cennet yolcusu
Kayıtlı Kullanıcı
AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN:HALLAH RAZİ OLSUN
AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN:HALLAH RAZİ OLSUN
selamünaleyküm kardeşim çok güzel bi paylaşım olmuş ellerine sağlık allah razı olsun a.e.o:gulegule
Rabbım hayırlı ımanlı evlatlar yetıstırmeyı nasıp etsın ve annemıde Allah yolunda yuruynlerden etsın cok guzel bı paylasım Rabbım razı olsun benden buyuk yada kucuk oldugunuzu bılmedıgım ıcn nasıl hıtap edıcegımı bılmıyorum nolur kusuruma bakmayın
rabbim Razi Olsun Kardeşim..
çok Güzel Anlamli Bir Paylaşim...
A.e.olun Dua Ile..
TEŞEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM AMİN RABBİME EMANET OLUNyüreğine sağlık be kardeşim çok çok güzel bir paylaşımdı.Allah cc.bizleri inanaçlı anneler terbiyesiyle büyütsün.bizleri bozuk çevre ve medyaist ahlaklarından muhafaza eylesin.a.e.o
:TMİN RABBİME EMANET OLUN:Hgerçekten çok anlamlı bir paylaşım olmuş.rabbim yardım etsin ebeyenlere de çocuklarada ....allah bizlere çocuklarımızı allah yolunda yetiştirmeyi nasip etsin inşallah...
ALEYKÜM SELAM RABBİMİN SEVDİĞİ MÜCAHİDE KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM NASİP ETSİN UYGULAMAMIZI HAKİKİ MÜCAHİDLER VE MÜCAHİDELER YETİŞTİRMEYİ AMİN KARDEŞİM O GÜZEL DUALARINIZA AMİN RABBİM SİZİN GBİ MÜCAHİDEDENDE EBEDİ RAZI OLSUN KAİNATIN SAHİBİ RABBİM SİZİ HER DAİM CENNET VE CAMİLENE KAVUŞTURSUN RABBİME EMANET OLUN MÜCAHİDE KARDEŞİM BİL MUKABİL RABBİME EMANETSİNİZ
ALEYKÜM SELAM RABBİME EMANRT OLUNselamünaleyküm..çok güzel tokat gibi çarban insanı sarsan bir paylaşım olmuş...
selam ve dua ile kalın..selametle...
TEKEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM RABBİM EVLADINIZI HAYIRLI EVLAT EYLESİN AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN:Hçok güzel bir paylaşımdı bende bir anne olarak çok beğendim allah razı olsun
a.e.o.sevgilerimle
ALEYKÜM SELAM CEVDET ABİ TEŞEKKÜRLER RABBİME EMANET OLUN:HSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNİZE SAĞLIK RABBİMİZE EMANETSİNİZ
TEKEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM RABBİM EVLADINIZI HAYIRLI EVLAT EYLESİN AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN:H
selamün aleyküm hayırlı sabahlar emeğinize sağlık rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin... evlatlarımıza kıymayalım selam ve dua ile
din kardeşim paylaşımın için Allah razı olsun.. Rabbim herkese biran önce gözlerini açıp doğruları göstermek nasip etsin....:T
selamunaleykum guzel kardeşım
ıcım cızladı
cok guzel
allah hayırlı evlat yetıştırmeyı nasıp etsın emın
emeğıne sağlık
allaha emanet ol