Resul Aydın
Kayıtlı Kullanıcı
çok güzeldi...(gerçekten çok seviyorum bu oyunu ya....):a04:
Mutlu kalın Hoşcakalın
Selam ve dua ile....
Selam ve dua ile....
çok güzeldi...(gerçekten çok seviyorum bu oyunu ya....):a04:
selamün aleyküm .
bu arada oyunu çok beğenenler olmuş.yapmayın allah aşkına .millet deliriyor resmen.gençleri , anlamsız saçma sapan bir oyunla nasılda uyutup ,meşgul ediyorlar.sanki bu ülkenin derdi yokmuş gibi yok kolbastımı yok hoptekmi diye tartışmalar yapılıyor.1.numaralı ülke sorunu haline geldi.şu gençliğin haline bak.her alanda peygamber efendimizin hayatını örnek almaya çalışıyoruz deriz ama şeytanın oyunlarınıda sevmekten geri kalmayız.elimizi vijdanımıza koyup öyle cevap verelim.
peygamberimiz kolbastı oynayan delirmiş bu insanları görseydi ne derdi?
Allah ıslah etsin ne diyeyim.
Hoptek güzelde , öbür kısmı biraz düşündürücü...
resul kardeş ben de polisim istanabulda görevliyim karşıma çıkma yakarım işin şakası bir tarafa biz de bazen kendi aramızda trafikçilere böyle takılırız adı çıkmış gariplerim ama şunu da belirteyim meslek çok zor birde gittigin yerde bu haltı yenler varsa yandın işin daha zor şunuda bilin yeni jenerasyon polisler çok daha farklı çok
resul kardeş ben de polisim istanabulda görevliyim karşıma çıkma yakarım işin şakası bir tarafa biz de bazen kendi aramızda trafikçilere böyle takılırız adı çıkmış gariplerim ama şunu da belirteyim meslek çok zor birde gittigin yerde bu haltı yenler varsa yandın işin daha zor şunuda bilin yeni jenerasyon polisler çok daha farklı çok
Selamun Aleyküm,
Kardeşim polis olduğunu öğrenince dayanamadım kusura bakma...
Birkaç polis diyaloğu...
7553:"Kaçan aracı takip halindeyiz".
Merkez:"Anlaşıldı. Mevkiiniz?"
7553:"Kaybolduk Merkez!..."
Merkez:"Mevkiiniz?"
4566:"Cumhuriyet caddesi".
Merkez:"Tam mevkiiniz?"
4566:"Arabadayız Merkez".
5452: "Bahse konu aracı aldık, inceliyoruz, tamam"
Merkez:"Araç alkollü mü?"
5452: "Olumsuz efendim, araç dizelmiş".
Allah'a emanet olun...
Uzun zamandır böyle gülmemiştim .Allah razı olsun sizden.Zeki polisin hali başka oluyor.