Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kola içince vücutta neler oluyor? (1 Kullanıcı)

alisay

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun. Çok güzel ve önemli bilgiler. demekki kola da vüdumuza sigara ve alkole yakın zarar veriyor. bir diyaliz merkezindeki teyze başka bir sebeple orada bulunan eşime şu tavsiyeyi yapmış "kızım ben yıllardır hemen hemen hergün kola içerdim şimdi doktorlar bu sebepten böbreklerimin çürüdüğünü söylüyorlar. ne olur içmeyin" bundan da anlaşılıyorki çok kola içtiğimiz için ahirette hesap verebiliriz.

ELİZAN

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
subat.blogcu.com
Allah razı olsun çok güzel bir konu açmışsın ne yazıkkı günümüzde minicik çocuklar bile içiyor anneler bakıyorum zararlı diye çay vermiyorlar ama kolaya gelince içmeden duramıyor diyorlar

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını...
Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu
Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın
şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini...
Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın
içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını...
YİNE AYNI NEDENLERDEN DOLAYI HİNDİSTANDA TAAMEN ,LETONYADA İSE OKULLARDA VE ÇOCUKLARA SATILMASININ YASAKLANDIĞINI...

YADA BUNA RAĞMEN HALA COLA İÇMEYE DEVAM ETTİĞİNİZİ VE BU MAİLİ HERKESE ATMAMANIZ HALİNDE BU BİLGİLERİN YAYILMASINA VE İNSANLARIN VE ONUNLA BERABER İNSANLIĞIN ÖLECEĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?

nurahasret

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razi olsun kardesim,gercektende cok onemli konuya deginsisiniz,ben simdiye kadar hic ictigimi hatirlamiyorum,tadinida hic merak etmedim,tanidiklarimada hep soyluyorum ama kimisi dinliyor,kimisi dinlemiyor,ALLAH herkese idrak etmegi nasip etsin insaallah.

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
emeginize saglık cok güzel konuya degınmışsınız
yılardır içmiyorum tanıdıgım herkesi uyarıyorum içmeyın diye
ana okullarında ögrencılere artık içmemelerı gerektını anlatıyorlar ve nedey yaptırıyorlar bır bardak kolaya bır parca et koyuyorlar ve diger bardaktakı sütün içinede aynı ettenbır parca koyuyorlar sütün içine konan et saglam ama kolanın içine konan et ise göz göz olmuş rengı degışmış cacuklara verılen bu egitim benı sevındırıyor

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim cevap yazan herkesten razı olsun...
Evet gerçekten faydası az zararı cok olan bir içecek ...
BBeyninizde dopamin salgısı artar tıpkı eroinin vücuda yaptığı tepkimelere benzer
başka açıdan daha düşünürsek aynı bunun gibide maalesef bağımlılık yapıyor...Ben bir akrabamdan biliyorum günde 2 bucuk litre kolayı tek başına tüketiyordu bağımlık yüzünden :( ozaman eroin gibi diğer uyuşturucu maddelerden kalır yanı yok... Öldürücü yanıda direk olmasada dolaylı yoldan var mesala şekeri aniden yükselterek şeker komasına sokması... yada obeziteye yol acıp bütün hastalıkların nedenini oluşturması gibi...konuya bu yönüylede bakmak istedim
Hayırlı cumalar Cumanız mubarek olsun

mahseri

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun kardeşler evet nedn hala içerler!Kuranı kerim de de ayetler açıktır ama hala günah işlerler insan oğlu bu kendine nekadr da çok kötülük yapmayı seviyr:(

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşım için teşekkürler yazınızı bilgisyarıma ekledim lütfen hakkınızı helal edin şimdiden teşekkürler

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH CELLE ve CELALÜHU hepimizden razı olsun ...:)....:)...:)....:)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşım için teşekkürler yazınızı bilgisyarıma ekledim lütfen hakkınızı helal edin şimdiden teşekkürler

Rabbim sizlerden okudugunuz ve cevp verdiğiniz için Razı olsun
tabiki kopyalayabilirsin hakkım yokama varsada helal olsun hayırllı geceler

aşk çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
hep aynı hatayı yapıyoruz zararını bile bile içiyoruz hep kendimize yapyoruzda fark edemiyoruz yada etmek istemiyoruz
insanın en büyük düşmanı kendisi olduğunu unutuyoruz

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbime şükürler olsunki colayı hiç sevmiyor ve içmiyorum..........:a12::a12::a12:

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Allah, peygamber, kuran ve islam düşmanlarına hizmet edeceğime içmem olur biter.
Allahu ekber...

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Paylasimin icin Rabbim senden razi gelsin guzel kardesim, Allah a emanet ol.

cananca

Kayıtlı Kullanıcı
Haa rakı afedersiniz ha kola

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt