ADALETIMAHZA
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kızıma bunu neden yaptım?
S.A.Ne mutlu size ki farketmişsiniz,bilse idiniz farklı olurdu,kendinizi yıpratmayın.İnşaallah Rabbim kızınıza da hak yolu gösterecektir.Ne mutlu dedim,çünkü ben de son derece yanlış yetştirildim.Çok şükür hak yolu buldum,geç oldu,çok sıkıntılı oldu.Sebebi tabiki aile olsa da şimdi RABBİM bu şekilde diledi diyorum.Benim ailem hala doğruyu göremedi ne yazık ki ve uzaklaştılar benden.Sürekli dini yayınlar seyretmem rahatsız etti onları.Rabbim cümlemizi ıslah etsin ve yolundan ayırmasın.A.E.O.
derya_gulu yazdı:
Allah'ın rahmeti ve selameti üzerinize olsun.Dileğim bu pişmanlığımı,hiç bir anne yaşamasın. ben Allahıma şükür ışığımı buldum.İnşallah Allah'ın izniyle bu ışıktan bir daha ayrılmayacağım.Fakat ya kızım,o ne zaman ışığını yakalayabilecek Ailemin bana yaptığını ben farkında olmadan , kızıma canımdan can katarak,Allah'ımın izniyle bu dünyaya,getirdiğim Rabbimin bana verdiği emanete yaptım.Allah'ımın verdiği emaneti yaradanına layık bir kul olarak yetiştiremedim. Allah'ıma hamdü senalar olsunki tek tesellim yalan söylemeyen kul hakkı yemeyen yetime el uzatan dürüst namuslu bir evlat.Ama! bütün bunlar kılmadığı namazın(orucunu tutar) .Tenini göstererek giydiği kıyafetin ,örtmedigi saçının,öğrenmeye heves etmedigi mübarek Kur'an-ı kerimin günahlarını yok sayarmı? Ben nasıl bir hata yaptım? Kızımı büyütürken neden ,etrafın ne diyeceğini düşündümde,günah ve sevapların teraziye konulduğu gün Rabbim sana verdiğim emanete ne öğrettin ? diye sorduğunda ne cevap veririm diye düşünmedim.şu an öyle büyük pişmanlığım varki,etim kemigim bir birinden ayrılıyor acım neremde bulamıyorum.Nasıl bir çaresizlik bu bilemezsiniz.Bu gün elimden gelen tek şey hak yoluna döne bilmesi için dua etmek.İnşaallah sizlerde dogru yolu bulmak,isteyen tüm kardeşlerimize duacı olun . vakit ayırıp okudunuz hakkınızı helal edin . Rabbim bizim gibi anne babaların günahlarını affetsin İnşaallah Amin. ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞŞALLAH
S.A.Ne mutlu size ki farketmişsiniz,bilse idiniz farklı olurdu,kendinizi yıpratmayın.İnşaallah Rabbim kızınıza da hak yolu gösterecektir.Ne mutlu dedim,çünkü ben de son derece yanlış yetştirildim.Çok şükür hak yolu buldum,geç oldu,çok sıkıntılı oldu.Sebebi tabiki aile olsa da şimdi RABBİM bu şekilde diledi diyorum.Benim ailem hala doğruyu göremedi ne yazık ki ve uzaklaştılar benden.Sürekli dini yayınlar seyretmem rahatsız etti onları.Rabbim cümlemizi ıslah etsin ve yolundan ayırmasın.A.E.O.