacak kimse olduğuna inanmıyorum ayrıca bir sonraki üye hakkında yapılan konuyu okudum ve çok eğlendim arkadaşların bir çoğu konularını takip ettiğim kimseler ben konuyu çok sıcak buldum selametle kalın

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardşlerim biraz daha sakin ve anlayışlı olmanızı temenni ederim herşey sitemizin devalılığını saplayan temel ilkelerden geliyor.
Bu tip konular zamanla samimi sohbetler diyaloglar oluşturabiliyor.
Konusu kapanan kardeşlerimizin daha anlayışlı olması gerekir.Hemen savunmaya kınamaya geçmemeliyiz
.
Hiç bir konunun kapatılamsı sitenin birlik ve beraberliğinden önemli degildir.​

Kaan Erdem

Yönetici
Değerli kardeşlerimiz;

Konu hakkında sizlerin belki masumane yada insaniyetle yapmış olduğunuz sohbetler sonrasında bu gibi konular hoş olmayan durumlara vesile ve sebebiyet veriyor.

Bunlara örnek teşkil edecek bir çok paylaşım var.Yeni oluşum içerisindeyiz ve bizlerde doğal olarak görevli kardeşlerimiz ile istişare yaparak kararlar almaya başladık ve bir yerden de başlamak gerekiyor.

Diğer konularda yaptığımız gibi üye kuralları ve yönetim duyurularında bahsettiğimiz maddelere yakın yada ihlal söz konusu olan tüm paylaşımlar sırası ile işlem görecek ve görmelidir.

Burada bizler kişi yada kişilerin özeline inen durumlarda bilerek yada bilmeyerek üslüp değişkenliklerine muamma gösteremeyiz.Bazı paylaşımlar burada ilahi rızanın önüne geçmesi ile amaç ve gayemizde çelişkilerin oluşmasına sebebiyet veriyor.

Sizlerde üye olarak bizler ile beraber ALLAH celle celaüh rızası gözterek hayırlı işlerde öncü oluyorsunuz,ve bu konularda da yardım etmek ile mükellefsiniz değerli kardeşlerimiz.

Konunun dağılmaması ve farklı yönlere kaydırılmaması için tarafımızca kilitlenmesi uygun görülmüştür.

Konu hakkında anlayışlı olacağınızı ümid ediyoruz.Kırmadan,kırılmadan,incitmeden ve incinmeden yolumuza devam edelim inşaALLAH.

Bilgilerinize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt