Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Komik takıntılarınız varsa paylaşalım. (1 Kullanıcı)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Bir hava atma mı sezinliyorum araba ehliyet vs.:a01:

:a01: sezgilerin çok kuvvetliymiş :a01: demek isterdim :p :D ama kardeşim cidden bu tahmin konusunda kendime çok güveniyorum :D yani cidden bak duvarla arasına parmağını sıvdıramazsın o derece yanaştırıyorum :D böyle yanaştırmamın sebebide gölge ye daha çabuk geçmesi için arabanın :)

:D ne niyee gülüyooon yaa :D
:a01: nasıl gülmüyüm :a01: ama itiraf edeyin 7,8 yaşındaynen öyle bi saçmalık bendede vardı :a01: :a01:

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
yaa takıntı dedinizde aklıma geldi, takıntı mı oluyor tik mi oluyor ne oluyor bilmiyorum ama

Sakın gülmeyin! :p :D

Beniiiim bir zamanlar birisi sağ tarafıma vursa dönüp sol tarafımı çevircek cinsten acaip hareketlerim vardı,
iki tarafta aynı hissi tadamayınca mutlu olamıyordum..

:D

Gülmemek mümkün değil :D :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Çok sıkıntılı birşey..
parmağıma parmağımla yazı yazıyorum..:eek:

Aklıma şimdi geldi..
Bazı seccadelerde namaz da kılamam..
Onları da gözlerimle çiziyorum, olmuyor..:D

Cidden sıkıntı yaa :D ama her zaman mııı ::)

demek kii birşeyler yazmaya çizmeye merakın var :D
ama çok ilginç ::)

:a01: sezgilerin çok kuvvetliymiş :a01: demek isterdim :p :D ama kardeşim cidden bu tahmin konusunda kendime çok güveniyorum :D yani cidden bak duvarla arasına parmağını sıvdıramazsın o derece yanaştırıyorum :D böyle yanaştırmamın sebebide gölge ye daha çabuk geçmesi için arabanın :)

:a01: nasıl gülmüyüm :a01: ama itiraf edeyin 7,8 yaşındaynen öyle bi saçmalık bendede vardı :a01: :a01:

birilerine hava atmak :p

aman gül :D
gayette normal birşey niye saçmalık diyorsun kii adalet sağlansın diye yapıyoruz herhal :D

Gülmemek mümkün değil :D :D

:D gülmeyip imkansızı mümkün kılmakta var işin ucunda amaa :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
birilerine hava atmak :p

aman gül :D
gayette normal birşey niye saçmalık diyorsun kii adalet sağlansın diye yapıyoruz herhal :D

Hava atılabilecek bişi olduğunu sanmıyordum ama öyleyse iyi bari :D :D :D
ha iddalıyım derkende herkesten iyi yaparım babında değil :D benki acemi bir sürücüyüm :D

smyrna35

Kayıtlı Kullanıcı
bu yazılanları okuyunca çok mutlu oldum kendimi takıntılı zannederdim meğer ben de takıntılılar varmış :D

en çok saatin tik tak sesine takarım uyuyamam konsantre olamam hiçbir şeye o ses varken.. :p
simetri takıntısı..
renklerin uyumluluğu.. illaki giydiğim şeylerin aksesuarların renginin birbirleriyle uyumlu olması gerekir :p

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Hava atılabilecek bişi olduğunu sanmıyordum ama öyleyse iyi bari :D :D :D
ha iddalıyım derkende herkesten iyi yaparım babında değil :D benki acemi bir sürücüyüm :D

:D öyle olmasa bile öyleymiş gibi davranmak zorundayız ibra, senin mutluluğun için anlaa :D

tabii efendim ona ne şüphe :D

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Plastik eşyalara takıntı yapıyorum.
Çünkü her plastik maddeye dokunduğumda elektrik oluşuyor.
25 sene plastik makinalarında çalıştığım halde...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt