Rümeysa Nur
Kayıtlı Kullanıcı
- Katılım
- 19 Şub 2009
- Mesajlar
- 33
- Tepki puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 30
Malemeler:
1 Margarin(Eritmeden)
3 yemek kaşığı tepeleme nişasta
3 yemek kaşığı pudra şekeri
3 su bardağı dolusu un.
(Arzu edilirse hamuruna biraz hindistan cevizi ve tarçında katılabilir.)
Not: Bir yanlışlık yok.Yumurta ve kabartma tozu yok.
Yapılışı:
Hepsini karıştırıp yoğuruyoruz.Yuvarlayıp çatalla hafifçe çatalla bastırılabilir.(Ya da bir parça hamur alınır rulo yapılır.Baklava dilimi şeklinde kesilir.)Yağlanmamaış tepsiye koyuyoruz.Üzerine pudra şekeri eliyoruz.
Ayrıca: Kurabiyemiz çok uzun süre taze kalıyor.Tabii saklama kabına koyuyoruz...
Afiyet Olsun...