Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kizim Için Isim ??? (2 Kullanıcı)

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.öncelikle evladınıza sağsalim kavuşmanızı dilerim.rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.benim kızımın adı SENA:HAMDETMEK ŞÜKRETMEK ANLAMINDA.BİDE TAM ANLAMLARINI BİLMEDİĞİM İSİMLER VAR.AKLIMA GELEN BİRKAÇINI YAZAYIM DEDİM.ANLAMINI ARAŞTIRIN KARDEŞİM.
SENA,EBRAR,NİSA,ESLEM,SENİZ,GÜLSU,ŞEVVAL,ESMA,AFRA,BERİKA..
BUNLARIN ÇOĞU KURANI KERİMDE GEÇİYOR.
RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH.SELAMETLE KALIN

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Allah analı babalı büyütsün saglıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat olsun inşaallah ''berre'' olabilir iyi insan günahsız insan anlamına geliyor

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim allah analı babalı büyütsün inşallah...vatana millte hayırlı evlat olsun...s harfiyle benim aklıma gelenlari arkadaşlar yazmış...ben MİRAY ismini çok seviyorum ay gibi güneş gibi doğan anlamı....

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
BİR GÜN EVLENİP VE ÇOÇUK SAHİBİ OLURSAM BEN KIZIMA NİSA NUR KOYAÇAM
BELKİ DİKKATİNİ ÇEKER

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa.rabbim analı babalı büyütsün.bir kızım var.1tane daha olursa adını senanur koyucam

kulun biri

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun :) duaniz icin. Rabbim sizede gönlünüze göre versin. hayirlisi olsun.
Ben böyle dua ediyorum: "Rabbim bana hayirli evlat vereceksen ver, ama hayirli olmayacaksa, sana kulluk etmeyecekse, hic verme"!
insAllah yanlis düsünmüyorumdur. Bana bazen büyüklerim kiziyorlar, niye öyle diyorsun, hadi cocugun olmazsa naparsin kafayi yersin filan diye. Ne diyeyim, Allah hayirlisini versin, ve biz onun bize verdigine sükredelim.
Hayirli geceler. Dualarla...

inşaallah duaların kabul olur. benim bi arkadaşta öyle dua ediyordu. şöyle dua etsen daha iyi olmazmı? ALLAHIM BANA HAYIRLI Bİ EVLAT VER HAYIRSIZSA HAYIRLIYA ÇEVİR AMİİİNNN...

KARANİ V.

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Anali Babali Büyütsün Kardwşim Firdevs Anlami Cenneten Bir çiçek Ismi Allah A Emnt Olun

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
inşaallah duaların kabul olur. benim bi arkadaşta öyle dua ediyordu. şöyle dua etsen daha iyi olmazmı? ALLAHIM BANA HAYIRLI Bİ EVLAT VER HAYIRSIZSA HAYIRLIYA ÇEVİR AMİİİNNN...

dogru bir düsünce, rabbim (cc) ümtimize hayirli nesiller nasib etsin insallah...AMIN

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum, aklimda olan isimler : zehra, elif, melek, rabia

Rabbim (cc) yuvanizi senlendirecek saglikli hayirli bir evlat nasib eder insallah...Selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt