Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kocana yâr mısın?.. Hanımlar Mutlaka Okuyun (2 Kullanıcı)

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
emegıne saglık kardesım.goruyo musunuz iş temizlik tertıp cocluk cocuk da degılmıs demekkı.yanı oncelık sırası olarak ılk ese verılmelıymıs.basıt gıbı gorunuyor fakat onemlı bır ayrıntı.

Allah razı olsun kardesım.

Selametle...

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim, güzel paylaşımdı,ama bu yazıyı yazanın erkek olduğu ne kadar aşikar,hekimoğlu ismail, islami hayatımın dağarcığında ilk sayfalar olarak yer alır..
düşünceleri çok doğru..bir yanlışla,ev hanımı olan her kadın bilirki, işten gelen erkeğin yemeğede , ihtiyacı vardır,,çocukları dadılara bütücek halimiz yok değilmi,evi pislik içinde koyacak halimizde yok, bunları yaparken ben biliyorumki muhakkak o kadın cağız eşinin isteklerinide yerine getirmiştir,
getirmemişse evlad niye,

ama şu gerçek ki, bazı erkeklerin nefsi hiç bitmiyor ve
herşeyi kadına yüklerken, kendi kadına değer vermeyi unutuyor,,
bu yetmiyormuş gibi bu kadar yük kadındayken ilgisiz kaldım havalarında ben erkeğim bazı ihtiyaçlarım var,,müslümanım ayaklarında karısını aldatıyor,

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
KADINLAR tabiki eşlerini baştacı yapsın ama bu kadar da erkek bencil olmasın,
Beni yanlış anlamayın, sedece ben karısını islami kisvenin arkasına sığınarak aldatan erkeği affedemiyorum..ilgisiz kadını zaten kınarım..
ama başka tercih, o ilişkinin tedavisi yapılmadan bir aldatıştan başka bişe değildir ..
selam ve duam sizlerle kardeşlerim..

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
emegıne saglık kardesım.goruyo musunuz iş temizlik tertıp cocluk cocuk da degılmıs demekkı.yanı oncelık sırası olarak ılk ese verılmelıymıs.basıt gıbı gorunuyor fakat onemlı bır ayrıntı.

Allah razı olsun kardesım.

Selametle...

Vealeykümselam canım.
Cümlemizden razı olsun, okuyan gözlerinize sağlık.
Selam ve dua ile....

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
KADINLAR tabiki eşlerini baştacı yapsın ama bu kadar da erkek bencil olmasın,
Beni yanlış anlamayın, sedece ben karısını islami kisvenin arkasına sığınarak aldatan erkeği affedemiyorum..ilgisiz kadını zaten kınarım..
ama başka tercih, o ilişkinin tedavisi yapılmadan bir aldatıştan başka bişe değildir ..
selam ve duam sizlerle kardeşlerim..

Haklısın canım, okuyan gözlerine sağlık.
Allaha emanet ol.....

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Güzel.Yazı hanımların evlerden ziyade eşlerine önem vermesi gerekmez mi... İslam kadının görevlerini belirtirken. Eşleri üzeride daha çok durmuyor mu.Bu yönüyle incelemek gerekir.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razı olsun bu şuurda yaşamayı nasip etsin Rabbim çok doğru şeyler yazmış eline yüreğine kalemine sağlık selametle

dua sekeri

Kayıtlı Kullanıcı
burda hep bayanlara yükleniliyor. bir erkek yapmak isterse karısı onu gökte gezdirsin. gene yapar. ben bayanın hep günah keçisi yapılmasına çok karşıyım. erkek kadını aldatsa gene kadın suçlu görülüyor. burda hiç mi erkeğin suçu yok. bayanlar kocaları ilgisiz diye başka erkeğe gidiyor mu? ya biraz da çuvaldızı kendilerine batırsınlar.bayanların hakkına giriyorsunuz.peki erkekler de diyemez mi? bu hanım senelrce benim kahrımı çekmiş, bana çocuk vermiş. sabredeyim. nefsime uymayayım diye.hekimoğlu ismail abimi çokseverim. ama erkekler de işine nasıl gelirse onu kabul ediyor.farklı anlıyor. hekimoğlu abimin erkeklerin nasıl davranması gerektiğiyle ilgili yazıları var bi de onalrı okuyun lütfen.

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
burda hep bayanlara yükleniliyor. bir erkek yapmak isterse karısı onu gökte gezdirsin. gene yapar. ben bayanın hep günah keçisi yapılmasına çok karşıyım. erkek kadını aldatsa gene kadın suçlu görülüyor. burda hiç mi erkeğin suçu yok. bayanlar kocaları ilgisiz diye başka erkeğe gidiyor mu? ya biraz da çuvaldızı kendilerine batırsınlar.bayanların hakkına giriyorsunuz.peki erkekler de diyemez mi? bu hanım senelrce benim kahrımı çekmiş, bana çocuk vermiş. sabredeyim. nefsime uymayayım diye.hekimoğlu ismail abimi çokseverim. ama erkekler de işine nasıl gelirse onu kabul ediyor.farklı anlıyor. hekimoğlu abimin erkeklerin nasıl davranması gerektiğiyle ilgili yazıları var bi de onalrı okuyun lütfen.

bizde aksini iddia etmedik.
sizde onu paylaşın, okuyalım.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt