Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kiyma Bana Anneciğim (1 Kullanıcı)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım hayırlı ımanlı evlatlar yetıstırmeyı nasıp etsın ve annemıde Allah yolunda yuruynlerden etsın cok guzel bı paylasım Rabbım razı olsun benden buyuk yada kucuk oldugunuzu bılmedıgım ıcn nasıl hıtap edıcegımı bılmıyorum nolur kusuruma bakmayın
SELAMÜN ALEYKÜM LAVES KARDEŞİM O GÜZEL DUALARINIZA AMİN DİYORUM ESTAĞFİRULLAH NE KUSURU KARDEŞİM ZANNEDERSEM ABLAYIM AMİN RABBİM SİZDEN DE RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN GÜZEL KARDEŞİMB)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
yüreğine sağlık be kardeşim çok çok güzel bir paylaşımdı.Allah cc.bizleri inanaçlı anneler terbiyesiyle büyütsün.bizleri bozuk çevre ve medyaist ahlaklarından muhafaza eylesin.a.e.o
TEŞEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM AMİN RABBİME EMANET OLUN

G

gülderen özdemir

ALEYKÜM SELAM RABBİMİN SEVDİĞİ MÜCAHİDE KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM NASİP ETSİN UYGULAMAMIZI HAKİKİ MÜCAHİDLER VE MÜCAHİDELER YETİŞTİRMEYİ AMİN KARDEŞİM O GÜZEL DUALARINIZA AMİN RABBİM SİZİN GBİ MÜCAHİDEDENDE EBEDİ RAZI OLSUN KAİNATIN SAHİBİ RABBİM SİZİ HER DAİM CENNET VE CAMİLENE KAVUŞTURSUN RABBİME EMANET OLUN MÜCAHİDE KARDEŞİM BİL MUKABİL RABBİME EMANETSİNİZ

çok güzel bir paylaşımdı bende bir anne olarak çok beğendim allah razı olsun
a.e.o.sevgilerimle

G

gülderen özdemir

açık olan arkadaşlardan bir ricam var bana gelen mesajlar varsa nereden görebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim selamlar sevgilerimle a.e.o.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNİZE SAĞLIK RABBİMİZE EMANETSİNİZ

G

gülderen özdemir

TEKEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM RABBİM EVLADINIZI HAYIRLI EVLAT EYLESİN AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN:H

CANIM KARDEŞİM SELAM AMİN RABBİM CÜMLEMİZİN EVLADINI HAYIRLI EVLAT OLARAK EYLESİN SİZDENDE MEVLAM RAZI OLSUN ALLAH C .C EMANET OLUN SEVGİYLE KALIN

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı sabahlar emeğinize sağlık rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin... evlatlarımıza kıymayalım selam ve dua ile

kartanesi53

Kayıtlı Kullanıcı
din kardeşim paylaşımın için Allah razı olsun.. Rabbim herkese biran önce gözlerini açıp doğruları göstermek nasip etsin....:T

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı sabahlar emeğinize sağlık rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin... evlatlarımıza kıymayalım selam ve dua ile
ALEYKÜM SELAM TEŞEKKÜRLER AMİN AMİN İNŞALLAH GELECEĞİN EMANETÇİLERİ ONLAR İNŞALLAH HAYIRLI NESİL YETİŞİR RABBİME EMANET OLUN

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum guzel kardeşım
ıcım cızladı
cok guzel
allah hayırlı evlat yetıştırmeyı nasıp etsın emın
emeğıne sağlık
allaha emanet ol

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum guzel kardeşım
ıcım cızladı
cok guzel
allah hayırlı evlat yetıştırmeyı nasıp etsın emın
emeğıne sağlık
allaha emanet ol
ALEYKÜM SELAM GÜLNİSA HOCAM ÖĞRETMEN OLARAK ÇOCUKLARIN KIYMETİNİ VE KONUNUN DEĞERİNİ ÇOK GÜZEL YORUMLAMIŞSINIZ RABBİM RAZI OLSUN DUALARINIZADA CANI GÖNÜLDEM AMİN AMİN AMİN RABBİME EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt