Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kızıma bunu neden yaptım? (1 Kullanıcı)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ın rahmeti ve selameti üzerinize olsun.Dileğim bu pişmanlığımı,hiç bir anne yaşamasın. ben Allahıma şükür ışığımı buldum.İnşallah Allah'ın izniyle bu ışıktan bir daha ayrılmayacağım.Fakat ya kızım,o ne zaman ışığını yakalayabilecek Ailemin bana yaptığını ben farkında olmadan , kızıma canımdan can katarak,Allah'ımın izniyle bu dünyaya,getirdiğim Rabbimin bana verdiği emanete yaptım.Allah'ımın verdiği emaneti yaradanına layık bir kul olarak yetiştiremedim. Allah'ıma hamdü senalar olsunki tek tesellim yalan söylemeyen kul hakkı yemeyen yetime el uzatan dürüst namuslu bir evlat.Ama! bütün bunlar kılmadığı namazın(orucunu tutar) .Tenini göstererek giydiği kıyafetin ,örtmedigi saçının,öğrenmeye heves etmedigi mübarek Kur'an-ı kerimin günahlarını yok sayarmı? Ben nasıl bir hata yaptım? Kızımı büyütürken neden ,etrafın ne diyeceğini düşündümde,günah ve sevapların teraziye konulduğu gün Rabbim sana verdiğim emanete ne öğrettin ? diye sorduğunda ne cevap veririm diye düşünmedim.şu an öyle büyük pişmanlığım varki,etim kemigim bir birinden ayrılıyor acım neremde bulamıyorum.Nasıl bir çaresizlik bu bilemezsiniz.Bu gün elimden gelen tek şey hak yoluna döne bilmesi için dua etmek.İnşaallah sizlerde dogru yolu bulmak,isteyen tüm kardeşlerimize duacı olun . vakit ayırıp okudunuz hakkınızı helal edin . Rabbim bizim gibi anne babaların günahlarını affetsin İnşaallah Amin. ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞŞALLAH

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
RE: Kızıma bunu neden yaptım?

SİZİ TEBRİK EDERİM SİZ GERÇEK BİR ANNESİNİZ İNŞALLAH RABBİM KIZINIZADA YARDIM EDECEK VE O YAKINDIĞIN KIZIN BELKİDE BİZLERDEN DAHADA İLERİ HAYIRLI BİR EVLAT DİNİ BÜTÜN NAMAZINDA VE NİYAZINDA OLACAK İNŞALLAH SİZ ONDAN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN YETERBİZLERLE BUNU PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim sizden de razı olsun. Onun en iyi ilacı bence annesi olarak sizin dualarınızdır. Selam ve dua ile. Ve Duanıza da AMİN diyorum.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

SİZİ TEBRİK EDERİM SİZ GERÇEK BİR ANNESİNİZ İNŞALLAH RABBİM KIZINIZADA YARDIM EDECEK VE O YAKINDIĞIN KIZIN BELKİDE BİZLERDEN DAHADA İLERİ HAYIRLI BİR EVLAT DİNİ BÜTÜN NAMAZINDA VE NİYAZINDA OLACAK İNŞALLAH SİZ ONDAN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN YETERBİZLERLE BUNU PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN

Allah sizdende razı olsun .Güzel temennileriniz ve dualarınız hepimizin evlatları için İnşaallah,ALLAHA EMANET OLUN

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SIZIN YAPTIGINIZ O HATAYI
PEK COGUMUZ YAPIYORUZ ALLAH CÜMLEMIZIN YARDIMCISI OLSUN
EVLATLARIMIZA MEVLAM HIDAYET VERSIN INSALLAH AMIN

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

Allah sizdende razı olsun .Güzel temennileriniz ve dualarınız hepimizin evlatları için İnşaallah,ALLAHA EMANET OLUN

--------------------------------------------------------------------------------
"Cihâdın en faziletlisi, kişinin kendi nefsi ve hevâsına karşı mücâhade etmesidir."

dualarımda sizleride unutmayacağım inşallah yarabbim kabul eder

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

cnm ablam Rabbim kızına yardımcı olsun inş onuda doğru yolu bulmayı nasıp eder inş
benımde annemde çvermde açık ve bende yenı kapandım 5 ay olucak aynı duygularıda ben annem için yaşıyorum ne kadar tuhaf değilmi ama oluyor işte:(:( kızınzda okadar çok şanslıki sizin gibi bir annesi var ne mutlu ona sakın yanlış anlaşılmasın ben annemı asla kötülemıyorum ama onun bu şekilde olması beni çok üzüyor ben bişşeyler için çaba gösterıyorum ters tepki alıyorum yani çok zor bir durum gerçekten dua etmekten başka yapabılceğimz pek bişey yok abla Rabbim cümlemize nasip etsin inş bu yolu
selametle kalın inş B)B)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

selamunelykum
ah ablacıgım rabbıme bol bol dua edın ve dınlemek ıstemese bıle ona dınımızı ogretın emır ve yasaklardan bahsedın o bır donem kulak asmasa bıle bır gun allahın ıznı ıle dılerım bu cok kısa bır zaman olur gercegı anlayacaktır ama ne olur ona zor kullanmadan huyuna gıderek devamlı anlatın damara sırınga zerk eder gıbı yavas belkı ama mutlak etkılı.
rabbım yar ve yardımcınız olsun.
selam ve dua ıle...

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

konak yazdı:
Rabbim sizden de razı olsun. Onun en iyi ilacı bence annesi olarak sizin dualarınızdır. Selam ve dua ile. Ve Duanıza da AMİN diyorum.
S.A.Dualarım cümlemizin evlatları için AllahC.C. hepisinin yardımcısı olsun.Allaha emanet olun.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa11 yazdı:

--------------------------------------------------------------------------------
"Cihâdın en faziletlisi, kişinin kendi nefsi ve hevâsına karşı mücâhade etmesidir."

dualarımda sizleride unutmayacağım inşallah yarabbim kabul eder
Amin .Dua'larınız için Allah razı olsun.Selam ve dua ile.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

paryosa_t yazdı:
cnm ablam Rabbim kızına yardımcı olsun inş onuda doğru yolu bulmayı nasıp eder inş
benımde annemde çvermde açık ve bende yenı kapandım 5 ay olucak aynı duygularıda ben annem için yaşıyorum ne kadar tuhaf değilmi ama oluyor işte:(:( kızınzda okadar çok şanslıki sizin gibi bir annesi var ne mutlu ona sakın yanlış anlaşılmasın ben annemı asla kötülemıyorum ama onun bu şekilde olması beni çok üzüyor ben bişşeyler için çaba gösterıyorum ters tepki alıyorum yani çok zor bir durum gerçekten dua etmekten başka yapabılceğimz pek bişey yok abla Rabbim cümlemize nasip etsin inş bu yolu
selametle kalın inş B)B)
S.A.Canım kardeşim,dünya ne garip değilmi? aynı sorun ayrı kişiler siz aileniz ,ben kızım için çabalıyoruz ..İnşaallah ,dualarımızla bir gün onlarda doğruyu bulur.Allah cümlemizin yolunu açık etsin.Allaha emanet ol.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

efsude yazdı:
selamunelykum
ah ablacıgım rabbıme bol bol dua edın ve dınlemek ıstemese bıle ona dınımızı ogretın emır ve yasaklardan bahsedın o bır donem kulak asmasa bıle bır gun allahın ıznı ıle dılerım bu cok kısa bır zaman olur gercegı anlayacaktır ama ne olur ona zor kullanmadan huyuna gıderek devamlı anlatın damara sırınga zerk eder gıbı yavas belkı ama mutlak etkılı.
rabbım yar ve yardımcınız olsun.
selam ve dua ıle...
Aleykumselam,Elimden geldiğince yazdıklarını yapmaya çalışıyorum. İnşaalah çok geç olmadan, dualarım kabul olur .Ne olur du kızımda sizler gibi düşünebilseydi .Allaha emanet ol.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

BİR DAL PARÇASINI ZAMAN GEÇİNCE EĞMEK ZOR OLABİLİR.
AMA İMKANSIZ DEĞİL..
.SADECE SİZİN BİRAZ FAZLA EMEK HARCAMANIZ GEREKİR...
O DAL PARÇASI BİR FİDANKEN NE KADARDA ESNEKTİ OYSAKİ..
ARADAKİ FARK SADECE SARFEDECEĞİNİZ GÜÇ BİRAZ FAZLA OLACAK...
BUNUN İÇİN GÜÇSÜZ HİSSEDİYORSANIZ KENDİNİZİ ,GÜÇ TOPLAMAYA GAYRET EDİN...
NASIL TOPLAYACAKSINIZ BUNU???
ŞU AN ALLAH NAZARINDA BULUNDUĞUNUZ MEVKİ VE MAKAMINIZI YÜKSELTEREK...
İŞTE O ZAMAN İNŞAALLAH BU DALI EĞEBİLMEK İÇİN GEREKLİ GÜCÜDE BULURSUNUZ...
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ...

nursah

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ABLACIM KIZINIZ SİZİN GİBİ BİR ANNESİ OLDUĞU İÇİN NE KADAR ŞANSLI..AHİRETİNİ DÜŞÜNEN BİR ANNESİ VAR..BENİM ANNECİĞİM DE SİZİN GİBİYDİ,YAZINIZI OKUYUNCA GÖZÜMÜN ÖNÜNE ANNEM GELDİ..KÜÇÜKKEN YAZ TATİLLERİNDE BENİ KUR'AN KURSUNA GÖNDERİYO TATİLE GÖTÜRMÜYO DİYE ÇOK KIZARDIM ANNEME:(DENİZE GİRDİĞİM GÜNLER ANNEM HEP AĞLARDI:(ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR BANA DOĞRU YOLU GÖSTERDİ ÇOK ŞÜKÜRKİ NAMAZIMI DA KILIYORUM,SAÇIMI DA ÖRTÜYORUM..ÇOK DUA EDİN SİZDE BUGÜNLER HİÇ UZAK DEĞİL EMİN OLUN...

mmhn

Kayıtlı Kullanıcı

Bence bir annenin duası kadar hiç bir dua içten olamaz rabbim en kısa zamanda hidayet nasip etsin inş.

saliha

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim yar ve yardımcınız olsun sizin dualarınızla inşallah kızınız eninde sonunda doğru yolu bulacaktır.Allah(c.c.) hidayet vermedikçe kimse imana gelmez. Rabbim hidayetini esirgemesin üzerimizden!

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

seher vakit yazdı:
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SIZIN YAPTIGINIZ O HATAYI
PEK COGUMUZ YAPIYORUZ ALLAH CÜMLEMIZIN YARDIMCISI OLSUN
EVLATLARIMIZA MEVLAM HIDAYET VERSIN INSALLAH AMIN
S.A. Allah razı olsun sizden ve sizin gibi düşünenlerden.Rabbim hepimize hidayet versin.Amin.Allaha emanet olun

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:

BİR DAL PARÇASINI ZAMAN GEÇİNCE EĞMEK ZOR OLABİLİR.
AMA İMKANSIZ DEĞİL..
.SADECE SİZİN BİRAZ FAZLA EMEK HARCAMANIZ GEREKİR...
O DAL PARÇASI BİR FİDANKEN NE KADARDA ESNEKTİ OYSAKİ..
ARADAKİ FARK SADECE SARFEDECEĞİNİZ GÜÇ BİRAZ FAZLA OLACAK...
BUNUN İÇİN GÜÇSÜZ HİSSEDİYORSANIZ KENDİNİZİ ,GÜÇ TOPLAMAYA GAYRET EDİN...
NASIL TOPLAYACAKSINIZ BUNU???
ŞU AN ALLAH NAZARINDA BULUNDUĞUNUZ MEVKİ VE MAKAMINIZI YÜKSELTEREK...
İŞTE O ZAMAN İNŞAALLAH BU DALI EĞEBİLMEK İÇİN GEREKLİ GÜCÜDE BULURSUNUZ...
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ...
S.A. Doğru söze ne denirki.söylediklerinizde yerden göğe kadar haklısınız. Allaha emanet olun. Amin

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

miracle yazdı:
S.A ABLACIM KIZINIZ SİZİN GİBİ BİR ANNESİ OLDUĞU İÇİN NE KADAR ŞANSLI..AHİRETİNİ DÜŞÜNEN BİR ANNESİ VAR..BENİM ANNECİĞİM DE SİZİN GİBİYDİ,YAZINIZI OKUYUNCA GÖZÜMÜN ÖNÜNE ANNEM GELDİ..KÜÇÜKKEN YAZ TATİLLERİNDE BENİ KUR'AN KURSUNA GÖNDERİYO TATİLE GÖTÜRMÜYO DİYE ÇOK KIZARDIM ANNEME:(DENİZE GİRDİĞİM GÜNLER ANNEM HEP AĞLARDI:(ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR BANA DOĞRU YOLU GÖSTERDİ ÇOK ŞÜKÜRKİ NAMAZIMI DA KILIYORUM,SAÇIMI DA ÖRTÜYORUM..ÇOK DUA EDİN SİZDE BUGÜNLER HİÇ UZAK DEĞİL EMİN OLUN...
A.S. Kardeşim umuyorumki, bütün anneler benim gibi düşünsünler evlatlarının ahiretini mahvetmesinler.İnşaallah dediğiniz gibi olur.çok geç olmadan.Allaha emanet olun.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

mmhn yazdı:
Bence bir annenin duası kadar hiç bir dua içten olamaz rabbim en kısa zamanda hidayet nasip etsin inş.
S.A. Amin. İnşaallah. Dua'larım bütün evlatlarımız için.Allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt